Ayuh Jentera Barisan Nasional Selangor Kita Berikrar

Wednesday, April 7, 2010DEKLARASI DARUL EHSAN

Menyedari lanskap politik negeri berkecamuk kesan 'Dasar Destruktif' Pakatan Rakyat yang lebih banyak beretorik berbanding usaha menjulang aspirasi rakyat,maka seluruh kepimpinan Barisan Nasional Negeri Selangor Darul Ehsan membulatkan tekad menguatkan azam dan berikrar dengan sesungguh hati untuk melaksanakan inisiatif berikut:

BERUBAH DAN MELAKUKAN TRANSFORMASI -
untuk menjadi 'barisan hadapan' dalam menjuarai isu rakyat

BERSUNGGUH DAN IKHLAS BERKHIDMAT -
demi membela nasib masyarakat

MEMACU DAN MENGGERAKKAN GAGASAN -
"BN Mampu Berubah- Sayangi Selangor, Yakini BN". Bagi meletakkan kembali rakyat Selangor ke Landasan sebenar agar aspirasi dan kebajikan mereka terus terbela. Selaras dengan gagasan

1 MALAYSIA :'RAKYAT DI DAHULUKAN, PENCAPAIAN DI UTAMAKAN'

MENGEMBALIKAN MARUAH DAN PERANAN -
Negeri Selangor sebagai pemankin kemakmuran Ekonomi negara agar nikmat kemajuannya dapat dirasa oleh semua bangsa.

MEMULIHKAN KEYAKINAN RAKYAT -
Supaya kelancaran pentadbiran,keharmonian antara kaum, prospek kemakmuran yang di nikmati Selangor selama mampu di teruskan.

MENILAI DAN MEMPERKUKUH STRATEGI TERBAIK -
Bagi menjamin kemenangan mutlak dalam PRU-13 nanti.

Maka dengan tercetusnya inisiatif ini, kami seluruh pimpinan dan ahli Barisan Nasional Negeri Selangor Darul Ehsan berazam dengan sepenuh tenaga dan daya kami untuk terus berusaha dengan seikhlas hati bagi memastikan 'Janji Dikota, Kata Terlaksana"

1 MALAYSIA
'RAKYAT DI DAHULUKAN,
PENCAPAIAN DI UTAMAKAN'


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE- Ahli MCA Keluar Dewan? Ahli DAP Memenuhi Dewan Konvensyen BN SelangorUsaha Barisan Nasional untuk merampas Selangor dari Pakatan Rakyat dengan agenda konvensyennya di Shah Alam, hari ini menerima tamparan apabila 15 perwakilan MCA Kapar bertindak meninggalkan majlis itu. Ketua MCA Kapar, Datuk Song Kee Chai yang dihubungi melalui telefon berkata antara punca tidak puas hati mereka ialah kerana MCA dianak-tirikan pada konvensyen berkenaan.

Antaranya Hanya lagu BN dan UMNO di nyayikan manakala lagu Komponen lain tidak diendahkan.
Petikan Malaysiakini.Apa punya bangsat lah web Portal Malaysiakini anti melayu ni. Gomo yang sejak pagi tadi hadir pun tidak melihat sebarang acara Boikot memboikot dalam Konvensyen ini. Kalau nak kata keluar dewan tu memang tak dapat di nafikan memang ramai. ye lah nak Hisap ROKOK mestilah keluar dewan. Gomo dan rakan blogger yang lain pun turut sama keluar nak Hisap Rokok.

Tapi apa yang di mainkan Malaysiakini amat Jahat dan Fitnah sama sekali, Fikir secara Logik lah, Komponen BN dalam ni, MCA,MIC,PPP,IPF,GERAKAN dan juga UMNO. Takka lah pasal tak di nyayikan lagu parti komponen MCA maka ada ahli MCA keluar dewan dan sabotaj Konvensyen ni?

Dah jadi Portal Kanak Kanak pulak Malaysiakini ni...aduh..kesian!!!

Gambar di atas ni wakil DAP ke? Cuba Malaysiakini sahkan gambar ni adalah Palsu dan menyatakan ini bukan ahli MCA. Gomo cabar Malaysiakini Portal Kanak kanak untuk menyahut kebenarannya ini.

Harapp rakyat sedar akan permainan dan taktik jahat Portal Malaysiakini ini. Portal yang semenstinya Anti ISLAM, MELAYU dan juga pembawa FITNAH dalam rencah dunia Malaysia ini.

Bukti dah pun Gomo berikan...sama sama kita menilainya!!!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE - Konvensyen BN Selangor - RM270 Juta Wang JKR Lesap Di ROMPAK Pakatan Rakyat Selangor

Gomo sekarang berada di Konvesyen Barisan Nasional Selangor yang bertempat di SACC Shah Alam. Bersama Gomo adalah rakan rakan blogger sekitar lembah klang yang seangkatan dengannya.

Awal pagi tadi Dato Sri Noh Bin Omar menjelaskan akan satu penyelewengan yang berlaku dalam pentadbiran kerajaan Pakatan Rakyat Selangor di bawah kepimpinan Khalid Gagap serta penasihat keewangan RM1 Anwar Al Juburi.

Untuk makluman pembaca, JKR Malaysia telah memperuntukkan rm315 juta untuk menyelenggara jalan jalan di seluruh Selangor kepada Kerajaan Pakatan Rakyat Selangor. Wang tersebut seterusnya hendaklah di beri pula kepada JKR Selangor dalam melaksanakan tugas nya.

Namun amat dukacita apabila JKR Selangor hanya menerima rm45 juta sahaja dari kerajaan Pakatan rakyat Selangor. Dari jumlah rm315 juta hanya rm45 juta sahaja yang di terima JKR Selangor adalah satu penyelewengan yang sungguh dasyat sama sekali. RM270 juta hilang begitu sahaja dan masuk ke Perut pemimpin pakatan Rakyat Selangor.

Nah.....ini lah yang menjelaskan bahawa kerajaan Pakatan Haram ini memang kaki Songlap. Sebelum ini lagi kita sudah di dedahkan dengan permohonan kerajaan bawah pimpinan Khalid Gagap yang meminta Wang Zakat Rakyat Selangor di beri kepada Kerajaan Pakatan DAP,PKR dan PAS. Namun atas titah Sultan Selangor,Wang Zakat tersebut selamat dari di gunakan oleh Kerajaan Pakatan Rakyat Selangor.

Tidak cukup dengan cubaan untuk Merompak Wang Zakat Selangor, Kerajaan Pakatan Selangor melalui Khalid Gagap berjaya Merompak wang hasil penjualan Pasir Selangor bagi di agihkan kepada keroni keroninya.

Ini lah di namakan Kerajaan Pakatan PERAMPOK yang kerjanya Merompak Wang Rakyat semata mata. Pendedahan lanjut akan kami dedahkan selepas ini bagi memgambil maklumat lanjut dari Dato Sri Noh Bin Omar.

Ini lah kesan dari Pendapat dan Cadangan Penasihat RM1 Anwar Al Juburi.

Psssttt...Jahanam Wang Rakyat....Bangsat punya Khalid dan keroninya....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP