FAKTA - Klimaks Anwar Memuncak Lalu Memancutkan Air Mani Ke Dalam Dubur Saiful

Saturday, May 8, 2010Isnin ini akan bersambung sekali lagi setelah sekian lama tertangguh kes Liwat yang melibatkan tertuduh Anwar Al juburi dan mangsa Liwat Saiful Bukhari. Acap kali kes Liwat ini tertangguh kesan dari tindakan para peguambela Anwar yang di ketuai Karpal Singh memohon berbagai bagai cara dan kaedah dalam mengugurkan kes Liwat ini.

Keadilan buat Saiful sehingga kini juga tertangguh kerana keengganan tertuduh dalam melancarkan perjalanan kes Liwat ini. Sudah cukup kesemuanya Dokumen, DNA,Rakaman CCTV dan keterangan saksi dalam kes ini di berikan baik dari sebelah Tertuduh mahupun Mangsa.

Baru baru ini Pendakwaraya dalam kes Liwat ini mendedahkan hasil pemeriksaan Forensik mendapati terdapat AIR MANI Anwar Ibrahim dalam Dubur saiful Bukhari. Kenyataan pendakwaraya tersebut segera di sangkal oleh Anwar Brahim dan pemimpin pakatan Pembangkang yang lain serta Juak juak penyokong mereka yang menyatakan AIR MANI tersebut adalah Konspirasi.

Bagaimana AIR MANI Anwar Ibrahim boleh ada dalam Dubur Saiful Bukhari jika ianya Konspirasi? ini lah yang Gomo nak kupas dan ulas serba sedikit bagi tatapan pembaca sekalian.

Mungkin penyokong Anwar beranggapan Kerajaan BN yang di ketuai oleh Dato Seri Najib telah meletakkan Air Mani Anwar ke dalam Dubur Saiful bagi melancarkan Konspirasi dalam kes Liwat ini. Namun bagi kita yang celik Akal dan Terang hatinya pasti tahu dan boleh berfikir secara logik bagaimana Air mani seseorang itu boleh ada di dalam Dubur mangsa.

Air Mani bukan senang nak keluar melainkan kita telah mencapai tahap Klimaks ataupun kita bermimpi lalu meneluarkan air mani. Jadi bagaimana pula Air mani Anwar boleh berada di dalam Dubur Saiful?

Apakah Kerajaan BN telah melakukan sesuatu pekara yang tidak Senonoh terhadap Anwar Brahim dalam mendapatkan Air Mani Anwar? Sebagai contoh mungkin Kerajaan telah:

MELANCAPKAN Anwar sehingga keluar Air mani tersebut lalu memasukkan ke dalam Dubur Saiful Bukhari menggunakan Jarum Suntikan.

Ataupun........

Kak Wan bersubahat dalam menyimpan Air Mani Anwar lalu di berikan kepada kerajaan untuk di letakkan dalam Dubur Saiful.

Kemungkinan itulah yang di katakan oleh para penyokong Anwar Brahim bagi membela pemimpin Peliwat mereka dari dakwaan Liwat ini. Dan terus terusan menyalahkan kerajaan BN.

Bagi kita yang dah berumahtangga pasti tahu selok belok dalam pengeluaran Air Mani ini, Nak pancut mana mana pun kita lebih Arif dalam bab ni. Al Maklum dah berumahtangga. Dan Anwar juga tidak terkecuali dalam hal ini.

Al Maklum dalam kita mencapai tahap Klimaks tu lebih Ghairah jika di pancutkan Air Mani di dalam tempat sulit pasanggan. Dan itulah yang terjadi bila Air Mani Anwar melekat dalam Dubur Saiful Bukhari.


Wajah Kepuasan KLIMAKS

Biar apa pun orang nak kata terhadap Saiful Bukhari kerana tak buang Air Besar selama 2 hari dan menghina serta mencacinya,Gomo tetap berpegang kepada Logik Akal dan juga Sains Forensik dalam hal ini. Malah keberanian Saiful Bukhari juga memberikan satu keyakinan kepada Gomo yang sememangnya Anwar telah melakukan persetuubuhan Seks Luar Tabii terhadap Saiful Bukhari.

Harap kita boleh fikir secara logik Akal dalam hal ini, Air Mani dalam Dubur Saiful.......hanya Anwar Ibrahim boleh menjelaskan mengapa di biarkan Air Mani nya merayap sampai ke dalam Dubur Saiful bukhari.
Psssttt....Bukan sikit air mani Nuar, Melimpah limpah..........FRESH!!!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP