FAKTA - Zaid Ibrahim CACI Tok Guru NYANYUK Anwar Perbodohkan Jemaah PAS

Thursday, April 15, 2010


Wajah Kepura puraan Zaid

Sudah di putuskan oleh Anwar Brahim sewaktu dalam majlis Pakatan Rakyat Haram di Serendah malam yang lalu calon PKR yang akan bertanding di Pilihanraya Kecil Hulu Selangor adalah Dato Zaid Ibrahim bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri sewaktu zaman Pak Lah menjadi PM.

Sememangnya sudah di jangka Anwar Al Juburi akan meletakkan Zaid Ibrahim sebagai calon mereka memandangkan latar belakang Zaid yang mempunyai keewangan dan juga bersikap Pro Liberal yang memang memberikan Faedah dan keuntungan buat Anwar dan juga DAP.Namun sedar atau tidak sedar PAS sebenarnya tidak merestui Zaid Ibahim sebagai calon PKR dalam pilihanraya ini memandangkan sejarah Silam Zaid Ibrahim dan juga keadaan dirinya sekarang ini.

Sejarah permusuhan antara Zaid Ibrahim dan PAS memang agak ketara sebelum Zaid Ibrahim ini melompat masuk ke dalam PKR kerana di janjikan Anwar Brahim. Bertahun tahun Zaid yang asalnya dari Kelantan ini menghina Nik Ajis Musyidul Am PAS dan juga kepimpinan PAS yang lain. Paling kritikal apabila Zaid ingin menyaman PAS jika melaksanakan Hudud di Kelantan.

Memang Dasyat Zaid Ibrahim ni, Zaid seorang jelah yang bersengketa dengan Nik Ajis ni, kami UMNO punya sengketa pun takdalah sekejam Zaid Ibrahim...He he he...

Bila Zaid Ibrahim lompat masuk PKR sudah mula kedengaran suara suara Protes dari pihak PAS memandangkan kisah Zaid yang belum lagi selesai. Malah sehingga ke hari ini pun Zaid Ibrahim belum lagi berjumpa menghadap wali selipar itu untuk memohon maaf atas keceluparan Zaid di masa lalu.

Pada pengumuman calon di dewan komuniti Serendah hulu Selangor malam yang lalu, tanda tanda protes sudah mula di tunjukkan oleh ahli jemaah PAS. Penuh di keliling dewan tersebut dengan bendera PKR dan juga DAP, namun tidak ada satu pun bendera PAS yang berkibar dalam majlis Pakatan Rakyat tersebut. Malah para penyokong PAS lah yang mula mula sekali keluar dewan apabila Anwar Brahim mengumunkan Zaid Ibrahim sebagai calon Pakatan Rakyat.

Apa yang berlaku sebenarnya adalah strategi Anwar Brahim dalam menjerat PAS dalam politik Pakatan Rakyat ini. Gomo nyatakan Strategi kerana Anwar tahu PAS mengalami masaalah dengan Zaid Ibrahim yang Liberal ini. Jadi untuk memaksa pihak PAS menyokong Zaid Ibrahim maka di julang Zaid sebagai calon dan menjadikan pengikut dan pemimpin PAS serba salah dalam hal ini.

Ternyata Anwar cukup licik menukar mental para pemimpin dan jemaah PAS agar menerima Zaid Ibrahim ini. Haji Hadi mengangkat tangan Zaid Ibrahim seolah olah tanda sokongan kepada nya untuk PRK nanti. Namun apakah Nik Ajis merestui Zaid Ibrahim? Kata kata Zaid Ibrahim yang menyatakan NIK AZIZ NYANYUK sampai sekarang masih tergiang giang di gegendang telinga Jemaah PAS. Apakah kata kata Zaid itu sudah di maafkan?

Apa yang pasti, Nik Ajis belum menerima seadanya Zaid Ibrahim ini, kata penghinaan pada Nik Ajis masih lagi belum terpadam. Hulu Selangor menjadikan jemaah PAS dan Penyokong PAS KULI BATAK kepada Zaid Ibrahim Pemabok Wiski calon PKR. Jemaah PAS di perbodohkan oleh Bapa Syaitan Anwar Al Juburi. Jahanam PAS for ALL bila Matlamat menghalalkan cara.

Psssttt...Menatang mu Zaid, Tok Guru mu kato Nyanyuk......Cis......

Hadirin Keluar Dewan Protes Terhadap Zaid Ibrahim - Klik Di Sini

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE- SAH Calon BN Bagi PRK Hulu Selangor P. KamalanthanBaru sebentar tadi TPM Tan Sri Muhyiddin Yassin mengumunkan calon bagi mewakili Barisan Nasional dalam pilihanraya kecil Hulu Selngor adalah P. Kamalanthan Ketua Penerangan MIC Pusat.

Umur 44 tahun,
Menetap di Rawang.

Tahniah P. Kamalanthan


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

PANAS - Exco Pemuda UMNO Bertanding Calon Bebas P 94 Hulu Selangor

Exco Pemuda Umno Shah Alam,Johan Md Diah telah mengistiharkan akan bertanding pada pilihanraya kecil Hulu Selangor sebagai calon bebas.

Beliau baru sahaja mengumumkan akan bertanding sebentar tadi,beliau adalah bekas penjual kereta dan memandu limo secara sambilan.

Anak kelahiran felda Sg Tengi, membela nasib generasi kedua felda adalah moto beliau untuk prk hulu selangor.

Adakah ini menandakan protes terhadap BN & MIC? Dikhabarkan terdapat lebih dari 7 calon bebas akan bertanding. sebahagian darinya akan ditaja oleh PKR,seperti mana berlaku di prk Bukit Selambau.

Ehsan Megat Pisau


Psssttt...MIC dah bagi betis nak peha


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP