Adun Skincan DAP Kehilangan Telor Bila Di Cabar Debat Di Hadapan Para Petani

Thursday, May 27, 2010

Wahhh..waaahhh..wahhh!!! Sesedap mulut jer buat fitnah.. Wahai Swee Lim! DAP penipu besar! Pemfitnah paling hebat! Kalau tidak faham pasal padi.. pasal urusan federal.. Jangan nak tunjuk pandai! Kalau berdemostrasi pun tak dapat sambutan, yang datang cuma 30 orang sahaja tidak seperti yang digembar-gemburkan 300 orang.. Janganlah buat fitnah untuk raih sokongan!

Wahai DAP! Berhentilah tabur fitnah kepada rakyat! Kalau betul-betul anak jantan, SAYA CABAR ANDA - Swee Lim, untuk berdebat secara terbuka di hadapan para petani. Tentukan tarikh, tempat dan masa. Sila ulang balik semua dakwaan anda di laman web di hadapan petani semua dan sila bertanggungjawab dengan statement yang telah dibuat!

Biar rakyat yang menilai siapa pembela dan siapa pengkhianat rakyat!!!

Petikan Blogg Dato Seri Noh Bin Omar
DAP Penipu BESAR

Wow...panas..panas...Terkejut juga bila baca Blogg D.S.Noh Omar yang agak Panas posting nya kali ini. Benar benar tercabar nampaknya menteri kita ini bila di lemparkan Fitnah secara Drastik dari Adun DAP Swee Lim ini.

Siapa adun DAP Swee lim ini? Kalau anda masih ingat kes seorang Adun DAP yang memandu dalam keadaan MABOK telah melanggar seorang pelajar UITM sehingga Koma, maka Si Swee Lim ni lah pemadu MABOK berkenaan.

Bukan main lagi si Swee Lim ni rupanya, nampak sangat dia ni nak kena ajar secukup rasa. Kes Langgar Pelajar UITM tu pun sampai sekarang tiada tindakan susulan dari kerajaan Negeri Selangor. Nampaknya kita Rakyat yang perlu lakukan sesuatu pada Adun KOMUNIS ni agar di berikan pengajaran untuk mengetahui apa itu Hormat menghormati.

Dato Seri Noh Omar dah terang terang Cabar Swee Lim ni untuk berdebat di hadapan para Petani. Wow...bukan sebarang debat ni, debat depan khalayak PETANI dalam isu Pertanian. Mantap Debat ni......

Apa lagi Swee Lim dan juga kepimpinan DAP serta pakatan rakyat haram yang lain? Ada berani ke tidak? Jika benar tuduhan yang di lemparkan oleh Swee Lim Mabok tu pada D.S.Noh Omar ada eloknya agar di dedahkan kepada rakyat Khususnya para petani bila hari perdebatan itu. Jangan sekadar cakap tampa bukti sahaja.

Ayuh Lawan tetap Lawan
Swee Lim?
Ada Telor Ka?

Psssttt...Celako punya DAP Komunis Mabok langgar Melayu

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP