LIVE Ceramah Pentas Pemuda GEMPAR

Sunday, April 18, 2010

Dalam masa ini Ketua Penerangan Pemuda MCA menyampaikan salam 1 Malaysia. Sejak di tubuhkan BN ini Dato Nenek kita berkorban dalam mencapai kemerdekaan. 50 tahun BN memerintah kita BN bersatu dalam mentadbir negara. Hal ini amat sedih jika kita lupa asal usul.

Mereka Pakatan hanya ingin menawan Putrajaya semata mata. Ada kisah bagaimana seorang Adun Pakatan dari selangor sesat bila hendak hadir ke Hulu Selangor ini. Kalau adun dari Selangor pun sesat bagaimana pula dengan calon dari Kelantan? Ini perlu di ambil kira oleh penduduk Hulu Selangor.

Banyak Pasir hilang di Hulu Selangor namun faedah kepada rakyat Hulu Selangor? Habis jahanam wang rakyat selangor. Pentadbiran negeri Selangor semakin korup bila mengamalkan rasuah dan keronisme. Tender terbuka yang di janjikan langsung tidak di laksanakan oleh mereka.

Akhir kata saya mengucapkan terima kasih kepada nenek moyang saya dan Tun Tan Cheng Lok kerana memberikan saya dan bangsa cina bersama sama dalam perpaduan Malaysia ini.

Halim Tuah menyampaikan ceramahnya Anwar Brahim menfitnah bahawa APCO mengilhamkan 1 Malaysia dan mempunyai kaitan dengan yahudi.
Gagasan 1 Malaysia adalah di ilhamkan oleh D.S. Najib. Malah APCO juga telah menafikan bahawa mereka yang megagaskan 1 Malaysia. Harakah di cabar membuktikan yahudi terlibat dalam 1 Malaysia.

Panel penasihat ada 51 orang dan 6 bangsa Yahudi dan 6 Yahudi tersebut adalah kawan rapat Anwar. Anwar merupakan salah seorang kumpulan pemikir Yahudi. Anwar telah menggunakan satu surat yang berkepala surat kerajaan Israel dan ini adalah satu penipuan yang amat jelas.

1 Israel merupakan gagasan 3 parti yang mana sama dengan PAS, DAP dan PKR. Ini lah yang sebenar Pakatan lakukan. Mereka meniru konsep 1 Israel bagi menawan Putrajaya.

Nik Ajis berdoa agar D.S.Najib pecah perut, namun Nik Ajis lupa bila nik ajis terlantar di hospital bagaimana D.S. Najib mengarahkan sebuah kapalterbang mengambil Nik Ajis untuk di hantar ke IJN khas bagi merawat Nik Ajis. Nik Ajis sudah lupa jasa baik D.S. Najib sebaliknya mendoakan Bala pula buat D.S. Najib.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

LIVE-" Ini Kisah Sebenar" Ceramah Pentas Pemuda

Penceramah pertama saudara T Mohan Ketua Pemuda MIC dalam ucapanya menyampaikan agar rakyat Hulu Selangor mengundi BN pada 25hb nanti.

T.Mohan juga menemplak Zaid Ibrahim orang luar jauh di hujung sana. Berlainan dengan P. Kamalanathan yang duduk di Rawang bersebelahan dengan Hulu Selangor.

P. Kamalanathan juga lebih jauh elok dari Zaid Ibrahim kerana P. Kamalanathan tidak minum Alkohol cuma minum air biasa je. Tapi si Zaid tongeng terbalik mabok.

Cikgu Sevam anak jati Hulu Selangor bekas Ahli PKR mendedahkan kekecewaan ahli PKR Hulu Selangor yang mana Anwar menolak Anak Jati Selangor dan meletakkan orang dari Kelantan.

Isu YBK juga di bongkar oleh Cikgu Sevam yang mana Pakatan menyekat pembangunan UITM. Kesan yang amat buruk kepada rakyat Hulu Selangor

Pemimpin PKR cakap tak serupa bikin, ini lah juga pekaran yang membuatkan kami keluar beramai ramai dari PKR. Saya dan rakan bekas ahli PKR yang lain akan menentang berhabis habisan PKR bagi mengelakkan rakyat di tipu.

Bekas TKM Pulau Pinang saudara Fairus Khairuddin dalam ceramahnya mendedahkan penipuan Anwar Al Juburi. Anwar gebang sana ini sampai jelajah seluruh negara tak cukup dengan itu meminta bantuan luar negara dalam kes Jubor nya.

Anwar kelam kabut bila Zahrin mendedahkan penipuan 16 sept, tak sampai 7 minit. Anwar keluar dewan dan seterusnya menuju ke London jumpa Al Gore. Hasil perjumpaan Al Gore lah juga Anwar mencanang isu APCO dan Kerajaan. Idea siapa lagi kalau bukan dari proksi Yahudi.

Anwar menindas rakyat dengan mementingkan pemimpin yang berpaksikan Komunis sahaja. Rakyat di abaikan bagi tembolok pemimpin atasan.PKR Kemaruk Kuasa. Setahun menang pilihanraya sampaikan jawatankuasa kampung pun berebut antara DAP, PAS dan PKR. Mereka Pakatan ini bila dapat kuasa hanya ingin balas dendam semata mata.

Laporan lanjut menyusul....

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

Zaid Ibrahim Lepas Mabok Pukul Rakyat


Pemberontak Zaid Ibrahim


Mangsa Pemberontak Zaid Ibrahim


Mangsa Pemberontak Zaid Ibrahim

Ini lah yang terjadi semalam sewaktu penamaan calon pada PRK Hulu Selangor. Gomo yakin ramai pembaca dan lihat hal ini dalam blogg rakan rakan yang lain. Namun Gomo mengeluarkan sekali lagi bagi tatapan anda semua kerana nak perjelaskan hal ini dalam konteks yang agak spesifik.

Penyokong Pakatan Rakyat Haram ini sebenarnya tidak lah Ganas dan kejam, cuma mereka ni terdiri dari yang Bodoh Piang yang mana kalau kita didik akan pandai lah mereka ni kelak. Mereka pun tidak lah nak serang penyokong BN yang ada semalam tu. Namun kerana keBodohan Piang mereka itulah terpakasa mereka melakukan tindakan yang BANGANG dengan mencederakan penyokong BN.

Kecederaan penyokong BN dalam gambar tu pun takda lah teruk sangat, sikit je yang cedera. Al Maklum hari pertama...he he he..tapi esok lusa kita tak tahu lagi, macam ni punya cedera a atau lebih dasyat lagi punya cedera.

Zaid Ibrahim tahu penyokong BN memang berdispilin dalam apa apa sekalipun. sebab itu Zaid Ibrahim menghantar askar askar Bodoh Piang nya untuk mencederakan penyokong BN dan seterusnya membuatkan penyokong BN naik angin lalu membalas semula kepada penyokong pakatan Haram.

Namun kami BN tidak lah sebodoh Zaid Ibrahim...he he he..... banyak masa lagi kalau kita nak main gurau senda macam ni...tak esok, lusa, tak lusa kita jumpa kula nanti he he he.....

Tapi Gomo mengucapkan terima kasih kepada ketua pemuda PAS Tantawi takda Telor yang tidak menyeru Jihad ke atas kami penyokong BN semalam. Kalau lah dia buat seruan Jihad macam di Bagan Pinang alamatnya..putus terus lah telor Tantawi tu...he he he

Apa sekalipun harap semua penyokong BN ataupun Pakatan rakyat bersabar dalam PRK Hulu Selangor ni. kita hidup aman dan damai sama 1 Malaysia juga.. tak tahulah kalau Pakatan Rakyat pegang prinsip 1 Israel...he he he

Semalam Gomo dan bakal pemimpin PAS Saudara Akhi Fairus Al Jengkari pun berjumpa dalam keadaan yang damai dan aman. Siap Peluk peluk lagi..he he he.... Walupun Gomo dan Akhi tak sebulu dalam perjuangan namun bila berjumpa tu kena lah bersikap Profesional. Kita sama rakyat Malaysia....baik buruk pun Malaysia juga.

Apa pun Harap kita Bersabar, sesiapa tak dapat bersabar call Gomo, kita terjah..ha ha ha

Psssttt....rasanya ramai juak pakatan kenal gomo semalam...he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP