GEMPAR- Saiful Bukhari Berzina Kata RPK, Tapi Ghani Patail Pula Yang Kecut Telor!

Wednesday, July 28, 2010

Tuduhan Zina yang di lemparkan RPK ke atas Saiful Bukhari dan Farah Azalina Timbalan pendakwaraya adalah satu Fitnah jahat bagi menjejaskan perjalanan kes Liwat Anwar Ibrahim! Ianya juga bertujuan untuk menjatuhkan kreabiliti Saiful Bukahri dan juga barisan Pendakwaraya dalam kes tersebut! Bagaimana RPK boleh menyampaikan kepada dunia Saiful Bukhari berzina sedangkan RPK sendiri di UK! Apakah RPK punyai Teropong Ajaib?

Ghani Patail menggugurkan Timbalan Pendakwaraya Farah Azalina yang di fitnah ini tampa sebarang siasatan mahupun sebarang laporan! Apakah kerana tekanan pembangkang maka Ghani Patail bertindak menggugurkan Timbalan Pendakwaraya Farah Azalina?

Kita juga mengesa RPK mahupun pemimpin Pembangkang yang melemparkan Fitnah Saiful Bukhari Berzina ini menyatakan di mana lokasi Penzinaan ini berlaku, Tarikh, Saksi dan bukti yang ada bagi mengheret Saiful Bukhari dan Farah Azalina ke Muka Pengadilan!!!

Mohon Rakan Rakan Pejuang Barisan Hadapan membawa isu ini dalam menyangkal Fitnah terbaru pakatan Haram!

Saiful Bukhari sampaikan Salam pada semua! Terima kasih atas bantuan dan sumbangan perjuangan Ikhlas saudara sekalian!

24 Jam Saiful Bukhari di kawal Polis bagi menjamin keselamatannya dari sebarang ancaman Bunuh! Nak ke luar pun susah! Nak berzina dekat mana???

Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti Jatuh

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP