FUCK YTL MCA Wangsa Maju Bekas MP BN 2004

Friday, August 13, 2010


FUCK Yeu Tiong Look (YTL) Bekas MP Wangsa Maju!

Sikap pemimpin MCA sungguh mengecewakan seluruh warga kerja Barisan Nasional terutama ahli UMNO. Jika sikap tolak ansur yang selama ini di hayati sudah pasti tidak ada lagi isu Boikot memboikot majlis yang di langsungkan oleh Barisan Nasional sama ada di anjurkan oleh UMNO,MIC mahupun mana mana komponen BN.

YTL yang dulunya MP Wangsa Maju pada tahun 2004 telah tewas pada PRU 12 yang lalu kepada calon PKR Wee Choo Keong dengan majoriti 150 Undi. Dah nasib dia kalah nak buat macam mana? Akur sahaja lah.

Lepas pada PRU ke 12 yang lalu satu perubahan telah berlaku dalam Barisan Nasional Wangsa Maju yang mana Dato Dr Shafei Abdullah Ketua Bahagian UMNO Wangsa Maju telah di lantik menggantikan YTL dari MCA sebagai Pengerusi Barisan Nasional.

Namun persehaman ini telah mengundang satu reaksi yang buruk dari YTL dan beberapa ketua Cawangan MCA Wangsa Maju. Banyak program program yang telah di Boikot oleh YTL dan Keroni keroninya. Malah YTL tampa segan silu menuntut jawatan Pengerusi Barisan Nasional Wangsa Maju sehingga mengeluarkan pendapatnya di dalam Sinar Harian Akhbar Arus Perdana.

Apa CIBAI nya YTL dalam menuntut jawatan yang telah Gagal di amanahkan kepadanya pada tahun 2004. Apakah ini tidak menunjukkan dengan jelas Sabotaj datang dari dalam Barisan Nasional sendiri?

Ini semua CIBAI yang boleh menjadi Nanah kepada Barisan Nasional dalam memenangi hati pengundi Wangsa Maju. Sikap YTL ini tidak ubah seperti ANAK BABI yang kelaparan Susu dari Ibunya! Jahanam lu YTL! BABI lu.

Buat pemimpin UMNO usahlah jadi Penakut bila di sergah dengan orang yang kecewa bila tidak mendapat jawatan! Kita ni UMNO dah tugas kita membela orang Melayu. Jangan kerana nak jaga. Hati komponen BN yang terang terangan megkritik kepimpinan kita maka senyap membisu seolah olah merelakan diri kita UMNO ini di liwat.

UMNO tu Kuasa orang Melayu, Kalau bab ni pun tak boleh nak jaga hati orang Melayu usahlah jadi pemimpin! Seluruh rakyat terutama orang Melayu melihat satu demi satu pencabulan hak kami orang Melayu yang di pertikaikan bangsa asing sama ada dari Pembangkang mahupun komponen BN sendiri.

Pemimpin UMNO kena jelaskan kepada Pemimpin Komponen BN yang lain ini siapa UMNO dan apa kepentingan UMNO dalam menjaga hak orang Melayu.

Psssttt....Jangan sampai berlumat pula kami anak melayu kerjakan!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP