GEMPAR - Pemuda BN dan PKR Bertembung Jonah Katek Melarikan Diri.....

Friday, April 23, 2010


Jonah Katek Honda Jazz Plat Number WSM 9526
Ketua AMK Selangor Pondan
( Baju Putih Di Tengah Dalam Gambar)


Pergaduhan Yang di cetuskan Keldai keldai PKR

Pergaduhan hampir tercetus antara penyokong BN dan juga PKR di Batang Kali akibat tindakan SYAITAN penyokong PKR yang mencetuskan perbalahan kerana mencabut bendera bendera BN yang di pasang sekitar kawasan tersebut.

Namun demikian Ketua AMK Selangor Jonah Katek mengangkat bendera putih apabila di gertak oleh para penyokong BN yang dah siap sedia nak bertempur pada masa itu.

Jonah juga kelam kabut bila di khabarkan bahawa 50 orang pemuda BNbermotosikal telah menuju ke tempat kejadian bagi menyelesaikan hal berkenaan.

Belum sempat pemuda BN bermotosikal sampai Jonah Katik beredar kerana takut di Pelangkung oleh jentera Pemuda BN. Ternyata PKR mengakui kesalahan mereka yang melakukan tindakan Jahat dengan mencabut bendera BN. Mujur hal cepat diselesaikan oleh jentera BN yang ada masa kejadian jika tidak sah lah akan berlaku pertempuran di antara BN dan PKR.

Buat Jonah Katik.....
Hang jaga anak buah tu, jangan jadi ketua Bangang.
Bodoh Piang Nak mampos!!!
Hang punya level tahap Pemasang Poster je

Psssttt....Jonah Pondan......

Ehsan Media Cyber

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR- Nik Ajis Di Halau JAISSelepas solat Jummat tadi di khabarkan Nik Ajis cuba menguasai pentas Masjid apabila tampa segan silu cuba menyampaikan ceramah politikknya di dalam Masjid Hulu Selangor.

Belum sempat Nik Ajis menyampaikan ceramah pegawai JAIS telah menghaang Nikk Ajis dari memberikan ceramah nya bagi melaksanakan Titah Sultan Selangor yang tidak membenarkan Masjid di dalam negeri Selangor di jadikan medan Ceramah Politik.

Akhirnya Nik Ajis tersipu sipu malu kerana tahu bahawa Titah Sultan Selangor itu lebih Mulia dari peranannya sebagai Wali Terompah.

Di harapkkan Pihak JAIS melaksanakan tugas dengan amanah dan bertanggungjawap tampa di kuasai oleh mana mana pihak politik dalam isu ini.

Psssttt....Hassan Ali Sudah Balun Nik Ajis....he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Wajib Baca - Masjid Ulu Yam Di Nodai Kerajaan Pakatan Rakyat Haram

Gomo sedih dan kecewa bila mengetahui kerajaan Pakatan Rakyat Haram DAP,PAS dan PKR ini menolak bulat bulat permohonan penduduk Kg Pasir Ulu Yam yang memohon dari kerajaan PR untuk membina Masjid Baru. Takkan lah nak bina Masjid baru pun Pakatan Tolak dan PAS juga tolak?

Namun itulah yang berlaku pada penduduk Kg Pasir Ulu Yam, Menurut penduduk Kg Pasir, surat rasmi untuk memohon tanah bagi membina Masjid telah di hantar namun pejabat MB Selangor telah menolak permohonan tersebut kerana alasan sudah ada Masjid di kawasan berkenaan.

Untuk makluman pembaca di Kg Pasir Ulu Yam memang terdapat sebuah Masjid yang dibina semasa kerajaan BN terdahulu, namun Masjid tersebut telahpun Uzur dan kos baik pulih bagi selenggara Masjid tersebut memerlukan kos yang banyak dan juga keluasa Masjid tersebut tidak lagi dapat menampung para penduduk di sekitar kawasan Ulu Yam.

Pihak penduduk juga pernah menghantar satu surat balas apabila kerajaan PR menolak pembinaan Masjid baru penduduk Ulu Yam dengan meminta pihak kerajaan negeri melihat sendiri Masjid berkenaan dan juga meminta Dana bagi baikpulih Masjid tersebut. Namun sebagaimana di jangka Kerajaan Khalid Gagap tidak langsung mengambil tahu akan hal tersebut dan tidak menyalurkan dana bagi selenggara Masjid tersebut.

Apakah ini sebenarnya di perjuangkan oleh kerajaan Pakatan rakyat Haram? Jika dalam isu Masjid tempat umat Islam beribadat pun tidak dapat di bantu bagaimana pula dengan hal lain dalam isu Islam dan melayu?

Di harapkan pengundi Hulu Selangor khususnya penduduk Ulu Yam membuktikan bahawa dengan penolakkan pembinaan dan penyelenggaran Masjid di kawasan mereka oleh kerajaan PR maka 25hb ini juga Tolak lah PKR bagi memberika paku buah keras kepada mereka Pakatan Haram ini.

Psssttt...Mana pergi peruntukkan untuk umat Islam?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

DAP RACIST Kata Warga Emas Bangsa Cina Di Ulu Yam


Kempen BN tampa mengira Cara Janji Halal

Gambar di atas Gomo ambil semasa di markas Bilik Gerakan MCA Ulu Yam pada malam yang lepas. Walaupun Gambar ini nampak biasa namun pemiliknya merupakan seorang Old Timer yang memang penyokong kuat Barisan Nasional sejak zaman Merdeka lagi.

Jika seorang lelaki bebangsa Cina yang umurnya sudah Tua di mamah usang boleh menunjukkan sikap sebegini dalam kempen Pilihanraya bagi Barisan Nasional apatah lagi kita yang muda muda ini?

Warga Emas berbangsa Cina ini juga dalam kenyataan nya menolak bulat bulat Pakatan Rakyat yang menipu rakyat Malaysia ini. DAP adalah ancaman kepada Bangsa Cina Malaysia kerana DAP ini adalah perkauman yang menolak kehidupan aman rakyat Malaysia ini.

Menurut warga Emas itu juga, Rakyat bangsa cina perlu sedar akan kejayaan Malaysia ini bukanlah datangnya dari satu bangsa sahaja. sejak Merdeka bangsa Melayu, Cina dan India bersatu padu dalam menjayakan negara Malaysia ini sehingga Malaysia di kenali seluruh dunia.

Warga Emas itu juga turut menempak pemimpin Pakatan rakyat Selangor yang hanya janji palsu bila berkempen pada pilihanraya yang lalu. Dulu cakap lain sekarang cakap lain, mereka semua tidak tahu berkerja buat rakyat.

Gomo tidak dapat mengeluarkan gambar lelaki terbabit dan maklumat peribadinya kerana Warga Emas tersebut enggan di kenali terutama rakan DAP nya.

Katanya DAP sekarang cukup RACIST bila sembang di Kedai Kopi.

Psssttt..Gomo respek dengan Warga Emas Cina ni.....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP