ZIONIS Sokong Anwar Al Juburi, PAS Nak Kata Apa Pulak? KONSPIRASI???

Thursday, August 5, 2010Dua bekas 'orang kuat' Amerika Syarikat menggesa kerajaan mereka campur tangan dalam kes perbicaraan liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim yang sedang berlangsung.

Menurut mereka, perbicaraan itu bukan hanya mengancam Anwar tetapi semua rakyat Malaysia yang bergelut memperjuangkan negara yang lebih bebas dan menggesa pentadbiran Presiden Barack Obama untuk campur tangan.

Kami faham berdasarkan pengalaman, isu sensitif seperti ini sebaik-baiknya ditangani secara senyap oleh kerajaan dengan kerajaan.

"Namun, masa semakin suntuk. Detik kebenaran semakin hampir, kata bekas naib presiden Amerika, Al Gore (kiri) dan bekas timbalan setiausaha pertahanan, Paul Wolfowitz dalam satu rencana pendapat bersama yang disiarkan di Wall Street Journal.

Pentadbiran Obama sebelum ini pernah dibidas kerana membisu berhubung perbicaraan Anwar kerana polisinya untuk berbaik dengan negara-negara Islam.

Kedua-dua Gore dan Wolfowitz mengakui mereka mempunyai pendapat yang berbeza sesama mereka, termasuk dengan Anwar dalam banyak perkara termasuk berhubung dasar antarabangsa.

Bagaimanapun mereka yakin bahawa Anwar komited memperjuangkan nilai-nilai pluralism, toleransi dan kebebasan yang diperlukan oleh Malaysia untuk berkembang.

Mereka juga berkeyakinan ketua pembangkang itu juga mempunyai kualiti positif sebagai pemimpin, negarawan dan juga kebolehan intelektual.

Kualiti lain termasuk telus dan terbuka untuk perbahasan, komited terhadap prinsip kebertanggungjawapan dan urus tadbir yang baik serta serius mengenai masa depan negaranya dan juga dunia - juga tidak dilupakan keberanian luar biasanya memperjuangkan apa yang dipercayainya.

Atas alasan itu, Gore dan Wolfowitz berkata mereka mahu Obama campur tangan kerana dakwaan liwat yang dihadapi oleh Anwar untuk kali kedua direka kerana usahanya memperjuangkan reform sosial dan politik.
Sumber Bernama

Apakah itu masih tidak jelas kepada kita semua yang Anwar Ibrahim di Bela dan di Pelihara oleh Proksi Proksi ZIONIS yang amat besar pengaruhnya? Rakyat Amerika yang mana pernah menjawat jawatan kanan dalam Pentadbiran United States ini menyatakan secara jelas meminta Presiden USA sekarang Barack Obama untuk campur tangan dalam Kes Liwat Anwar Ibrahim.

Apakah dengan kenyataan terbuka Proksi Zionis Al Gore dan Wolfowitz ini tidak memberikan apa apa pemahaman yang jelas kepada Ahli PAS yang kononya menentang Zionis?

Jangan kita lupa bahawa United States memiliki ramai umat Islam yang berbagai bidang dalam menjalankan operasi sulit CIA dalam menghancurkan Islam. Dan Anwar Ibrahim merupakan salah seorang pemimpin Islam yang sudah lama di Beli oleh CIA dalam menjalankan kerja mereka memecahbelahkan dunia Islam.

Satu persatu tokoh islam liberal diseluruh dunia mula dijemput Allah ke alam baqa, terdapat banyak kekosongan untuk diisi oleh pengerak islam liberal ini di seluruh dunia. Anwar perlahan-lahan telah mula mengisi jawatan tersebut apabila seringkali dijemput badan yang ada kaitan dengan fahaman tersebut di seluruh dunia. Timbul persoalan adakah kata-kata Nik Aziz Anwar seumpama Nabi Muhamad membawa maksud Anwar cuba menjadi pelopor islam versi baru (Islam liberal) yang telah difatwakan haram di seluruh dunia?
Klik Di Sini Untuk Artikel Penuh

Semoga seluruh rakyat khusunya Umat Islam sedar bahawa Anwar Ibrahim merupakan Proksi kepada Zionis yang mempunyai agenda yang hebat dalam memecahbelahkan Islam dari Malaysia ini.

PAKISTAN, AFGHANISTAN,IRAQ, sudah di monopoli pemimpin nya menjadi Agen CIA proksi Zionis. Harapan kita agar Malaysia tidak menjadi barua kepada Zionis Lakhnat ini. Amin....

Psssttt...Anwar SAH merupakan proksi Zionis, PAS masih Sokong?

BUKTI AIR MANI ANWAR DALAM

DUBUR SAIFUL BUKHARI KLIK LINK INI


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP