HEBAT- PAS For All Laksanakan Pembangunan Rumah Pelacuran Di Kelantan Hasil Usahasama DAP

Monday, June 14, 2010Tak habis habis pemimpin pakatan pembangkang ini menyalahkan kerajaan Barisan Nasional terutama UMNO. Apakah mereka Pakatan pembangkang ini bagaikan Malaikat yang tidak lari dari kesalahan dan kecuaian? Apa sahaja yang berlaku dalam Malaysia ini pastinya mereka akan menyalahkan kerajaan BN dan UMNO.

Apa yang Gomo nak sentuh di sini adalah kenyataan Naib Presiden PAS Salaheuddin Ayub yang pada minggu lalu telah mengeluarkan kenyataan menyalahkan pihak kerajaan khusunya UMNO dalam peningkatan bilangan rumah Pelacuran dan para pelacur yang semakin menjadi jadi di Kelantan ketika ini.

Mengapa perlu di salahkan UMNO dengan peningkatan bilangan rumah Pelacuran di Kelantan? Apakah UMNO yang mentadbir Kerajaan Negeri Kelantan? Apakah UMNO yang meluluskan lesen lesen premis? Apakah UMNO yang mempunyai kuasa dalam melakukan penguatkuasaan ke atas premis premis pelacuran ini?

Salaehuddin Ayub ni bercakap seolah olah tiada Otak dan seorang yang Dungu sama sekali. Jika nak bodek rakyat Kelantan memandangkan anda tu calon Import tak perlu lah nak kecam orang lain sedangkan MB Nik Ajis Nik Mat yang GAGAL mentadbir Negeri Kelantan itu. Jika anak Jantan sepatutnya Salehuddin Ayub ini tegur kepimpinan Pentadbiran Nik Ajis, Tegur peranan Majlis Daerah di Kelantan, Lakukan siasatan terperinci dan bukannya menjatuhkan kesalahan yang berlaku dalam negeri Kelantan tu kepada kerajaan pusat pula.

Industri Seks Pelacuran ni di mana mana pun ada, Setiap daerah pasti adanya pusat pelacuran yang berselindung di sebalik perniagaan seperti Salon dandanan rambut, restoran, Motel, SPA, Kelab malam, Pusat Hiburan Karoke dan sebagainya. Menjadi tugas penting buat penguatkuasa yang di berikan peranan masing masing dalam membanteras aktiviti yang tidak sihat ini.Pihak Berkuasa Tempatan lah yang sebenarnya menjadi mata dan telinga penting dalam menghapuskan Akiviti ini memandangkan PBT melakukan tugasan harian di daerah yang di selianya.

Itu lah yang sepatutnya di lakukan di Kelantan ini, PBT perlu memainkan peranan dalam menyalurkan maklumat kepada pihak Polis, Imigresen jika wujud aktiviti sebegini. Dan PBT juga mempunyai kuasa untuk menyita premis yang terbukti menjalankan aktiviti Pelacuran.

Menteri Besar Kelantan Nik Ajis Nik Mat selama menjadi MB ni buat apa? Setakat pi Rasmi sana sini ramai lagi boleh buat kerja macam tu. Kelantan tak berkembang selama mana di bawah kerajaan PAS ini. Jika yang berkembang pun adalah hasil usaha kerajaan Pusat dalam membawa pembangunan ke Negeri Kelantan itu. nak harapkan Nik Ajis dan kepimpinan PAS yang lain? Emmm elok mereka fikir pasal Balak, Kawin Dua, Bawak lari anak Dara, Fitnah menfitnah, Kutip derma, Kereta Besar, Kumpul Harta 7 keturunan daripada memikirkan cara dalam mengatasi masaalah serta membawa pembangunan di Negeri Kelantan ini.

Yang sekarang nampak maju Rumah Pelacuran, Pusat Karoke, Kedai Arak, SPA pun dan ada di dalam Kelantan ni bila lesen di luluskan PBT Tempatan. Hebat negeri Cik Siti Wan Kembang ni. Cuba Salahuddin Ayob ke premis pelacuran yang ada di negeri Kelantan tu, tanya apakah premis Pelacuran tersebut milik orang UMNO? apakah ianya milik orang BN?

Kalau dan pusat pelacuran dalamm negeri yang di tadbir PAS Kelantan ni maka Sahlah yang empunya premis pelacuran ni adalah mereka yang ada bersangkut paut dengan PAS. Silap silap pemilik premis pelacuran ni lah Ahli Bukan Islam PAS yang baru dalam meraih kuasa politik. Kena haribulan, ada jugak pemimpin PAS Kelantan yang ada saham dalam pusat pelacuran ni. Nak buat macam mana? PBT di kawal oleh kerajaan PAS Kelantan. Lesen premis di luluskan kerajaan PAS Kelantan. Bukan nya kerajaan Pusat iaitu UMNO yang meluluskan lesen.

Harapan Gomo agar segeralah Nik Ajis tu letak jawatan, sudah lama Nik Ajis makan Gaji Buta dan mengkayakan Keroni anak menantunya. Cukup cukup lah tu, rakyat Kelantan perlukan pembahruan dalam semua aspek bagi memajukan Kelantan. Bukan pembahruan dalam memperbanyakkan Rumah Pelacuran.

Sallehuddin Ayub ni nak jadi Chua Soi Lek part 2 tak lama lagi!!!

Pas For All itulah makna yang ada dalam kata kata tersebut. PAS membolehkan apa sahaja tampa mengira Halal mahupun Haram janji mereka meraih kuasa dalam politik Tanah air.
Nik Ajis Wajib Bertaubat

Psssttt...Tu lah BALA yang datang dalam negeri Kelantan setelah di pohon Nik Ajis, Jahanam Nik Ajis.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP