Pakatan Rakyat Haram Mememenangi Kutipan Derma Terbanyak Di PRK Hulu Selangor

Monday, April 26, 2010


Satu untuk Engkau, Satu untuk Aku,

Dua untuk Engkau, Dua untuk Aku.

Semalam tamatlah sudah pilihanraya kecil yang mana menghimunkan penyokong politik dari semua parti yang datangnya dari seluruh negeri. Jentera jentera parti berkerja bertungkus lumus bagi memenangkan calon parti masing masing. Gomo ucapkan Syabas kepada seluruh jentera parti politik yang bertanding pada PRK Hulu Selangor ini.

Keputusan pun kita sudah ketahui bahawa calon dari MIC yang mewakili Parti Barisan Nasional P. Kamalanathan memenangi PRK Hulu Selangor ini dengan majoriti 1725 undi. Dan dengan kemenangan ini membuktikan yang Barisan Nasional adalah relevan dan bejaya menyakini rakyat Malaysia untuk bersama sama BN menuju ke arah wawasan 2020.

Bukan isu kemenangan yang Gomo nak sentuh hari ini, tapi isu WANG DERMA yang di kaut oleh jemaah PAS dan PKR pada PRK Hulu Selangor. Kemanakah Wang Derma tersebut di salurkan selepas selesai mengira jumlah wang derma yang berjaya di kumpul?

Jika lihat gambar di atas bertimbun bukan main banyak wang kutipan derma yang mereka perolehi dalam ceramah ceramah mereka anjurkan. namun kita tidak mengetahui malah mereka yang mendermakan wang tersebut juga pasti tertanya tanya kemana wanng tersebut pergi.

Pendek kata pada PRK Hulu Selangor ini merupakan medan utama bagi PAS dan juga PKR untuk mengutip derma semata mata. BN Menang PRK Hulu Selangor dan Pakatan Rakyat Haram menang Kutipan Derma terbanyak. Elok sangat lah tu.....

Pemimpin PAS dan PKR kaya raya dengan rumah mewah dan kereta besar, Wang Derma tu kemana perginya???


Psssttt...Haram makan duit derma tu....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP