JAHANAM - Bapa Saiful Pernah Cuba Melacurkan........? Lagi FITNAH Anwar Terhadap Keluarga Saiful

Wednesday, May 12, 2010


Klik Gambar Imej Jelas

Ya Allah.......ingatkan Saiful sahaja yang di fitnah bagai nak gila oleh penyokong Anwar Al Juburi. Tak sangka bila sekarang ini Bapa Saiful pula di Fitnah oleh juak Anwar dengan sepenuh penuhnya penghinaan.

Gomo melayan FB dan lihat kenyataan dari penyokong Anwar Ibrahim tertuduh dalam kes Liwat yang sedang berlangsung sekarang ini yang menabur Fitnah dengan mengatakan Bapa Saiful pernah cuba melacurkan Isteri.
"BAPA SAIFUL PERNAH CUBA MELACURKAN ISTERI"

KLIK LINK KE FACEBOOK PENFITNAH

Hangpa tengoklah juak pakatan BABI Anak Haramjadah Anwar AL Juburi Pokemon ni. Kalau dulu Saiful di fitnah dengan bermacam macam hal sampaikan ada Fitnah yang kata Saiful kembung perut, tak boleh kencing, Telur atas dahi dan macam macam Fitnah yang di lemparkan oleh mereka Juak Al Juburi ni. Namun hakikatnya Saiful sentiasa sihat dan dalam keadaan yang selamat sama sekali. Allah Maha Besar dan Allah akan melindungi pihak yang benar.

Bila kes Liwat Anwar Al Juburi dah makin di beri perhatian oleh rakyat bagi mengikuti perjalanan kes ini maka Juak Anwar Al Juburi sekali lagi menfitnah dan kali ini Bapa Saiful pula yang menerima Cemuhan dan Fitnah yang ternyata amat dasyat sama sekali.

Fitnah yang amat Aib di lakukan oleh penyokong Anwar bila Arwah ibu Saiful turut di jadikan korban dalam hal ini. ternyata mereka juak Anwar ini tidak mengira sama ada seseorang itu sudah meninggal dunia ataupun tidak yang pasti mereka akan terus menabur Fitnah tampa sedikit pun rasa bersalah.

Gomo harap rakyat Malaysia khusunya umat Islam sedar akan Fitnah ini dan kewajipan kita untuk menentang penfitnah penfitnah ini dari terus terusan membunuh Rakyat. Fitnah kali ini adalah cukup dasyat sama sekali dan pastinya orang yang menulis artikel berkenaan menerima Habuan yang cukup besar dari Anwar Al Juburi.

Kalau di Kelantan RM4 juta untuk menghancurkan BN apalah sangat bagi Anwar Ibrahim untuk mengupah Blogger dan Facebooker dalam melemparkan Fitnah terhadap Saiful, Bapanya serta kaum keluarganya yang lain.

Sesungguhnya Fitnah itu Dosa nya lebih Besar Dari Membunuh.

Psss....Harap penulis artikel Fitnah Bapa Saiful tersebut MATI dalam keadaan yang AIB

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Peniaga Burger Melayu Di Halau Oleh Wee Choo Keong MP Wangsa Maju Yang RACIST


Keratan Akhbar Isu Peniaga MelayuBukti Lesen Perniagaan Peniaga Terbabit

Ingat di Pulau Pinang sahaja Peniaga melayu di tindas dan di halau serta di robohkan gerainya. Tak sangka di Wangsa Maju pun ada juga hal sebegini. Kalau dulu Restoran Pak Rashid peniaga melayu yang cuba di Halau dari tempat perniagaan nya sekarang ini pula peniaga Burger tepi jalan pula.

PENIAGA BURGER pun si Wee Choo Keong ni nak tutup perniagaan mereka. Apa punya bangsat lah si Pondan Tua banjingan PKR ni. Sibok dalam parlimen kata Napoleon lah itu lah inilah tapi hakikatnya MP Wangsa Maju ni seorang yang racist sama sekali.

Sebelum ini Gomo dan beberapa kali keluarkan artikel mengenai Wee Choo Keong yang mempunyai sikap RACIST terhadap peniaga melayu seperti kes restoran Pak Rashid dan juga Uptown Danau Kota. Ni semua adalah tempat khusus bagi peniaga melayu dalam mencari rezeki dalam meneruskan hidup di Kota Metropolitan ini.

Sekarang Wee Choo Keong nak Tutup pula perniagaan Burger peniaga melayu. Ya Allah, sampai macam tu sekali sikap RACIST MP Wangsa Maju ni. Dengan peniaga Burger yang meniaga untung tak tentu pun nak di Balun nya. Betul betul HARAMJADAH lah Wee Choo keong ni.

Maklumat lanjut berhubung isu Kes RACIST Wee Choo Keong MP PKR Wangsa Maju terhadap Peniaga Burger Terbabit ini boleh di baca ( KLIK ) di Blogg:
Unit Media Wangsa Maju


Psssttt....Betul betul RACIST si Pondan Tua ni..Anak Luar Nikahnya masih tak di jenguk...

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP