GILA Memang Gila Bila Zaid Ibrahim Dalam Pendedahan Tut........

Saturday, April 17, 2010
Bukti dah ada, apa lagi pihak Pakatan Rakyat inginkan?
Kerana Tamak Kuasa maka apa sahaja di Halalkan oleh PAS.
Habis Jahanam....


KLIK DISINI

Psssttt..Gila memang Gila

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE- Sivaji The Boss

Gomo memohon maaf kepada pembaca kerana tidak dapat update sepantas yang mungkin kerana masaalah line Talifon yang agak kerap tergangu semasa penamaan calon pagi tadi. Namun Gomo akan cuba seberapa kerap yang boleh untuk memberikan beberapa maklumat yang terkini dan terpantas.

Dalam masa menuju pulang dari pusat penamaan calon terdapat satu insiden yang agak panas membabitkan penyokong India Pakatan Rakyat Haram dan juga Komponen BN MIC, IPF, PPP.

Insiden ini menarik perhatian ramai kerana perperangan mulut antara kaum India pro BN dan Pakatan Haram ini bercakap dalam bahasa ibunda mereka. Malah ayat yang di keluarkan agak sinis dan penuh dengan gelak ketawa dari kedua dua belah pihak serta wartawan yang hadir.

Peperangan mulut ini akhirnya di leraikan oleh pihak Polis yang berusaha untuk mengawal keadaan bagi mengakibatkan hal yang tidak elok berlaku.

Dalam pada itu di laporkan awal pagi tadi seorang jentera BN telah mendapat kecederaan di kepala akibat di baling objek keras oleh penyokong Pakatan Haram. Laporan Polis juga telah di buat oleh pemuda berkenaan dan pihak Polis telah menjalankan Siasatan.

Terbayang bayang wajah Blogger Sya Reformis Srikandi Keadilan yang berucap di kawasan pakatan pembangkang tadi. Al maklum dulu nak juga tackle Sya ni tapi dia jual mahal. Ye lah Papa Gomo blogger jalanan Sya pula Pemimpin putri PKR...he he he

Apa pun Steady tadi Gomo masuk ke lubuk pakatan pembangkang tadi untuk membeli Air dan Rokok di 7 eleven dan singgah ke Tempat ceramah Juak Pakatan Haram ni. He e he

Laporan Lanjut Menyusul...

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

LIVE- Pergaduhan Tercetus Antara Penyokong Zaid Mabok Todi Dan Barisan Nasional


Spanduk BN Di Rampas Oleh Pihak Polis


Penyokong BN Di halang Oleh Pihak Polis


Para Penyokong Pakatan Haram


Lelaki India Perut Buncit Ni lah Yang
Menimbukan Kekecohan


Kekecohan melibatkan Mat salleh di pihak
Pakatan Pembangkang. agen Yahudi?


Sekarang ini kekecohan antara penyokong Pakatan Haram dan Barisan Nasional tercetus di persempadanan kedua dua belah pihak. Kekecohan yang tercetus ini bermula akibat tindakan penyokong pakatan Haram yang melakukan provokasi di mulakan oleh seorang lelaki India yang Mabok TODI. Dengan menonggeng Buntutnya lelaki India tersebut telah menimbulkan kekecohan dan penyokong BN membalas dengan laungan TONGENG BUNTUT PADA ANWAR.

Semakin ramai penyokong dari kedua dua belah pihak yang berkumpul di persempadanan masing masing dalam laungan dan lolongan mereka bagi berlawan antara satu sama lain.

Sementara itu para penyokong Pakatan Haram telah membawa spanduk yang tidak di benarkan semasa berkempen dengan di halakan kepada para penyokong BN. Dan apabila penyokong BN mengeluarkan spanduk mereka Pihak Polis telah merampas dan tidak membenarkan penyokong BN menayangkan spanduk berkenaan.

Buat masa ini Pihak Polis masih gagal mengawal karenah penyokong Pakatan Haram yang mengibarkan Spanduk dan juga kata cacian kepada Penyokong BN. Spanduk BN pula telah di rampas oleh Pihak Polis.

Gomo menghadapi kesukaran untuk update berita teerkini kerana masaalah talian yang sibuk di waktu ini. Ini pun berhenti sebentar di tepi jalan bagi update berita terkini.

Nantikan Laporan lanjut berserta Gambar.....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE- Penamaan Calon PRK Hulu Selangor Belum Kecoh

Pada jam ini sudah ribuan penyokong dari kedua dua belah parti berhimpun bagi siap sedia berarak menuju ke Dewan Sebaguna Kompleks Sukan Kuala Kubu Baru bagi penamaan Calon.

Setakat ini tidak ada lagi kekecohan yang berlaku antara kedua dua belah pihak PKR dan juga BN.

Tempat berhimpunan BN di hadapan pejabat UMNO bahagian Kuala Kubu Baru nampaknya lebih menonjol kerana para penyokong BN yang lebih berdisiplin dan juga teratur tidak seperti Penyokong Pakatan Rakyat Haram yang berterabur kedudukannya.

Jam ini juga TPM baru sahaja sampai bagi siap sedia mengiringi Calon BN ke dewan Penamaan Calon.

Nantikan Update Live dari Gomo buat semua pembaca.

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP