FAKTA - Mari Kenali Mat Lebong

Monday, August 2, 2010Selalunya, bohong memang menjadi sebahagian daripada sifat manusia. Kalaulah, kita tidak pandai menilai orang, maka mudahlah kita dibohongi oleh pembohong. alam politik pula, kita harus bijak mengenali PEMBOHONG. Bukan sahaja PEMBOHONG nombor satu, dua, tiga, empat dan seterusnya, tapi kita kena bijak untuk kenal KETUA PEMBOHONG ini.

Mari kita lihat, apakah ciri-ciri PEMBOHONG.

KLIK LINK DI BAWAH INI
ANWAR PEMBOHONG


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE- Kes Liwat Tangguh Anwar Pohon Gugurkan Kes Kerana Hubungan Romantis Saiful dan DPP!

Anwar Ibrahim hari ini memohon kepada mahkamah agar mengetepikan tuduhan liwat dikenakan ke atasnya ekoran pendedahan saksi utama Mohd Saiful Bukhari Azlan menjalin hubungan romantis dengan salah seorang anggota pasukan pendakwa.

Peguam utama Anwar, Karpal Singh memaklumkan Hakim Datuk Mohd Zabidin Mohd Diah bahawa satu permohonan telah dibuat pagi ini sambil mendakwa pasukan pendakwa diketuai Penguam Cara Kanan II Datuk Mohd Yusof Zainal Abiden telah berkompromi dalam soal integriti ekoran dakwaan hubungan Saiful dan Timbalan Pendakwa Raya (DPP) Farah Azlina Latif.
Karpal berkata pihaknya mendapati ada kesalahan dilakukan di bawah Akta Rahsia Rasmi.

"Ekoran hubungan (romantis) itu, integriti pendakwa telah dikompromi," kata Karpal di mahkamah pagi ini.

Perbicaraan kes liwat disambung semula buat kali pertama hari ini sejak hubungan kedua-dua mereka terdedah dua minggu lalu.
Kes itu ditangguh sebelum ini kerana Karpal kurang sihat.

Karpal berkata keseluruhan pasukan pendakwaan seharusnya "berundur" memandangkan apa yang berlaku sekarang boleh memberi kesan ke atas kes dihadapi Anwar.

"(Oleh itu) tuduhan ke atas Anwar perlu diketepikan," kata Karpal sambil menambah, timbalan pendakwa raya adalah sebahagian daripada pasukan pendakwa.
"... (dengan) mengadakan hubungan (romantis), ada kemungkinan Saiful mengetahui keseluruhan siasatan," kata beliau.

Mohd Yusof pula mendakwa dakwaan itu "tidak berasas sama sekali."
Pasukan peguam Anwar mengemuakkan satu surat yang diterima daripada Jabatan Peguam Negara minggu lalu menjawab permintaan mereka akan diperjelaskan dakwaan hubungan kedua-dua Saiful dan Farah Azlina.

Sumber Bernama

Gomo dah khabar semalam lagi pasti Anwar akan lakukan sesuatu bagi mengelakkan perbicaraan bersambung! Nah inilah alasan terbaru yg tak masuk akal dari Anwar Brahim!

Moga rakyat sedar Strategi Zionis yang Anwar Brahi Gunakan Ini telah memakan Tuan!

Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti Jatuh

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP