GEMPAR-Ulama Di Malaysia Akan Di Hapuskan???

Wednesday, June 23, 2010

Satu demi satu Ulama-Ulama pro Pakatan Rakyat dan jugak yang tidak sealiran dengan Pucuk Pimpinan UMNO/BN akan jadi kambing hitam, tak pasal-pasal Ulama-Ulama ni ada hubungan rangkaian dengan "Pengganas-Pengganas" yang ada dalam senarai pengganas Negara Amerika.

Ni rancangan sape..? APCO..? terbukti terang-terangan dan tak payah nak suluh-suluh dah memang UMNO/BN haram jadah ni ejen Zionis..!

Episod terbaru "Operasi Lalang" dan jugak "Tragedi Memali" akan berlaku di Malaysia. kali ni KERAjaan Pusat, jangan fikir yang ianya "semudah itu"..!

Petikan Perisik Rakyat Blogger Upahan Anwar Al Juburi

Anda semua boleh nilai tahap Fitnah dan pembohongan yang di lakukan mamat 3 suku otak Liwat ni. Kesian pulak bila artikel kali menampakkan dia dah makin meroyan macam Laki kena tinggal jantan..Sadis...sadis..memang sadis.

Bila pulak lah kerajaan BN yang mana UMNO sebagai pusatnya nak menghapuskan Ulama? Kalau nak hapuskan elok lagi di hapuskan pemimpin PAS yang sesat tu. Tapi ada kah kerajaan BN lakukan selama ini?

Nik Ajis yang selalu mengeluarkan Fatwa fatwa sesat pun kami di pihak kerajaan tak lakukan apa apa. Sampai sekarang ni Nik Ajis masih lagi selamat siap duduk senang lenang dengan hasil balak Kelantan. Kami tak kacau pun.

Tu Anwar Brahim yang memang dah sah pengkhianat Agama, Bangsa dan Negara masih lagi berceramah dan kempen sana sini mengutuk kerajaan Malaysia sampai ke luar negara. Ada pihak BN lakukan penghapusan terhadap dirinya? Ada BN sekat kebebasan dirinya?

Kes Liwat yang Anwar hadapai ni pun bukan main bebas Anwar, jamin pun FREE je tidak ada di kenakan sebarang jumlah. Pasport Antarabangsa pun BN tak tahan. Pembangkang kata Mahkamah BN yang kawal, kalau kawal Pasport nya tu pun kami akan tahan.

Kit Siang, Karpal Singh pun masih lagi boleh bergerak ke mana sahaja mereka inginkan. Sedikit pun BN tak sekat apatah lagi nak melakukan sesuatu tindakan yang tak berperikemanusiaan. opss... Karpal tu Lumpuh pasal salah sendiri, jangan pula kata UMNO yang punya kerja sampai Karpal lumpuh.

Makin lama makin Bacin mentaliti Blogger Pakatan Pembangkang ni. Tak bermutu langsung dalam penulisannya. kesian, barangkali sumber bantuan keewangan dari Pemimpin Pakatan dah makin menipis agaknya. Al Maklum Blogger Kelantan pun Rm4 juta, belum lagi blogger negeri negeri lain.

UMNO di katakan ejen Zionis, walhalkan setiap masa UMNO membantu negara Islam yang lain tampa mengira sempadan mahupun sekatan dari Antarabangsa. Sudah banyak di buktikan oleh Kerajaan menerusi bantuan demi bantuan yang di hulurkan buat negara negara Islam.

Elok si Blogger Perisik Rakyat ni di bawa ke Bosnia, Afghanistan,Pakistan,Sudan,Acheh, Midanao,Palestin dan pekenalkan diri datang dari Malaysia. Aku nak tahu juga apa kata rakyat sana bila hang sebut From Malaysia.

Anwar Al Juburi tu dah terang terang berkawan dengan Zionis pun pakatan masih sokong. Jelas Anwar mempunyai organisasi dengan pertubuhan Yahudi di Dunia ini. Kalau tak rapat dengan yahudi takkan lah Paper Zionis keluakan Anwar di muka depan Akhbar mereka sebagai Bakal Perdana Menteri Malaysia?

Rakyat seharusnya sedar akan Fitnah dan pembohongan yang di lakukan oleh Blogger upahan Pakatan rakyat Haram ini. Penulisan mereka sebenarnya lain dan tak bukan hanyalah untuk menimbulkan kekecohan dan menggugat ketenteraman awam.Matlamat mereka hanya satu iaitu menjadikan Anwar Ibrahim perdana Menteri Malaysia.

Perisik Rakyat???

" Gunakan setiap saat, Hisaplah Couseway, Couseway,

Jika Mera Sejuk, Pouji Berak Dalam Supit!"

Psssttt..Gomo baik jugak dengan Pouji ni,tapi sekarang ni dia makin gila pulak..kesian....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP