Bukti Depan Mata Namun Pihak KDN Dan PDRM Masih Lagi Lembab

Friday, July 9, 2010Ahli Parlimen bayan Baru, Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim telah menyerahkan bukti PKR sememangnya membiayai Raja Petra Kamaruddin di London. Bukti dalam bentuk email telah diserahkan kepada Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz.

Dalam pada masa yang sama, Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim akan mendedahkan bukti tersebut kepada ’public’ dalam sedikit masa lagi. Beliau tidak menunjukkan rasa takut jika disoal siasat oleh pihak polis.

Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim juga mengingatkan kepada SPRM supaya tidak terjerumus ke dalam ’mind game’ Anwar Ibrahim. Beliau menyeru SPRM supaya jangan buang masa dan duit untuk menyoal siasat dan mengambil keterangan Balasubramaniam kerana dijangka Balasubramaniam akan ’spin like hell’ .

Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim juga mencabar Zaid Ibrahim untuk membawa pulang ‘two best friends in London … taking a memorable photoshoot’ jika Zaid Ibrahim mahu digelar anak jantan.

Beliau juga menyokong kenyataan Wee Choo Keong mengenai peranan Anwar dan Zaid dalam kes yang melibatkan Raja Petra dan Balasubramaniam, malah berani mengatakan kos ‘sara hidup ala barat’ kedua dua penyamun ini ditaja oleh ‘exquisite millionaire’ yang rapat dengan Anwar Ibrahim.

Ehsan Unit Media Wangsa Maju

Apa tunggu lagi pihak KDN, PDRM dalam menyelesaikan isu ni? Nak tunggu berapa lama lagi baru hendak di dakwa orang yang menjadi Pengkhianat kepada negara Malaysia ini? Takkan lah asyik AMARAN tak sudah sudah?

Gomo menyampah dengan sikap acuh tak acuh pihak Kerajaan Malaysia dalam membawa serta mendakwa Raja Petra ini walhalkan telah terbukti si RPK melakukan penipuan. Bukti dah diberikan apa nak tunggu lagi??? Gunakanlah saluran Antarabangsa dalam mengheret RPK ke muka pengadilan.

Atau ada game Politik di sebalik semua ini? Hanya tunggu masa sahaja untuk Kerajaan bertindak? Emmm tak mustahil jugak. Tapi sampai bila nak Bodohkan rakyat???

Psssttt...Ntah apa apa lah KDN dan PDRM ni, slow bab nak tangkap RPK!!!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP