Kami Prihatin - YB Eli Wong Model Keruntuhan Ahlak Remaja Masa Kini

Monday, May 3, 2010

Kempem Kami Prihatin yang di lancarkan baru baru ini oleh pihak Kerajaan dan juga beberapa badan NGO dan serta artis tanahair bagi menyelamatkan anak anak yang tidak berdosa dari terus menjadi mangsa kekejaman yang tidak bertamadun semakin hari semakin mendapat tempat di kalangan Rakyat khusunya para remaja di Malaysia ini.

Gomo turut menyokong kempen Kami Prihatin ini dan inilah hal yang Gomo ingin sentuh dalam tugas kita menyelamatkan bayi bayi yang tidak berdosa dari terus di buang sehingga ada bayi yang mati dan hilang anggota tubuh badan akibat kejahilan manusia.

Eli Wong merupakan satu contoh keruntuhan ahlak yang sungguh memalukan kita seluruh rakyat Malaysia. YB Eli Wong dalam skandal bogel nya juga mengaku berkesedudukan dengan lelaki Melayu yang mana tidak mempunyai hubungan sah sebagai suami Isteri. Hal ini amatlah Jelek memandangkan Eli Wong adalah Yang Berhormat di Bukit Lanjan dan menjadi Ikon kepada penduduk setempat.

Bukan setakat itu sahaja, Eli Wong berkedudukan sebagai exco Negeri Selangor dan sudah pasti imej nya juga merangkumi seluruh rakyat negeri Selangor.

Bagaimana seorang YB boleh berbogel dan berkesedudukan dan melakukan seks Bebas? Apakah ini YB yang kita semua perlukan dalam menjadi pemimpin kita khususnya rakyat Selangor. Para remaja mudah tertarik dengan mengikut ikut apa yang di lakukan oleh pemimpin dan ini lah sebabnya keruntuhan ahlak berlaku kerana kita sendiri melantik seorang YB yang mempunyai masaalah keruntuhan Ahlak sebagai pemimpin.

Bila Eli Wong berkesedudukan tampa ikatan yang sah, sudah pasti ada anak muda yang turut sama Ingin berkesedudukan. Hal ini lah yang menyumbang kepada seks Bebas dan seterusnya menyumbang kepada kes kes pembuangan Bayi yang semakin menjadi jadi ketika ini.

Parti PAS yang kononya mengutuk keruntuhan Moral ketika ini tidak pula mempersoalkan tindakan Eli Wong yang berkesedudukan ini. Malah Eli yang berkesedudukan dengan lelaki Islam pun pihak PAS berdiam diri dan seolah olah memberikan kebenaran dan menyatakan sokongan hubungan seks Bebas Eli dengan lelaki Islam.

Keruntuhan Ahlak dapat kita bendung jika kita semua tegur menegur dalam hal hal sebegini. Jika Eli Wong seorang Yang Berhormat kita Galakkan melakukan Seks Bebas apatah lagi dengan anak muda yang lain.

Jika kita tegur anak muda sudah pasti mereka akan kata
" Eli Wong pemimpin Selangor boleh buat secara bebas dan kami tak boleh pulak"
Kita tidak mahu hal ini merebak dan seterusnya menjadi parah kepada rakyat Malaysia.

Untuk makluman semua, kerajaan Negeri Selangor tidak mengambil sebarang tindakan Tatatertib terhadap Eli Wong adun Bukit Lanjan atas kesalahannya Bergambar Bogel dan Berkesedudukan dengan lelaki Islam.

Kerajaan Pakatan Rakyat Haram Selangor Menyokong Seks Bebas.

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP