PANAS - Wee Choo Keong Membawa 2 YB Utara Ke Wangsa Maju???

Thursday, June 10, 2010

Tanggal 12 Jun 2010 bertempat di Padang Bola Sepak Taman Ibu Kota, Setapak Kuala Lumpur Program Juara Rakyat bulan NGO dan Swasta akan di adakan yang mana ianya akan di rasmikan oleh Dato Shafei Abdullah Ketua UMNO bahagian Wangsa Maju/Setiausaha Politik Menteri Keewangan.

Program Juara Rakyat Bulan NGO dan Swasta ini akan bermula pada jam 7.00 pagi sehingga jam 10.00 malam. Pelbagai acara turut berlangsung yang mana di sertai oleh para penduduk Wangsa Maju dan sekitarnya dengan di jayakan bersama oleh Ngo Ngo dan juga pihak swasta yang terlibat.

Turut di jangkakan akan hadir Ahli Parlimen Bebas Wangsa Maju yang baru sahaja keluar dari PKR iaitu Wee Choo Keong. Kepastian sama ada Wee Choo Keong akan hadir semakin bertiup kencang pada program Barisan Nasional ini dan ada ura ura juga 2 YB PKR dari Utara akan turut hadir bersama sama Wee Choo keong.

Jika benar mereka YB- YB ini hadir ke program berkenaan, apakah akan ada pengumuman yang mana akan mengegarkan Politik Malaysia sekali lagi selepas deretan demi deretan pristiwa politik Tanahair ini?

Apa sekalipun Program Juara Rakyat Wangsa Maju pastinya akan berlangsung di hari berkenaan. Sama ada akan ada pengumuman Rasmi atau tidak maka sama sama lah kita nantikan detik detik Panas ini.

Di jemput seluruh warga kota yang berkesempatan untuk hadir ke Program Juara Rakyat Wangsa Maju, malah pihak UMNO dan Barisan Nasional Wangsa Maju sudah siap sedia menyediakan beratus ratus borang Keahlian UMNO, MCA,MIC,PPP,GERAKAN,MAKKAL SAKTI,IPF dalam program berkenaan.

Wartawan dari seluruh medium berkenaan juga di jemput hadir!!!

Psssttt...Bior Bebenor ni? MP Kapar tak jadi! Yang ni Gerenti jadi ke?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

18 SX - Mana Pilihan Seks Anda? Atas Tilam @ Sofa ???


Perhatikan Reaksi Anwar Ibrahim yang mukanya agak GERAM bila menatap kekasih lamanya Azmin Ali. Emmm tak tahulah kekasih lama ataupun sekarang masih lagi berterusan. Al Maklum benda sedap susah nak buang.

Depan Nik Ajis Wali terompah pun Anwar tak peduli, Isy isy isy....Tak Hormat langsung Nik Ajis tu. Memang Anwar ni tak boleh Control Nafsu lah. Agak agak lah kalau nak lepas rindu Geram tu. Malu dek orang ramai yang hadir di majlis berkenaan.

Tapi Gomo rasa Nik Ajis perasan Gelagat Anwar Brahim yang mukanya Geram nak terkam Azmin tu. Barangkali Nik Ajis risau takut dia jadi mangsa kerakusan Anwar ni. Al Maklum, Munawar yang tua Bangka pun Anwar balun, apatah lagi dia yang putih gebu ni..
Bahaya..... Tu pasal Nik Ajis tunduk takut pandangan Tajam mata Anwar Brahim.

Gomo dan rakan rakan yang lain dah banyak mendedahkan akan hubungan sulit Anwar Brahim dengan Azmin ni sewaktu Anwar masih menjadi TPM lagi. Hubungan bukan hanya setakat setiausaha Sulit sahaja malah begitu sulit sampaikan tempat sulit pun di selit selitkan!

He he he......
Ops...
Jangan Tuduh yang Gomo ini FITNAH,
Kalau Gomo Fitnah takkan lah:

Anuar Shari mendedahkan Resit Pembelian Katil atas nama Azmin yang mana:

KATIL RM 77 Ribu
TILAM RM 24 Ribu

Apa gila katil dan tilam harganya nak ceah RM 100 ribu? Sedap sangat ke tidor nya? Atau selesa sampai kurang Gegaran? Hu hu hu.....Bukan Gomo Fitnah, tapi ini adalah SOALAN???Katil dan tilam tu satu hal lah, tapi bagaimana dengan Sofa? Berapa sen sangat sofa sekarang ni? Paling murah pun dapatlah rm250, nak murah lagi beli yang terpakai RM50 pun ada. Tapi Azmin Ali dulu pada tahun 1998 beli Sofa harganyaRM 24 Ribu.

Wow....Sofa pun puluhan ribu, barangkali pasal sofa tu kulit dan made from Italy agaknya tu yang mahal sangat. Tahun 1998 harganya RM 24 ribu, isy isy isy, kalau jual kat kedai terpakai sekarang ni pun harganya pasti masih ribuan ringgit.

Gomo tak Fitnah, tapi Gomo nak kongsi dengan semua rakyat yang baca artikel ni. Seks ni macam macam cara, kebiasannya atas Katil lah, takpun atas tilam, ada juga atas tikar, atas cadar, atas lantai simen pun ada.. Biasalah kena lihat taraf kehidupan sesebuah keluarga juga.

Tapi ada juga yang stail Porn Movie yang melakukan Seks di bilik Air, Dapur, Tangga, ruang tamu, OPS......Ruang Tamu???

Sofa kat ruang tamu! Emmm barangkali Sofa bernilai puluhan ribu dan made in Italy ni Empuk dan Kalis Peluh agaknya!!! Al Maklum buat yang tersayang apalah sangat dengan harga puluhan ribu tu. Janji Nikmat!!!

Lagi sekali Gomo nak cakap!!! Gomo bukan FITNAH!!!

Gomo hanya merujuk kembali apa yang di dedahkan oleh Anuar Shari dalam BUKTI yang di lampirkan iaitu resit resit belian Puluhan Ribu ni. Dan Gomo hanya mengulasnya sahaja buat tatapan pembaca agar tidak leka dengan hal sebegini. Al maklun kita rakyat kena tahu bab bab ni semua, demi keselamatan anak cucu cicit kita. Mana lah tahu buatnya ada Jantan yang belikan Katil, Tilam dan Sofa mahal mahal kat anak Jantan kita ni. BAHAYA tu.....

Jangan SAMAN Gomo kerana keluarkan artikel ni, Kalau Azmin nak saman Gomo elok dia saman Anuar Shari kerana mendedahkan Resit belian ni.

Errr???
Dah nak setahun berlalu pun Azmin Ali masih tak menyaman Anuar Shari!
Errr bila nak saman? Hu hu hu......

Psssttt....Gila beb, Gomo tak dapat bayangkan Seks atas Tilam dan Sofa puluhan ribu ni.... Doggy Style??? Azmin nak saman Gomo? Samanlah...he he he

Aksi Panas Bawah Meja

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP