SAH - Calon PKR Hulu Selangor Sudah Di Ketahui - 2 Ketua Dalam PKR Layak

Thursday, April 8, 2010"Ketua AMK Malaysia Yang Gagah Berani"

Erk??? Si Shamsul Iskandar ni Gagah Berani? Ok lah....kira dia ni berani lah jugak, kalau tak berani takkan di boleh pikul Seekor lembu naik atas lori masa berarak dulu. He he he... Kena lah tu, Gagah Berani...he he he

Setakat ini telah di sahkan oleh Sumber dalaman PKR rakan Gomo yang menyatakan Shamsul Iskandar lah merupakan calon PKR yang akan bertanding di PRK Hulu Selangor. Jawatannya selaku Ketua AMK amatlah tinggi dan seharusnya di tempatkan di dalam parlimen bagi membuktikan dirinya adalah seorang yang Gagah Berani.

Azmin Ali Gay Jamban lah yang telah mencadangkan kepada Anwar Brahim untuk di letakkan Shamsul Iskandar ini bagi merebut kerusi Hulu Selangor nanti. Pengaruh Azmin Ali ternyata memang ada Umphhh....

Azmin Ali Gay Jamban nampaknya telah memilih seorang calon yang amat tepat sama sekali bagi membuktikan Shamsul ini seorang Political yang Gagah lagi Berani sama sekali.

Terima kasih Azmin Ali Gay Jamban"Ketua AMK Malaysia Yang Kencing Dalam Seluar"

Ini lah seorang lagi calon yang akan mewakili PKR bagi pilihanrayaHulu Selangor. Shamsul Iskandar Kencing dalam seluar bukanlah calang calang namanya. Belum ada lagi dalam sejarah politik negara ada ahli Politik yang berjawatan tinggi Terkencing Dalam seluar bila di sergah oleh sebelah pihak. Ini lah yang membuatkan Pilihanraya Hulu Selangor amat menarik sama sekali.

Shamsu Iskandar Kencing Dalam Seluar ini juga pastinya akan besaing dengan seorang wakil calon PKR yang Gagah Berani di katakan oleh Ahli PKR yang lain. Ternyata jika hal ini berlaku pasti akan ada yang terkencing dalam seluar sekali lagi.

Siapa yang mencalonkan Shamsul Kencing Dalam Seluar masih belum lagi dapat di pastikan oeh sumber dalaman PKR. namun ada desas desus menyatakan Chegubard merupakan penyokong kuat kepada Shamsul Iskandar kencing Dalam Seluar ini.

Barangkali Chegubard ada mengalami Krisis dengan Shamsul Iskandar Gagah Berani dalam kemelut PKR ini. Maka sebab itulah sokongan di berikan kepada Shamsul Kencing Dalam Seluar.

Ura ura juga bertiup kencang yang Chegubard sedang menyebarkan kelemahan kelemahan Shamsul Gagah Berani untuk di serang tidak lama lagi. Apa yang pasti hal ini pastinya dapat menarik tumpuan rakyat khusunya pengundi Hulu Selangor.

Sama sama kita nantikan.....
Azmin Ali vs Chegubard
Shamsul Iskandar Gagah Berani vs Shamsul Iskandar Kencing Dalam Seluar.

Psssttt..mana satu jadi pilihan? Gagah Berani atau Kencing dalam seluar? he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP