PANAS 18 SXXX - Rumah Urut, Tapi BLOWJOBS Di Dalam. Asyik.....

Friday, August 6, 2010Urut bang Nuar Berahi jangan tak urut.

Semua mengetahui Anwar Ibrahim merupakan Penasihat keewangan Ekonomi Selangor yang mana kerja Anwar ni berkaitan dengan menasihat Khalid Gagap MB Selangor dalam merancakkan Ekonomi Selangor dan seterusnya memperolehi keewangan bagi sumber pendapatan Negeri Selangor.

Tapi apa yang yang kita dapat lihat sampai ke hari ini sejak Anwar di lantik Sebagai Punaisihat Keewangan Selangor, tidak ada pelaburan dari luar yang di bawa masuk oleh Anwar Ibrahim mahupun pentadbiran Kerajaan Pakatan DAP,PAS dan PKR Selangor. Jadi PUNAISIHAT macam mana kalau tak boleh nak bawa pelaburan buat negeri Selangor?

Setakat ini yang kita di maklumkan oleh kerajaan Khalid Gagap hanya satu pelaburan sahaja yang masuk ke Selangor melalui duta nya Teresa Kok. Pelaburan sebanyak RM1 Juta sahaja yang berjaya di bawa masuk dari China. Dan itupun hanyalah pelaburan dari kedai RM2 yang bersepah satu Selangor. Proksi dan Keroni katakan. Barang yang tiada kelulusan SIRIM.

Jadi apa yang Punaisihat ni lakukan dalam membawa masuk keewangan kepada pentadbiran negeri?

Sebelum Pakatan DAP,PAS dan PKR memgambil alih Pentadbiran Selangor dari BN kadar Lesen bagi setiap rumah urut dikenakan sebanyak RM150 setahun dan bayaran permohonan sebanyak Rm1500-Rm 2000 bagi setiap Rumah Urut. Manakala Kelulusan lesen juga di kawal bagi mengimbangi kewujudan pusat pusat rumah urut dalam setiap Daerah agar ianya terkawal.

Namun demikian, apabila Kerajaan Pakatan mengambil alih pentadbiran, Kenaikkan mendadak telah berlaku dalam sektor rumah urut ini. Pada waktu ini kadar lesen dikenakan setahun sebanyak Rm300 dan Bayaran permohonan sebanyak RM5000 bagi setiap Rumah Urut.

Jelas di sini merupakan satu kenaikkan mendadak yang di lakukan Kerajaan Pakatan Selangor bagi menambah hasil Pendapatan Negeri. Namun Kawalan dan penyelian dalam lambakan rumah urut GAGAL di atasi oleh kerajaan pakatan Selangor. Masakan tidak sehingga ke hari ini terdapat kira kira 8000 Lesen yang di keluarkan oleh PBT bagi Rumah Rumah Urut seluruh Selangor.


FATKA YANG JELAS
Semasa BN mentadbir dan Pakatan

Barisan Nasional
Kadar Lesen Rm150 Setahun
Yuran Permohonan Rm1500-Rm2000
Hanya lebih kurang 1500 Rumah urut


Pakatan PAS,DAP, PKR
Kadar Lesen Rm300 Setahun
Yuran Permohonan Rm5000
Terdapat 8000 Rumah Urut Berlesen

Fakta yang Gomo berikan ini adalah hasil dari tinjauan dan maklumat yang Gomo lakukan pada Sahabat Cina yang menjalankan perniagaan rumah Urut ini di Selangor.

Ini jelas menunjukkan Anwar Ibrahim Punaisihat Keewangan Selangor mengambil jalan mudah dalam memberikan pendapatan kepada Ekonomi Selangor. Dalam membawa keuntungan buat kerajaan Negeri melalui hasil rumah rumah Urut ini juga telah memberikan satu impak keruntuhan Sosial kepada masyarakat Selangor.

Gejalan RASUAH juga semakin meningkat dengan mana Pegawai dan Ahli majlis PBT pastinya akan menjalankan urusan luar dengan memperolehi hasil suapan dari pemilik Rumah Urut ini. Mahu atau tidak Pegawai PBT tetap akan di beri sama ada melalui Bulanan ataupun setiap kali melalui hadapan rumah Urut tersebut.

Lambakan rumah urut ini juga telah membawa Pendatang Asing yang semakin melimpah limpah dalam negeri Selangor. Gadis CHINA, VIETNAM,INDONESIA,FILIPINA semakin kerap memasuki Malaysia dan berkerja sebagai tukang Urut. Malah Lelaki dari Bangla, Myammar, Vietnam juga turut menjadi tukang urut di dalam rumah rumah urut Selangor.

Dalam pada itu juga amat mengecewakan kita Orang Melayu khusunya apabila ramai di kalangan anak anak gadis yang turut berkerja di rumah urut seluruh Selangor. Ini merupakan punca keruntuhan Ahlak yang amat berleluasa sama sekali.

Gomo mempunyai rakan mat Motor yang mana teman wanita sampingan nya atau lebih di kenali dengan jolokan CIKARO berkerja di rumah rumah urut ini. pendapatan yang di raih oleh gadis Melayu CIKARO ini mencecah Rm5000 sebulan. Apakah tugasan gadis melayu ini hanya mengurut sahaja? Rm 5000 untuk Urut badan? MUSTAHIL!!!

Apakah Negeri Selangor ini majoritinya mereka yang bukan Islam? Dan ramaikan Rakyat Selangor yang sakit sakit badan dan perlu mendapatkan rawatan mengurut? Kita semua boleh fikir dengan waras hal ini. Islam itu Murni dan jangan kerana Kuasa maka kita leburkan Islam yang menjadi tunjang kekuatan kita semua.

Psssttt...Rumah urut tapi bukannya mengurut pun, Blowjobs sudah pasti!

Semuanya Anwar, LIWAT,SEKS. Klik Link Ini


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAMAN

WAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP