Rakyat Meminta Anwar Ibrahim Kemukankan Bukti Dalam Isu APCO,PDRM

Saturday, April 10, 2010
Nah satu pemintaan dari pembaca Sinar Harian berhubung kenyataan Anwar Ibrahim sebelum ini yang menyatakan Kerajaan Malaysia mempunyai kaitan dengan Zionis melalui APCO syaikat yang di kaitan dengan kerajaan.

Malah Anwar Ibrahim juga perlu memberikan Bukti akan kenyataan nya yang menyatakan Perisik Israel berada dalam Jabatan Polis Negara kita. Hal ini merupakan suatu hal yang amat besar bagi kita seluruh rakyat mengetahui nya.

Untuk makluman pihak Kerajaan melalui Jabatan Perdana Menteri, PDRM, SPRM dan juga MKN telah pun menjalankan siasatan berhubung kenyataan Anwar Ibrahim ini. Malah pihak Kementeria Dalam Negeri memandang serius akan dakwaan Anwar ini kerana ianya boleh mengkakibatkan ketenteraman Awam dan Keselamatan negara tergugat.

Setakat hari ini hanya satu laporan Polis yang di buat oleh pihak Pembangkang iaitu melalui laporan Polis oleh ahli parlimen Titiwangsa Dr Lolo ghazali berhubung kenyataan Anwar Ibrahim ini. Namun pihak pakatan pembangkang yang menghebohkan isu ini di dalam parlimen seperti Tian Chua, Saifudin Nasution, Lim kit siang, Karpal Singh, Mahfuz omar dan juga pencetus isu ini Anwar Ibrahim masih lagi Gagal membuat laporan polis.

Anwar Ibrahim juga setakat ini hanya membentangkang kaitan Yahudi dengan kerajaan Malaysia dan PDRM melalui Parlimen dan juga medium Twitter,FB dan Blogg nya. Untuk memberikan bukti atas dakwaan nya itu di Parlimen ssehingga kini masih lagi gagal.

85% Rakyat bersetuju agar Anwar Ibrahim mengemukakan bukti atas dakwaannya itu. Suara pembaca Sinar Harian sering di mainkan oleh pihak penyokong pakatan pembangkang di dalam medium Cyber ini dan sekarang kita di pihak kerajaan pulamenuntut agar suara pembaca Sinar Harian perlu di jadikan asas kepada Anwar Ibrahim mengemukankan Bukti dan Fakta yang sahih.

Harus di ingat Anwar Ibrahim sering menimbulkan spekulasi yang Ekstream dalam menghentam pentadbiran negara terutama D.S. Najib Perdana Menteri Malaysia. Sudah bermacam macam isu yang Anwar Ibrahim ketengahkan sehinggakan ada sebilangan rakyat yang termakan dengan Fitnah jahatnya itu. Dan sekali lagi melalui Yahudi Anwar cuba memburuk burukkan pentadbiran negara dan kepimpinan D.S. Najib.

Di harapkan seluruh Rakyat Malaysia mendesak Anwar Ibrahim untuk memberikan Bukti akan kenyataan nya terhadap Kerajaan Malaysia dan juga pihak PDRM bagi membuktikan kenyataan Anwar Ibrahim itu adalah benar dan bukanlah Fitnah semata mata.

Rakyat perlu jelas hal ini, jangan kita di momokkan berita palsu semata mata sehingga akhirnya kita yang merana akibat kententeraman awam tergugat.


Psssttt.....Bukti apa anwar nak jelaskan? Hadiahkan seluar dalam pun senyap je??? he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP