PANAS - HUDUD Akan Di Laksanakan Pada 16 Sept?

Tuesday, May 25, 2010Flip FlopMentadak mentaduWALI TEROMPAHKOMUNIS BANGSATANJINGBakal MB Selangor?Nizar BARUA DAP

Align Center
Anwar al Juburi Al Liwati Al Suntuti

Nah ini semua adalah kenyataan yang sahih dari mulut mereka sendiri dalam isu HUDUD. selama ini mereka menyatakan kerajaan Pusat menghalang perlaksanaan Hudud dan kerajaan Pusat terutama nya UMNO adalah Zalim. Namun ini lah hakikat sebenarnya yang mereka inginkan.

Mereka tidak akan membuat perlaksaan Hudud. Lihat sahaja di kelantan sehingga kini tidak ada apa apa yang di lakukan. jika benar mereka Ihlas dalam Hudud maka sudah lama Hudud di laksanakan malah mereka juga akan bermati matian dalam isu ini.

Setakat ini tidak ada satu DEMO pun yang di lakukan oleh mereka pakatan Rakyat haram terutama PAS. Jika Anti ISA mereka berdemo, PSMI mereka berdemo, Kes Liwat Anwar pun mereka berdemo namun mengapa dalam hal HUDUD mereka tidak berdemo terhadap kerajaan dengan menyatakan kerajaan BN Zalim???

Rakyat di perbodohkan oleh mereka terutama pak Haji dan Mak Haji dalam PAS ini mereka menghasut dan menfitnah seolah oleh kekejaman BN telah menyekat perlaksaan Hudud. Kesian makcik dan pakcik tu......nak buat macam mana? dah salah Ikutan.....

Gomo sekarang nak cabar TANTAWI ketua Pemuda PAS Pusat membuat satu Demo di seluruh negeri yang mengatakan BN menyekat perlaksaan Hudud. Dan Gomo harap agar seluruh rakan PAS iaitu DAP dan PKR turut sama berdemo dalam isu ini.

Jika di PERAK mereka penyokong PAS boleh terguling guling mempertahaan pemerintahaan DAP komunis, takkan lah Bab nak perjuangkan HUDUD mereka tak boleh berguling guling???

Tantawi?Ada TELOR ka?

Psssttt....PAS for All? Hudud For All? Bila? 16 Sept jugak ke?

Lagi Artikel Menarik
KLIK DI SINI

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP