Cukuplah Memperjuangkan Pengkhianat Agama,Bangsa Dan Negara!!!

Monday, July 12, 2010

KOTA TINGGI 11 Julai - Bekas anggota Umno yang menyertai Parti Keadilan Rakyat (PKR) diajak kembali semula menganggotai Umno memandangkan tindak tanduk penasihat parti itu Datuk Seri Anwar Ibrahim, kata Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Dr Rais Yatim.

Rais berkata bekas anggota Umno perlu memahami tindak tanduk Anwar yang juga ketua pembangkang yang dilihat ibarat "sesumpah pokok" yang mempunyai pendirian sering berubah mengikut kepentingan diri.

Katanya beliau percaya perjuangan orang Melayu akan dapat diperkukuhkan lagi dengan kembalinya bekas anggota Umno kepada parti itu.

Ajakan ini dibuat berikutan pendedahan penulis blog di New York, Elaine Meinel Supkis bahawa ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim merupakan alat ciptaan Agensi Risikan Pusat (CIA) Amerika Syarikat bagi menjaga kepentingan dan perancangan sulit negara itu di Malaysia.

"Diharapkan penulis blog berkenaan mempunyai lunas-lunas yang menyokong dakwaan tersebut, tetapi saya percaya apa yang diterbitkan itu tentulah sudah disiasat oleh penulisnya dan bukan hanya tulisan kosong," kata Rais kepada pemberita selepas merasmikan Mesyuarat Perwakilan Umno Bahagian Pengerang di sini.

Rais yang juga anggota Majlis Tertinggi (MT) Umno berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai pendedahan, Supkis melalui artikelnya "CIA And Mossad Want Anwar Ibrahim Assassinated".

Pendedahan itu kata anggota MT tersebut, menunjukkan PKR tidak mempunyai pemimpin yang boleh diharapkan apatah lagi untuk meneraju negara ini.


Sumber Bernama


Dengan lembut je kepimpinan UMNO menegur mereka yang masih berada dalam PKR agar menilai semula apakah asas perjuangan yang mereka lakukan! Pemimpin UMNO bukan seperti pembangkang yang akan terus menkritik serta mencaci maki kami ahli UMNO ini!

Apa yang di perjuangan dalam PKR? Keadilan? Keadilan apa yang tidak adil sekarang ini? Apakah keadilan untuk Anwar Ibrahim?

Cukup cukup lah memperjuangkan Si Malaun yang sudah lama terbukti dengan jelas Barua Zionis agen Cia! Tak cukup dengan nak membela Bab tu jangan lah terjebak dengan membela salah PUNAI nya hentam lubang dubur orang lain! Udah udahlah memperjuangkan Pengkhianat Agama,Bangsa dan Negara ni.

Balik lah ke pangkal jalan, bersama sama memperjuangkan asas kita orang Melayu yang Islam agamanya ini! Jangan lagi terus terusan menjadi Pencacai yang kelak kita sendiri merempat di bumi sendiri!

Matlamat menghalalkan cara, dan inilah yang berlaku apabila sudah hilang jati diri kita orang melayu! Kerana kekaguman pada Mulut manis Anwar Al Juburi maka kita rela menggadaikan apa sahaja asas perjuangan nenek moyang kita dulu kala!

Harapan agar mereka yang berada di dalam PKR agar kembali ke jalan yang benar dan di redoi Allah! Amin...

Psssttt...Nabi tak mengaku umat mereka yang melakukan seks luar tabii ni!

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP