HEBAT - Dua Tokoh Terbilang Negara Di Satu Pentas Ceramah BN

Saturday, April 24, 2010



Ceramah Terhebat antara dua Insan Istimewa dalam Negara kita, Tun Dr Mahathir Mohamad bekas Perdana Menteri Malaysia dan juga Dato Sri Najib Perdana Menteri Malaysia pada malam ini:

Tarikh: 24 April 2010
Masa: 8.00 Malam
Tempat: Perkarangan Apartment Kenanga, Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung

Ayuh Kita Hadir beramai ramai dalam mengetahui apa erti sebuah Pengorbanan Dala hidup ini.

AMARAN: Pihak Pemuda Barisan Nasional dikehendaki menjaga keselamatan para hadirin kerana ada ura ura pihak PKR cuba menggangu ketenteraman awam semasa berlangsungnya majlis Ceramah malam ini.

Siap Sedia GEMPUR

Psssttt..Celako punya Nuar, dia main kotor

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR-30 Ribu Unit Amal PAS Di Hulu Selangor, AMK Pergi Mana?



Kah kah kah.....anda semua boleh baca apa yang pemuda PAS ni dok gebang akan sokongan ahli PAS yang seramai 30 ribu orang unit amal PAS bagi Mengembur. ERK??? Mengembur atau Mengempur? Ha ha ha......

Ta di nafikan sejak semalam lepas sampai ke hari ini ahli PAS dari Kelantan dan Terengganu serta Kedah turun melimpah melimpah di Hulu Selangor ini. Dasyat depa ahli PAS Fanatik ni sanggup turun demi Nik Ajis Wali Terompah.

Ops....Depa turun ramai ramai tu berkempen untuk Zaid Ibrahim calon PKR tu ke? He he he....Setakat yang Gomo tahu pagi tadi, Gerombolan PAS yang ada tidak melakukan kempen untuk calon PKR Zaid Brandy ni. Mereka turun ke serata pelusuk Hulu Selangor bertujuan mengedarkan borang keahlian PAS untuk penduduk Hulu Selangor menyertai PAS.

Awat depa Puak PAS tak berkempen untuk Zaid Brandy tapi mengedarkan Borang keahlian PAS?

Untuk makluman semua, dari risikan yang kami perolehi PAS akan menawan Hulu Selangor ini pada PRU ke 13 akan datang. Jadi tugas utama mereka adalah menambah keahlian PAS bagi menidakkan PKR bertanding pada PRU akan datang. Jahanam lah PKR...he he he

Jika ada puak PAS yang berkempen untuk zaid Brandy pun mereka ini merupakan puak Edrogan proksi Anwar yang sanggup mengiyakan apa sahaja bagi cita cita politik Al Juburi. Sebab itu jika kita lihat puak yang berbaju PAS dan berkopiah ini bersungguh sungguh menyokong Zaid Brandy tampa mengira sejarah silam Zaid Brandy sebelum ini.

Apa yang pasti esok merupakan Hari penentuan bagi rakyat Hulu Selangor memilih sama ada mahukan pemimpin dari Pakatan Rakyat HARAM ataupun Calon Rakyat Barisan Nasional HALAL sebagai wakil mereka di Hulu Selangor ini.

PAS for ALL
Tapi Tidak Untuk Zaid Ibrahim

Psssttt..PKR yang bertanding tapi unit amal PAS yang berkampung....AMK pi mana? he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP