Hoiii - Pukul Sampai KOJOL Si Chua BABI Keparat!

Wednesday, August 11, 2010Lihatlah Bena penghinaan kepada Yang Amat Mulia Sultan Johor. Apakah kita semua masih tidak nampak bahawa pihak Kafir sudah memperbodohkan orang melayu yang selama ini setia dan mendaulati Raja raja melayu menjadikan mereka Lapar bagaikan Biawak Hidup menjadi Kuli Batak kepada bangsa Pendatang ini?

Isu bena ini memang amat menghiris hati sesiapa sahaja orang melayu yang sedar asal usul dan yang paling penting bagi kita semua isu bena ini adalah sati Penghinaan yang amat Dajal dari PKR parti keadilan Rakyat kepada seluruh rakyat Johor.

Kita semua harus buka mata dan minda bagi menghalusi maksud yang cuba di sampaikan melalui bena yang di paparkan di atas ini. Apakah kita masih tidak jelas maksud yang hendak di sampaikan melalui Bena tersebut?

Dalam bena tersebut jelas terpampang Wajah HINA KAFIR BABI Chua Jui Meng dan di sebelah kanan pula wajah Sultan Johor Sultan Iskandar. Apakah maksud yang cuba di sampaikan oleh Chua Jui Meng Ketua Umum PKR Johor melalui Bena tersebut?

Apakah kita masih ingat akan isu penarikkan balik anugerah di raja kebesaran Johor kepada Chua Jui Meng pada bulan bulan yang lalu? Pemimpin Pakatan Haram BABI telah memperotes tindakan penarikan balik anugerah tersebut dan secara halus mengkritik Sultan Johor ini.

Dan Bena ini sebenarnya jelas telah menunjukkan tindakan Biadap dan Keji dari Pendatang yang seolah olah mencabar kita orang melayu dalam isu raja ini. Chua Jui meng dalam bena tersebut di takrifkan seolah olah sedang berlawan dengan Sultan Johor. Ewah....Benar benar mencabar kita orang melayu khusunya Rakyat Johor.

Tapi ini lah masaalahnya pula dengan orang melayu BANGSAT yang menjadi kuli batak kepada BABI BABI BESAR yang ada.Orang Melayu yang lupa jati diri ini sepatutnya di Nyahkan sahaja dari negeri Johor. Biar dia merempat di negeri lain khusunya Pulau Pinang. Elok mereka ini menetap di sana barulah mereka tahu untung nasib mereka itu.

Chua Jui Meng mengajak rakyat Membenci Sultan Johor, dan kewajipan kita orang melayu seluruh malaysia khusunya rakyat Johor bangkit menentang penghinaan ini kepada Sultan kita. jangan kita biarkan kelak anak anak pendatang dan anak anak kita sendiri menjadi Biadap sehingga mewarisi kebiadapan Ayah mereka ini. Kita WAJIB tentang orang sebegini.

Mana mana muka Melayu bangsat yang menyokong penghinaan kepada Sultan Johor perlulah di Nyahkan segera. heret mereka ini sampai terbenam muka dan badan mereka ke dalam Lumpur dan ajar mereka secukup rasa.

Nasihati melayu yang menyokong penghinaan ini dan jika masih lagi mereka berpaksikan Chua Jui Meng ANAK BABI ini maka WAJIB lah kita Sepak Terajang mereka ini sampai lunyai. Pedulikan pihak Polis dalam nak mengajar anak anak melayu yang tak sedar dek untung ini.

Kita buat demi anak cucu cicit kita kelak, jika sekarang di biarkan takut kelak Habis di kencing dan beraknya kubur kita oleh anak cucu cicit kita.

Gomo Lahir di Kelantan dan menetap di JB sejak berumur 1 tahun.Sebati sudah jati diri ini dengan semangat warga Johor yang amat menghormati Sultan kami. Tidak sesekali kami rakyat johor untuk berundur selangkah pun dalam mempertahankan Sultan kami dan bangsa kami orang melayu.

Jika benar Parti politik DAP,PKR dan Juga PAS cuba nak bermain api, maka Kami cabar kita BERMANDI DARAH.

Kalau takut di lambung ombak usah berumah di tepi pantai,
Jika takut pada Risiko usah bicara soal perjuangan.

Ayuh warga Johor kita tentang mereka Barua Barua Pendatang ini
dan beritahu mereka apa itu DARAH MELAYU.

BABI LU CHUA JUI MENG. BABI LAGI BARUA MELAYU!!!

Psssttt...Gua geram beb...main main lu dengan orang Johor!!! Kasi Hantam depa ni!

ARTIKEL PANAS KLIK DI SINI
AKHIRNYA KAK WAN MENGAKUI ANWAR....


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Lagi Video Anwar Ibrahim Meliwat.......


Breder Anwar Bin Ibrahim (BABI)

Nah lagi Video pembohongan dan penipuan Anwar Ibrahim dalam menipu dan Meliwat Rakyat Malaysia ini khusunya Ahli PKR itu sendiri yang bermati matian mempertahankan Anwar Brahim ini.

"Ya Allah ya Tuhanku, aku mohon kepadamu agar memberikan Hidayah dan pedoman kepada saudara saudara Islam ku yang bernaung di dalam parti PKR agar terbuka pintu hati mereka untuk menilai dan melihat siapa sebenarnya Anwar Bin Ibrahim ini Penasihat PKR."

Psssttt...Mudah mudahan kita semua turut mendoakanya..amin

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP