BUKTI - HARAKAH Di Boikot Jemaah PAS

Tuesday, April 20, 2010Nampak Sangat HARAKAH tak boleh dipercayai. Dan jelas di mana jemaah PAS juga BOIKOT HARAKAH yang penuh FITNAH dalam penerbitannya.

UTUSAN MALAYSIA TERBAIK


Psssttt....Puak pakatan nak kato apa?

LAGI GAMBAR MENARIK
KLIK DI SINI

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Apakah Rakyat Hulu Selangor Inginkan PEMABOK Sebagai Wakil Mereka?


Yam Poiiiii

Itu lah calon PKR yang akan bertanding bagi pilihanraya kecil Hulu Selangor pada 25hb nanti. Apakah rakyat Hulu Selangor terutamanyya orang melayu dan Islam inginkan seorang wakil rakyat peminum arak? Apakah rakyat inginkan wakil rakyat mereka bergelumang dengan Dosa? Tepuk dada tanya selera dan buka lah inda anda semua......

Zaid Ibrahim memang kita semua tahu dia ni hanyalah Melayu pada nama nya sahaja. Kalau nak dikatakan dia pejuang Melayu tidak ada yang di perjuangkan untuk orang melayu selain dari keroni Zaid dan anak beranak nya sahaja.

PKR meletakkan Zaid sebagai calon di Hulu Selangor, dan ini jelas membutikan PKR cuba menjadikan rakyat Hulu Selangor terpalit dengan dosa apabila di kerahkan oleh Anwar untuk mengundi Zaid Kaki Brandy ini.

Apakah tidak ada calon lain dari Hulu Selangor bagi mewakili PKR? Mengapa dari Kelantan si Zaid ini di berikan tugas untuk menjadi wakil rakyat kepada rakyat hulu Selangor?

Zaid Ibrahim ni jangan kata Hulu Selangor, Kota Bharu pun dia masih lagi tidak tahu jalan yang ada di sana. Apatah lagi dengan Hulu Selangor yang belum di luas kawasannya. Apakah pengundi Hulu Selangor ingin wakil rakyat yang tidak tahu kawasannya sendiri?

Apa yang jelas dan Pasti Zaid Ibrahim ini tidak layak menjadi wakil rakyat bagi Hulu Selangor. Kita harus menolak Zaid Ibrahim dari PKR ini pada 25hb tarikh pengundian yang akan di jalankan.

Barisan Nasional Menjamin Kesejahteraan Hidup

Psssttt...Zaid Brandy....bukan branded ye....
Laagi Artikel Panas
Klik UMWM

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP