GEMPAR - Esok Nik Ajis Wali Terompah Di Hulu Selangor Nak Cuci Dosa Zaid Ibrahim Katanya

Thursday, April 22, 2010
Esok akan hadirlah Wali Terompah sebagaimana yang Anwar Al Juburi gelarkan pada Nik Ajis Nik Mat. Wali Terompah...emmm elok bawak masuk JAMBAN. 23hb Nik Ajis akan turun berkempen buat calon PKR Zaid Ibrahim Mabok Brandy. Tuan Guru Menyokong Pemabok?

Ini lah Gomo nak cakap serba sedikit akan turun nya Nik Ajis berkempen buat Zaid Ibrahim esok. Semua tahu dan juga sedar Zaid Ibrahim satu ketika dulu cukup Anti dan Berbulu dengan Wali Terompah Nik Ajis ni. Malah Zaid Ibrahim lah satu satu nya ahli UMNO pada ketika itu yang ingin menyaman HUDUD jika di laksanakan kerajaan Nik Ajis di Kelantan.

Errr Nik Ajis dah Maafkan ke apa yang Zaid Ibrahim ucapkan dalam nak menyaman PAS Kelantan tu?

Zaid Ibrahim juga lah yang dengan lantang mengeluarkan kenyataan Nik Ajis sudah Nyanyuk! Wow...macam mana pulak si Nyanyuk tu turun berkempen untuk si Zaid ni?

Ops....betul lah kata Zaid yang Nik Ajis Nyanyuk, kalau tak nyayuk takkan lah Nik Ajis nak bantu Zaid Berkempen walhalkan si Zaid pernah memaki hamun Nik Ajis..he he he....

Nik Ajis...Nik Ajis....Ooooooo Nik Ajis....kesian sungguh dengan mu ni. Dahlah si Zaid Ibrahim serang Mu pasal Hudud, lepas tu kata bukan bukan kat Mu dengan gelaran Nyanyuk. Sekarang ni pulak si Zaid Ibrahim jadikan Mu barang Mainan pulok doh!!!

Tak pasal pasal Nik Ajis kena berkempen menyokong Zaid yang Kaki Arak...hu hu hu....Ajis Ajis....Jahanam Mu ni.....

Sebenarnya apa yang berlaku ini telah membuktikan kepada kita bahawa PAS sanggup membuang dan mengadaikan prinsip perjuangan parti itu dalam mendapatkan undi Pakatan Rakyat Haram itu. Bukan sahaja dalam kes Zaid Ibrahim, malah banyak kes kes sebelum ini yang di halalkan oleh PAS demi meraih undi politik.

Jika dulu si Eli Wong berbogel telanjang bulat dan berkesedudukan dengan lelaki Muslim dan di sokong pula oleh Nik Ajis dan kepimpinan PAS dalam meraih undi politik. Malah si Anwar Al Juburi dalam kes Liwat pun turut di sokong oleh Nik Ajis dan kepimpinan PAS seolah olah LIWAT itu adalah HALAL dalam Pakatan DAP,PAS dan PKR.

Maka kali ini Rakyat Hulu Selangor yang akan mengundi pada 25 hb ini pula yang cuba di jadikan mangsa Politik Sesat Nik Ajis bila menghalalkan perbuatan Zaid Ibrahim yang kaki ARAK, kaki JUDI bagi kempen politik.

Mengapa Nik Ajis tidak mengulas apa yang di lakukan oleh Zaid Ibrahim kepada Nik Ajis pada satu ketika dulu? Apakah Nik Ajis sudah menghalalkan apa yang di ucapkan oleh Zaid Ibrahim? Atau Nik Ajis takut dengan telunjuk Anwar Al Juburi?

Jika Anwar boleh gelarkan Nik Ajis Wali Terompah, Apalah sangat untuk Anwar perbodohkan si Nyanyuk Nik Ajis tu untuk berkempen buat Zaid Ibrahim BRANDY ni......

Sama sama tanya dalam hati, Apakah Nik Ajis punya Prinsip dalam perjuangan ISLAM?

Psssttt....Celako..Celako...Celako...Blogger di celakakan,si pemabuk tak pulak?

LIVE FROM HULU SELANGOR
KLIK DI SINI

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Wajib Lihat - Video Zaid Ibrahim Meliwat PASNi apa cerita? Jemaah PAS yang memperjuangkan HUDUD menyokong Zaid Ibrahim ini bagi pilihanraya kecil Hulu Selangor?

Baik yang menyokong Hudud atau tidak inilah hakikat dan kenyataan yang Zaid Ibrahim ini seorag yang anti PAS. Bagaimana PAS boleh bersekongkol dengan Zaid yang terang terangan menghina PASseolah oleh PAS adalah Sampah semata mata.

Bukti dan ada, apa lagi pihak Pakatan Rakyat inginkan?
Kerana Tamak Kuasa maka apa sahaja di Halalkan oleh PAS.
Habis Jahanam....

Psssttt...Zaid Ibrahim pro DAP, Bahaya....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP