ZIONIST - Perkuburan Umat Islam Di Musnahkan Oleh Pakatan Rakyat Zionist

Monday, April 12, 2010


PULAU PINANG, 12 April — Sebanyak 110 batang batu nisan lama ditemui bersama longgokan tanah di Bagan Ajam, Butterworth semalam.

Seorang pemancing menjumpai batu nisan tersebut pada pukul kira-kira 11 pagi tadi ketika sedang berjalan menuju ke Pantai Bersih di kawasan Bagan Ajam, untuk memancing.

Ketua Polis Pulau Pinang Datuk Ayub Yaakob berkata seorang pemancing telah membuat laporan polis setelah menjumpai 20 batang batu nisan bersama longgokan tanah di Pantai Bersih, Bagan Ajam.

“Polis bersama dengan pihak bomba dan Majlis Perbandaran Seberang Perai (MPSP) telah bergegas ke tempat penemuan dan mendapati terdapat lebih kurang 110 batang batu nisan lama di kawasan tersebut,” katanya kepada pemberita ketika mengadakan sidang akhbar bersama Ketua Menteri Lim Guan Eng di sini semalam.

Beliau berkata siasatan awal polis mendapati batu-batu nisan lama tersebut dibuang dari sebuah masjid berhampiran kawasan Kampung Gajah, Permatang Pauh, selepas kerja-kerja pembersihan untuk membuka jalan di kawasan itu.

“Kami telah mengambil keterangan daripada imam (masjid tersebut) dan syarikat yang dipertanggungjawabkan untuk membersihkan masjid tersebut,” katanya.

Tambahnya syarikat tersebut mengaku telah membuat kerja-kerja pembersihan di masjid tersebut tetapi tidak pasti ke mana pekerjanya melonggokkan sampah dan batu-batu nisan lama itu. — Bernama


Ulasan Papa Gomo.......

Wow....apa sudah jadi ni? Di Permatang Pauh parlimen Anwar Brahim kubur umat Islam di musnahkan oleh siapa? Emmm awal awal lagi depa akan caka ni semua kerja BN, ni semua kerja UMNO. Biasalah puak pakatan...apa lagi modal depa selain dari tuduh menuduh.

Cuba kita renung sejenak hal ini, takkan lah pihak yang menjaga perkuburan ni tak tahu menahu dalam kes sebegini? Pergi ke mana pula pihak Qariah Masjid dalam kewajipan amanah nya dalam menjaga tanah perkuburan ini? Pihak Konraktor mana yang BODOH PIANG dalam melaksanakan tugas?

Siapa Ahli Parlimen Permatang Pauh ni? Si Anwar Brahim dok buat apa? Takan hal macam ni pun tak boleh nak selesai? Habis jahanam Islam kalau dah wakil rakyat yang nama Islam pun bersekongkol dengan hal yang menjahanamkan Islam ni.

Kerajaan Negeri dok sibuk nak buat jalan sampaikan Tanah Perkuburan umat Islam pun depa sanggup jahanamkan. Elok lah tu, Khalifah Lim Guang Eng Anak Haramjadah yang dok di agung agungkan juak PAS. Nah ni lah akibatnya kalau Komunis yang jadi ketua pentadbiran negeri.

Gomo sungguh kesal dengan hal yang berlaku ni, serius lah Gomo cakap, kalau lah ada antaranya Kubur milik keluarga Gomo memang sah makan PENAMPOR Lim Guang Eng, Anwar Brahim, Kontraktor dan juga Qariah Masjid tu. Benda macam ni pun depa buat main main. Memang Anak Haramjadah betul lah depa ni semua.

Harap Umat Islam di Pulau Pinang terutamanya rakyat Permatang Pauh mengutuk dengan sekeras kerasnya kerja Gila yang berlaku akibat kekejaman Zionist Pakatan Rakyat ni. Jangan di Halalkan hal ini kelak kita juga yang mmerana.

Ahli Parimen Permatang Pauh Anwar Al Juburi Hang ni memang Bodoh Piang, dok sibuk sangat nak Rampas Malaysia dan dok Gila sangat nak jadi Perdana Menteri sampai tempat sendiri pun hang tak Jaga. Bodoh Piang!!!

Psssttt..marah dengan apa yang berlaku, kalau kubur keluarga kita bagaimana?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Zaid Ibrahim Calon PKR P94 Hulu Selangor, Ketua AMK Shamsul Iskandar Di Kencing Anwar BrahimSyabas kepada pemimpin PKR yang meetakkan Zaid Ibrahim sebagai calon bagi PRK Hulu Selangor. Nampakya PKR sememangnya ketandusan calon yang beribawa selain dari Zaid Ibahim ini. Bekas Sampah dalam UMNO di kutip dan di angkat sebagai pejuang barisan hadapan. isy..isy.isy...

Bagaimana dengan suara muda dalam AMK? Apakah suara mereka tidak perlu di dengar ataupun mereka tidak layak bersuara dalam menyampaikan calon pilihan mereka?

Ini lah yang berlaku dalam PKR, Parti Kencing Rakyat, untuk makluman semua, sebelum ini nama yang di cadangkan oleh PKR bagi bertanding dalam PRK Hulu Selangor adalah Shamsul Iskandar Ketua AMK Malaysia. Namun perubahan dalam monopoli telah berlaku dan seterusnya menidakkan Shamsul Iskandar wakil kepada pemuda pemuda dalam PKR.

Hanya PKR sahaja yang ketua pemuda nya tidak mempunyai apa apa perjuangan selain dari menghusung lembu seekor atas lori. Sungguh memalukan sama sekali bila Shamsul Iskandar ketua pemuda PKR di singkirkan. PKR seakan tidak mengiktiraf desakan para pemuda mereka yang inginkan Shamsul Iskandar sebagai calon pilihan yang akan bertanding kelak.

Apa sekalipun Gomo sudah mendapat maklumat bahawa akan ada AMK di Hulu Selangor yang akan keluar dari parti PKR dan juga memberikan undi kepada BN kerana mereka sudah patah hati bila Ketua mereka Shamsul Iskandar telah di singkirkan.

Zaid Ibrahim....apalah sangat pada orang Tua bekas SAMPAH dari UMNO tu? Suara akar umbi yang mahukan Shamsul Iskandar di tolak bulat bulat oleh pucuk pimpinan PKR kerana Zaid Ibrahim mempunyai WANG Lebih untuk di Jolok kepada barisan pemilihan calon. Berapa sen je lah duit yang Shamsul Iskandar tu ada......

Harap AMK memprotes keputusan Kepiminan PKR yang meetakkan Zaid Ibrahim sebagai calon PKR ini. Janji tingal janji last sekali Shamsul Iskandar kena kencing.....Kesian Shamsul...habis duit Open Table makan besar malam tu....last sekali di KENCING oleh Bang Nuar....

Tragis..tragis...traigis...

Psssttt...Dasyat PKR ni, Shamsul Iskandar di singkirkan last minute....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP