GEMPAR - Presiden GERAKAN Koh Tsoo Koon Nyaris Nyaris Di Penampor Melayu

Friday, April 9, 2010


"Aku Penampor Hang ni"

He he he...ayat Penampor dalam gambar tu bukanlah yang di ucapkan oleh Armand Ketua Wira PERKASA Malaysia. Saje je Gomo melawak..he...he..he...Kalau penampor betul pun ok jugak..ha ha ha....

Gambar di atas di ambil oleh Brader Fotographer kita yang ternama Minaq Jinggo sewaktu Armand selaku Ketua Wira PERKASA menyoal balas Tan Sri Koh Tsoo Koon berhubung isu RACIST dan Penghinaan yang di keluarkan oleh Teng Hock Nam Naib Presiden GERAKAN terhadap PERKASA dan juga Tun Dr Mahathir Mantan PM kita.

Apabila Ketua Wira PERKASA bertanyakan isu Penghinaan yang di cetuskan oleh GERAKAN itu tan Sri Koh Tsoo Koon tidak dapat menjawap dan mengatakan beliau tidak terlibat sama sekali dengan kenyataan Naib Presiden nya Teng Hock Nam. Seolah olah Koh Tsoo Koon cuba melarikan diri dari menjawap soalan tersebut.

Apa pun yang di jawap oleh Koh Tsoo Koon ini hanyalah auta belaka, dan dia turut memohon maaf atas kenyataan Naib Presiden nya atas penginaan kepada PERKASA dan Tun Dr Mahathir. Namun kami tidak akan menerima maaf tersebut selagi GERAKAN tidak menyatakan permohonan maaf tersebut secara tepat melalui Media Masa dan Elektronik.

Dalam pada itu Gomo yang ada kebetulan di sebelah Minaq Jinggo dah keluarkan Buku PERLEMBAGAAN Malaysia untuk di berikan kepada Koh Tsoo Koon, namun tidak dapat berbuat demikian kerana Koh Tsoo Koon dah menyatakan telah menerima buku tersebut oleh Wira PERKASA Malaysia yang di hantar melalui POS LAJU.

Nasib baik lah...kalau tak memang kena Hempok dengan Buku PERLEMBAGAAN Malaysia tu..he he he

Apa sekalipun Tan Sri Koh Tsoo Koon terkejut Gaban bila Armand dan Wira PERKASA yang hadir termasuk Gomo mengepung beliau bagi menyoal penginaan kepada PERKASA dan Tun Dr Mahathir. He he he....Kami Wira PERKASA akan Terjah mana mana pemimpin yang tidak menghormati Perlembagaan Malaysia terutama hal yang membabitkan kepentingan Islam dan Orang Melayu.

Psssttt...Nasib baik Teng Hock Nam tak datang..kalau tak...mau kena baling selipar...He he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - Ribuan Rakyat Hadir Ke Ceramah Ketua AMK Malaysia Namun..........


Ketua AMK Malaysia
Shamsul Iskandarerrr Lengang je....kenapa Tak Ramai pulak?

Tapak Pasar Malam, Taman Sentosa, Hulu Selangor
Kira2 150 - 200 orang turut menghadiri ceramah ini.BEKAS Ketua AMK Malaysia
Ezam Mohd Noor


Sampai berdiri diri di atas jalanraya para Hadirin

Kerusi Penuh sesak dengan di penuhi hadirin

Ceramah di Paya Keladi, Kepala Batas lebih 1000 orang menghadiri ceramah Ini Kisah Sebenar anjuran NGO iaitu Angkatan Beliau Muda Kepala Batas . Penceramah dalam ceramah ini adalah Sdr Ezam Mohd Noor dan Dato Seri Zahrain Hashim . Ini merupakan kejayaan sulung buat NGO belia di Kepala Batas kerana berjaya mengumpulkan hadirin yang ramai memenuhi setiap ruang tapak ceramah sehingga memaksa limpahan orang datang berdiri di bahu jalan .

Siri roadshow ceramah dan pidato Ezam Mohd Noor kini sudah masuk 2 kali di negeri Khalifah Lim Guan Eng dan kehadiran Datuk Zahrain menambah lagi kehangatan ceramah semalam dengan pendedahan kisah sebenar oleh kawan baik Anwar Ibrahim yang baru keluar dari PKR setelah perasaan " Keraguan Mengatasi Kepercayaan " dalam dirinya .

Cuba anda semua bandingkan perbezaan yang ketara antara Ketua AMK sekarang dengan Bekas Ketua AMK dahulu, mengapa jurang perbezaan nya begitu ketara? Mengapa sokongan rakyat lebih ke arah Bekas Ketua AMK saudara Ezam Mohd Noor berbanding Ketua AMK sekarang Shamsul Iskandar?

Pemimpin Pakatan Rakyat baik dari DAP,PAS dan PKR menyatakan bahawa rakyat menyokong mereka, malah rakyat berkehendakan mereka berbanding UMNO dan BN.

Jika benar bagai di kata pemimpin Pakatan Rakyat mengapa pula ceramah Ketua Pemuda PKR tak mendapat sambutan? Sebaliknya Ezam Mohd Noor ahli UMNO biasa pulak yang menerima sambutan rakyat.

Errr mungkin faktor sejarah barangkali...yelah...zaman Ezam jadi Ketua AMK dia sanggup kena tangkap dan tidor dalam Lokap. Tapi zaman si Shamsul Iskandar ni jangan kata nak tidor dalam lokap, baru kena kepung dengan pemuda UMNO Melaka dah TERKENCING KENCING dalam Seluar......Hua hua hua.....Macam mana nak berjuang kalau belum apa apa dah kencing dalam seluar.

Dulu masa Ezam ketua AMK bukan main pailang bebudak PKR ni...We all dengan UMNO mesti rentap sampai habis punya. Macam biasalah..UMNO menang, dan Ezam pun akui kekuatan pemuda UMNO. Namun saingan dari AMK zaman Ezam cukup hebat dan Mantap.

Sekarang? Perjuangan yang setakat ni Hampeh..Kalau ada pun yang betul betul menonjol bila si Shamsul Iskandar bawa Lembu atas Lori....ha ha ha....Tu je lah yang mampu Ketua AMK bawa....nak rentap dengan pemuda UMNO? Emmm toksah mimpilah....anak buah AMK mungkin berani, tapi kalau ketua dah terkencing dalam seluar apa cerita?
He he he....

Harap Angkatan Muda Keadilan Malaysia tu fikir fikir kanlah, mengapa Shamsul Iskandar ni layak di jadikan Ketua Hangpa. Kata Chegubard si Shamsul Iskandar ni memang tak tahu apa pun. Memalukan AMK adalah. So kalau Chegubard dah kata lagu tu...hangpa nilai lah sendiri....

Buat Ezam Mohd Noor, walaupun dulu lu serang we all terutama Tun Dr Mahathir namun kesedaran dan permohonan maaf lu tu telah di ucapkan dan di terima oleh kami. Jika ada yang tak terima maaf tu biasalah...manusia memang tak lari dari kesilapan. namun tahniah kerana telah berjaya keluar dari jalan Kegelapan menuju ke Neraka.

harap Ezam Mohd Noor dan barisan bekas bekas AMK yang lain bersama dalam UMNO kembali untuk mendedahkan dan membogelkan Siapa Anwar Al Juburi ini dan Apakah matlamat PKR ini.

Salam perjuangan

Psssttt...Hua hua hua....mantap Chegubard....guoa cayo lu atas maklumat ni..he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TOLONG Tambah Senarai Ini..........Ini lah hakikat yang sebenarnya berlaku dalam Pakatan Rakyat Haram baik PKR, DAP dan juga PAS. Kalau ikutkan dari fakta dan bukti banyak lagi yang boleh di senaraikan dalam karenah dan gelagat Pakatan Rakyat haram ni, Biarlah Anda semua memikirkan dan menyenaraikan kedajalan 3 parti utama Pakatan Rakyat Haram ini.

Semoga Rakyat Malaysia dapat berfikir secara waras dan logik akal akan keadaan yang wujud dalam politik tanah air ini yang bercelaru dan berkecamuk akibat dari dakyah dan politik songsang mereka yang berada dalam kepimpinan Pakatan Rakyat Haram ini.

Psssttt....Pakatan Haram, sebab depa tak daftar lagi Pakatan Rakyat...hampeh

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP