FAKTA - Nik Ajis WAJIB Bertaubat Setelah Sesat Berkawan Dengan SYAITAN

Saturday, May 22, 2010Dewan Ulama PAS

Ogos 1963
“Orang-orang Islam yang berkongsi dengan orang-orang kafir untuk memerintah negara, menjadi kafir dan haram."

Nik Aziz

23 April 1994
“Jika ada parti lain yang menentang kepimpinan PAS menjalankan pemerintahan cara Islam, ia adalah haram"

29 April 1999
“Islam tidak melarang umatnya mengeluarkan perkataan mencarut dan mencaci sesorang jika kena pada tempat dan masanya, kerana ia sudah menjadi salah satu naluri"

23 Januari 1999
“Jika DAP ikhlas nak tolong PAS, saya terima. Usahlah DAP, Syaitan pun saya boleh terima,”

24 Januari 1999
“Siapa yang nak tolong Kerajaan Islam, kami sebagai pemimpin Islam mesti terima sama ada DAP, MCA dan MIC. Kalau nak tolong mengapa kita tolak. Jika DAP ikhlas nak tolong PAS, saya terima. Usahkan DAP, syaitan pun saya terima"

Pulau Melaka (kuliah)
“Jika melawan UMNO tiba-tiba meninggal dunia, maka kita dikira mati syahid,”

12 Mei 1999
“Kita bersyukur dengan pendirian DAP sekarang kerana mereka sudah berubah sikap dan sanggup bekerjasama dengan PAS, asalkan tidak mendirikan negara Islam"

25 Jun 1999
“PAS sedia gugur slogan negara Islam, jadi untuk mencari perdamaian itu (dengan DAP), setakat mana yang boleh kita hendak kepada Islam, tapi kalau nampak menyusahkan tak apa…"

3 Julai 1999
“Terdapat unsur kafir dalam UMNO kerana parti itu menolak Islam dalam pentadbiran negara, UMNO juga ada ciri-ciri kafir."


6 November 1999
“PAS boleh terima pemimpin DAP jadi Perdana Menteri, tidak ada apa, asalkan dia terima syarat yang ditetapkan oleh Barisan Alternatif.

Kita semua pakat pakat Fikir dan renungkan kata kata Nik Ajis ini dalam kehidupan nya di arena Politik tanahair ini. Apakah Nik Ajis boleh di anggap Ulamak? kalau ikut kata ramai orang dan juga kata dalam diri Gomo Nik Ajis ini bukanlah Ulamak, Nik Ajis adalah Ahli Politik yang telah mempergunakan Islam sebaik Mungkin dalam karier Politiknya.

Nik Ajis satu satunya ahli Politik yang berjaya memanipulasi rakyat dengan kewarakkan nya walaupun sebenarnya Nik Ajis bukanlah Warak dan juga mengamalkan RASUAH kerta KRONISME. Bukan Gomo Fitnah tapi inilah hakikatnya bila Menantu di julang dan Haji di Sponsor.

Kalau dulu Nik Ajis kata Perpaduan antara UMNO dan PAS adalah satu NEKMAT Besar. Dan sekarang ini Nik Ajis lebih rela bersatu dengan SYAITAN. Apakah Dosa UMNO pada Nik Ajis? Apakah kerana Nik Ajis telah Di liwat oleh pemimpin UMNO maka Nik Ajis begitu marah dan benci pada UMNO?

Juak Juak PAS boleh menyangkal dakwaan Gomo ini dan pertikaikan petikan petikan yang Nik AJis nyatakan. kalau boleh Bawa saja ke Mahkamah kata ini semua adalah FITNAH!!!

Nik Ajis WAJIB Bertaubat

Lagi Artikel Panas
KLIK
PAS DAN PKR
JANGAN JADI MUSLIM BANGSATPsssttt...Celako punya Nik Ajis, Moga dia Insaf!!!
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP