GELOJOH - Nak Makan Pun Gelojoh Kalau Meliwat Macam Mana Lah Ragamnya?

Tuesday, August 10, 2010



Look at the photo...

Gelojosnya Anwar makan karipap dekat cafe court tadi.. Sedap la tu agaknya!

Marilah kita yang mahukan justice for Saiful berdoa dan mohon semoga hearing of this sodomy will proceed again..

Today the judge said nak tunggu sampai next Monday whether case will proceed atau akan dibuang..

Nauzubillah kalau kes dibuang! Kesian Saiful, and of course la not only Anwar had won this case technically tapi kesannya kepada rakyat dah tentu akan buang kerajaan DS Najib. Sebab public akan buat kesimpulan cubaan memfitnah Anwar is GREAT FAILURE..!!!

So please jangan ambik mudah this situation..

Ihsan Kita Mesti Selamatkan Melayu

Amboi amboi amboi.... bukan main si Nuar ni. Hangpa tengok lah si Pak Sheikh ni dengan gelagatnya tu. Gelojoh nak mampos orang Tua Kutuk ni. Isy isy isy....

Tu baru makan belum time dia Meliwat lagi bak kata Empunya posting di atas ni lawyer Garang. Kalau time meliwat tu macam mana lah agaknya kan? isy....tak dapat Gomo nak bayangkannya. he he he...

Apa sekalipun Anwar Ibrahim seorang yang BUAS dan RAKUS. Bukan sahaja dari segi makan dan liwat tapi dalam kerakusan menipu rakyat pun Anwar cukup hebat. Satu persatu di tipu rakyat sampaikan Ahli PKR pun dah jadi SEMBAB pasal tiap hari kena tipu.

Moga rakan rakan yang baca artikel ni tolong lah sampaikan kepada Ahli PKR yang anda kenal agar menilai siapa Anwar Brahim ini dan apa tujuan serta matlamat PKR ini. Membela rakyat ataupun membela dirinya sendiri.

Psssttt...Gelojoh siot..ha ha ha..Karpal tak makan ke?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KECOH - Anwar Brahim Cretttt Orang Melayu P.Pinang


Kenangan Penuh Makna

Dalam majlis tersebut semasa ucapannya Anwar dalam nada yang serius telah berkata tindakan kerajaan negeri Pulau Pinang merobohkan gerai gerai orang melayu ada salah satu tindakan yang bagus dan menepati sasaran CAT ,kerana hampir kesemuanya adalah gerai haram dan tidak memberi hasil kepada kerajaan negeri.Justeru orang melayu harus mematuhi undang undang kerajaan tempatan jika mahu berniaga.

Dalam pada itu..............

KLIK DI SINI ARTIKEL SELANJUTNYA


Gila Anwar Brahim ni, memang Gila. DI Negeri kelahirannya pun sanggup di gadaikan bangsa melayu yang ada. Apalah sangat orang Melayu nak berniaga tu? Takkan ianya menjadi masaalah kepada kaum Lain di bangunan KOMTAR tersebut?

Psssttt...Anwar Brahim ni elok di sula je..Celako

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP