GEMPAR - Anwar Cium Pipi Seorang Lelaki LEMBUT Setelah Bunga Ros Purple Di Hadiahkan

Thursday, August 12, 2010


WOW...I Kiss U Brader

Nah gambar di atas di rakam oleh seorang yang berada di perkarangan Mahkamah pada hari Isnin yang lalu. gambar yang kita dapat saksikan Anwar Ibrahim sedang Mencium pipi lelaki tersebut. Siapa lelaki tersebut?


I Love U Honey

Oooo ini lah lelakinya, lain macam bagi bunga pada Anwar Ibrahim. Bunga Ros Purple pulak tu. Apakah anda semua tahu bunga Ros Purple di minati oleh lelaki Homoseksual? Nah ini lah dia apa yang cuba di sembunyikan oleh Anwar Ibrahim selama ini. Kali ni Kantoi Bongok. Kuasa Allah lagi hebat dari Doa Bala Pecah Perut Nik Ajis.

Amboi..amboi..amboi....
bukan main lagi Anwar Ibrahim sekarang ni, semakin berani mendedahkan dirinya yang Homoseksual di khalayak ramai. Kak Wan pula macam terpaku dengan aksi sepontan lelaki tersebut yang menghadiahkan bunga.

Time Anwar Kucup pipi lelaki tu Kak Wan nampak atau tidak?

Komen dari seorang Rakan FB Berana Yeop Zarul dalam isu ini:

"lelaki bagi bunga?...kepada seorang lelaki ...bagi bunga plak ....warna purple...pastu bercium plak.. sebab nak hargai lelaki yg bagi bunga nih..kebetulan pada tarikh lahir lelaki tersebut.. .ganjil sungguh sebab berlaku di malysia.. k...epada seorang lelaki yg sedang menghadapi kes liwat ke dua...di hadapan org ramai.. dihadapan media..dihadapan mahkamah...di hadapan isteri lelaki tersebut... adakah Allah nak tunjuk bukti..."


Kita masing masing boleh Fikir apa benda yang Anwar Ibrahim ni dok buat hari hari dalam pengisiannya sebagai seorang lelaki HOMOSEKSUAL.

Birthday Gomo orang akan hadiahkan Beg Duit, Baju.
Birthday Saiful Bukhari Anwar Hadiahkan Seluar Dalam
Birthday Anwar Ibrahim di beri bunga Ros Purple oleh Lelaki

Birthday Lu Orang???


Psssttt...Hebat Anwar ni, Can I Fuck U Today?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - MB Selangor Ala Ala James Bond Menyiasat Pencerobohan PejabatnyaCamera di sembunyikan dalam pejabat Khalid Gagap MB Se;angor bagi merakamkan aktiviti harian Khalid Gagap? Benar kah Camera tersebut di sembunyikan???

Ya Allah, agak agak lah hang nak menipu Khalid Gagap oi? Kalau Camera di sembunyikan dan selepas itu anda menjumpainya yang hang pi Pegang buat apa? Kenapa tak terus panggil Polis untuk jalankan siasatan dan seterusnya lakukan ujian Forensik sama ada terdapat cap jari pada Camera tersebut.

Camera tersebut merupakan satu satunya bukti penting dalam Dakwaan Khalid Gagap ini. Bukan kecik punya hal ini Camera, bukti terpenting dalam mencari siapa dalangnya yang meletakkan Camera tersebut. Ini pun dah di kira satu Jenayah kerana Menceroboh premis dan juga melakukan Intipan terhadap peribadi seseorang.

Tapi pasal Apa hang ni Khalid GAGAP pi pegang Camera tu???
Apa ke Bodoh sangat Khalid Gagap ni?

Atau ada cerita lain yang di simpan Khalid Gagap? Kita boileh rumuskan beberapa fakta yang mungkin boleh memberikan jawapan dalam Isu Camera tersembunyi dalam Pejabat Khalid Gagap ini.

1: Camera tersebut telah dapat merakam segala urusan RASUAH Khalid Gagap dan apabila Khalid Gagap menjumpaiinya maka Khalid Gagap jadi gabra dan memadam memori yang berada di dalamnya.

2: Camera tersebut telah berjaya merakam hubungan SEKSUAL Khalid Gagap dengan Dot DOt Dot lalu Khalid jadi Gabra dan memadam memori yang berada di dalamnya.

3: YANG NI GOMO YAKIN TEPAT - Khalid Gagap yang meletakkan Camera tersebut dan sengaja mengada adakan cerita ini kononya bagi menarik simpati rakyat terhadap dirinya dan Pakatan Haram seolah olah ini semua kerja jahat UMNO/BN.

Tu rumusan yang Gomo andaikan berlaku memandangkan Khalid Gagap telah mencemarkan satu satunya bukti yang ada di tangannya. Dan Khalid Gagap pula tidak terus melaporkan kejadian itu kepada pihak Polis sebaliknya mengadakan sidang media atas isu yang di reka reka nya itu.


Cuba kita semua baca balik kenyataan Khalid Gagap kepada media yang di siarkan malaysiakini:

"Saya sedang melakukan tugasan apabila terdengar bunyi dan sebaik mencari di seluruh bilik saya menemui alat perakam video itu yang disorok di belakang langsir bilik saya," katanya selepas mempengerusikan mesyuarat mingguan exco negeri.

Beliau memberitahu perkara itu kepada wartawan pada sidang media hari ini dan berkata pihaknya selepas menjalankan siasatannya sendiri. Tambahnya, beliau juga sedang mempertimbangkan bagi membuat laporan polis.

“Kita akan melihat dahulu rakaman supaya menyenangkan kerja polis. Jika kita dapati ada keperluan, barulah kita akan membuat laporan polis,” katanya.Hua hua hua...Hangpa tengok lah kebodohan Khalid Gagap MB Selangor ni. Dah kata pejabatnya nya di Ceroboh tapi Khalid menjalankan siasatan nya sendiri pulak. Lepas tu nak pertimbangkan sama ada nak buat ataupun tidak laporan Polis. Kalau Pejabat kena ceroboh tu wajib lah buat laporan Polis. Pasal apa nak fikir fikir dulu?

Khalid Gagap juga kata nak Lihat dahulu rakaman tersebut bagi menyenangkan tugas Polis. He he he, yang ni kelakar beb. Khalid Gagap nak tengok apa dalam Camera tu? Kalau ada benda PANAS agak agak Khalid PADAM atau Tidak? Masing masing boleh Fikir benda semudah ni.

Khalid Gagap juga mengatakan:

"Saya dah teliti tiada apa cuma rakaman menunjukkan saya bertemu dengan beberapa pihak dan urusan harian biasa,"

"Saya akan teliti dulu rakaman CCTV sebelum serahkan kepada pihak berkuasa, jika mereka ingin datang untuk membuat pemeriksaan juga tiada masalah,"

Khalid Gagap sekarang dah jadi James BOND Beb, Untung Rakyat Selangor kerana mempunyai seorang MB yang ala ala James BOND. Siasatan sendiri Khalid Jalankan Fuh, hebat MB ni. Belum pernah lagi ada MB yang sehebat Khalid gagap dalam menjalankan penyiasatan sebegini. He he he

Gomo nak pesan kepada semua rakyat Malaysia khususnya rakyat Selangor, Anda semua ada tengok CSI tak? CSI Vegas? CSI Miami? CSI New York? Kalau siapa yang tonton pasti tahu bukti di tempat kejadian tidak boleh di sentuh sehingga pakar forensik sampai. Tapi Khalid Gagap ni pulak dah sentuh bukti yang ada. Agaknya Khalid Gagap takde TV kat Rumah kot?

Harap ada Rakyat Selangor dapat membuat laporan Polis kerana Pejabat Menteri Besar telah di cerobohi. Kita pi buat report Polis, tolong Khalid Gagap ni. Bila laporan Polis di buat maka Polis akan jalankan siasatan. Harap Penceroboh berjaya di tangkap. He he he

Psssttt...Kalakar betul Khalid Flinstone ni..ha ha ha

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP