BUKTI - Anwar Berselera Makan Atas Pinggan Yang Sama Di Gunakan Untuk Hidangan Masakan BABI

Tuesday, May 18, 2010


Perhatikan gambar di atas di mana
Seorang yang memakai baju Kotak dan berseluar hitam
Berdiri di tempat Babi Panggang


Lihat Gambar di Atas orang yang memakai baju Kotak dan seluar hitam
yang berada di dalam rumah panjang.

Saksikan Video di bawah ini dan perhatikan Lelaki India yang berada di barisan Anwar ibrahim hujung sekali yang mana turut sama menjamu selera selepas berada di kawasan pemanggangan BABI.Berselera Sungguh Anwar Brahim Makan

Lihat sahaja Video di atas betapa berselera Anwar Brahim ini menjamu selera dengan menggunakan pinggan yang mana kita sendiri merasakan Was Was akan kebersihan pinggan tersebut. Bukan nya Gomo nak kata pinggan yang Anwar gunakan itu tidak di basuh dengan sabun tapi......

Pinggan itu adalah milik penduduk rumah panjang Iban yang mana bukan Islam dan makan BABI. Mereka kalau masak babi dan bila nak makan tak pakai pinggan tu ke?

Apakah pinggan itu telah di Samak?

Ops....jangan kecoh kecoh hal ini, nanti Nik Ajis marah kata kita Fitnah Anwar dan tuduh tampa Bukti pula. Emmm.....apa kata kita minta Nik Ajis jelaskan apakah hukumnya jika seseorang Islam itu menggunakan pinggan yang sama di gunakan oleh Kafir meletakkan babi untuk di makan.

Apakah Nik Ajis akan kata ianya adalah:
MAKRUH?
HARAM?
@
HALAL?

Mana mungkin Anwar tidak tahu pinggan itu tidak bersih!!!

Psssttt...patutlah berselera semacam je si Nuar ni....banyak Zat rupanya...hu hu hu

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Video Pakatan Rakyat Merasuah 6 Ekor BABI Kepada Penduduk Iban-RASUAH @ SEDEKAH?BABI BANYAK BANYAK

Itu lah ucapan semangat dari Agen DAP Pakatan Rakyat PAS dan PKR dalam cubaan meraih undi penduduk Rumah Panjang Iban. Video ini telah membuktikan Pakatan Rakyat merasuah penduduk rumah panjang dengan menjanjikan Babi sebanyak yang mungkin.

6 Ekor bagi setiap rumah panjang! Wow...6 ekor tu, besar besar agaknya. Untung depa kat rumah panjang tu bila di janjikan 6 ekor setiap rumah panjang. Nampakya Pakatan Rakyat perlu menambah satu sambutan baru dalam kaendar program mereka iaitu:

BERSEDEKAH BABI kepada Rakyat pula.

Kali ni yang sedekah Babi adalah Anwar apa kata lepas ni panggil Haji Hadi atau Nik Ajis ke rumah panjang pulak dan menyempurnakan program sedekah Babi ini.

Ops...Khalid gagap yang suka bersedekah tu pun boleh melakukan sedekah BABI ini di Rumah Panjang Sibu pulak. Al Maklun lepas kes Sedekah lembu Khalid yang menggunakan Wang Rakyat Selangor ke kawasan parlimen nya dalam Wilayah sampai sekarang tak dengar cerita Khalid Gagap bersedekah.

Makin Canggih Manggih Pakatan PAS,DAP dan PKR ni. Semua boleh, Kalimah Allah boleh, Arak boleh, Judi boleh, pelacuran boleh, Ayat Al Quran Boleh, Mencarut Boleh, Rasuah boleh, Membunuh Boleh, sekarang ni pula Sedekah Babi pun Boleh.

PAS FOR ALL katakan......

Psssttt....Seekor berapa harga babi tu? Guna Wang Derma ke?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP