PENDEDAHAN PANAS-Siapa Di Belakang ANWAR 'AL JUBURI' : Siri 1

Sunday, April 11, 2010

Mungkin ramai yang belum mengetahui atau masih belum mempercayai siapakah di sebalik tadbir yang menyokong anwar ibrahim dari hal ehwal politik hinggalah ekonomi.

Artikel ini akan mengupas pertubuhan pertubuhan YAHUDI antarabangsa sebagai pendokong utama karier dan ekonomi ANWAR 'AL JUBURI' IBRAHIM.*

(* Perkataan Al Juburi asalnya dari YB Mat Sabu yang menggelar anwar ibrahim dalam setiap ceramah beliau sekitar 1995)

Gambar gambar dibawah menunjukkan struktur struktur organisasi yang menjadi pendokong utama Anwar Ibrahim.

GENERATION INVESTMENT MANAGEMENT (GIM)

Pengerusi pertubuhan ini adalah Al Gore, bekas Naib Presiden Amerika Syarikat di pentadbiran Presiden Bill Clinton. Al Gore jugalah yang mencampuri urusan dalaman Malaysia pada waktu Anwar Ibrahim ditahan dibawah ISA dengan melaungkan 'Reformasi' sewaktu memberi ucaptama satu persidangan di Kuala Lumpur .

Beliau merupakan rakan karib Anwar Ibrahim sehingga ke hari ini. Anwar Ibrahim telah dilantik sebagai salah seorang penasihat GIM dan memegang jawatan sebagai Presiden untuk 'Accountability'.

Benarkah Anwar Ibrahim menjadi penasihat GIM atau mungkin ini adalah suatu kenyataan fitnah untuk menjatuhkan beliau?

Laman 'Sepang Online' ( milik Angkatan Muda Keadilan (AMK) ) sebenarnya telah mengesahkan perlantikan Anwar Ibrahim kerana beliau sendiri bersetuju untuk menganggotai GIM.
Sumbangan
MELAYU ATAS PAGAR

Pssstt...Bukti dan Fakta....penyokong anwar taknak ulas ke?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KECOH - Petani Sayur Di Halau Bertani Oleh Pakatan Rakyat Haprak Selangor


Kambing Panggang Yang Di Jamu Kepada Hadirin
Mantap Tu..he he he


Menteri Pertanian Dan Industri Asas Tani
Dato Sri Noh Bin Omar
Merasmikan Mini Maha Bertempat di Kuala Kubu Baru
Hulu Selangor


Ribuan Rakyat Yang Hadir Termasuk Masyarakat Orang Asli
Sekitar Hulu Selangor


Lagu Negaraku Pemankin Semangat Kita Warganegara Malaysia


Peserta Di Kalangan Masyarakat Orang Asli Yang Terpilih Menerima
Inisiatif pembangunan Pertanian Dari Menteri Pertanian Dan Industri Asas Tani


Kumpulan Nasyid Memeriahkan Lagi Ekso Mini Maha


Dato Sri Noh Bin Omar menjamu selera bersama para
hadirin dan penduduk Hulu Selangor yang
Hadir ke Ekspo Mini Maha.

Malam Tadi bertempat di Kuala Kubu Baru Hulu Selangor, majlis perasmian Mini Maha di adakan oleh Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani yang di rasmikan oleh Menteri bertanggungjawap Dato Sri Noh bin Omar.

Kehadiran Rakyat sekitar Hulu Selangor amatlah menggalakkan yang mana ramai di kalangan mereka yang hadir ini merupakan para Petani, dan juga Penternak. Malah ramai juga di kalangan anak anak muda yang hadir bagi mengambil peluang dalam mendapatkan pakej pakej pertanian dan penternakan yang di adakan.

Turut hadir di majlis berkenaan adalah Adun BN Kuala Kubu Y.B. Wong Koon Mun dan juga Y.B. Datuk Idris Abu Bakar Adun Hulu Bernam dan juga para pengarah dan ketua kementerian Pertanian.

Ucapan Dato Sri Noh bin Omar pada malam ekspo Mini Maha itu banyak menyentuh tentang peranan Kerajaan Malaysia yang membantu para petani, penternak dan juga Nelayan bagi memberikan mereka hasil pulangan yang lumayan dan seterusnya mengeluarkan Golongan ini dari senarai kemiskinan. Banyak usaha kerajaan yang membantu mereka ini berjaya sehingga ada di kalangan mereka ini dapat mengeksport hasil mereka ke pasaran antarabangsa.

Dalam ucapannya itu juga, Dato Sri Noh menemplak kerajaan Pakatan Rakyat Selangor yang hanya pandai menabur janji indah semata mata namun tidak langsung membantu para petani, penternak dan juga Nelayan. malah mereka sebaliknya cuba menghapuskan mana mana petani yang menanam sayur di tanah terbiar. Hal ini amatlah Jijik memandangkan mereka tidak menggunakan tanah tersebut namun menghalau petani yang mengusahakan Tanah berkenaan bertahun lamanya.

Pakatan Rakyat menjanjikan kebajikan pada rakyat nya namun tidak ada langsung usaha bagi membantu rakyat Selangor itu. Bagaimana hendak memberikan kebajikan jika mereka semua sudah Tamak Haloba dalam meraih kekayaan Wang Rakyat Selangor.

Dato Noh menyeru kepada warga Hulu Selangor untuk berubah kepada kepimpinan yang membantu rakyat. Lihat sahaja Adun Adun BN dalam parlimen Hulu Selangor yang turun ke padang menjenguk rakyat. Pemimpin Pakatan Pembangkang? langsung tidak menjenguk malah Khalid Gagap tidak pernah menjenguk permasaalahan rakyat. Bila ada Pilihanraya Kecil barulah terhegeh hegeh nak turun jengok rakyat.

Ok....setakat ini sahaja, namun pada esok malam Gomo akan keluarkan satu artikel Pendedahan PANAS dari Adun Kuala Kubu Baru YB Wong Koon Mun dan juga pendedahan Dato Sri Noh yang berkisah PENAMPOR....

Harap Rakyat Hulu Selangor sedar akan hal ini.
Undi BN Bagi menjamin peningkatan hidup anda.

Psssttt..mantap esok..ha ha ha...cerita Penampor..

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP