HANCUR - Khalid James Bondtutttt Gagal Menyelesaikan Siasatan Camera Misteri

Wednesday, August 18, 2010


James Khalid Bondtutttttt

Lihat Gambar di atas betapa Gagah nya Khalid Gagap MB Selangor di hadapan para wartawan dalam sidang media nya berhubung isu Camera yang di jumpai dalam pejabatnya yang kata Khalid gagap telah di Syaki untuk SKODENG dirinya.

Skodeng apa? emmm lu orang fikirlah sendiri, yang Gomo nak ulas di sini sekarang ialah Laporan POLIS yang sampai sekarang KHALID GAGAP masih GAGAL laporkan. Bayangkan dah masuk seminggu pejabatnya di percayai di ceroboh oleh orang yang tidak bertanggungjawap dan Khalid Gagap masih lagi gagal membuat laporan Polis.

Dalam artikel sebelum ini Khalid Gagap banyak kali menyatakan Beliau akan menyiasat pekara ini tampa bantuan pihak POLIS. Klik Artikel terdahulu

GEMPAR - MB Selangor Ala Ala James Bond Menyiasat Pencerobohan Pejabatnya

Tapi kalau dah seminggu pun Khalid Gagap tak dapat selesaikan siasatan ini ada eloknya serah pada pihak Polis je dalam menjalankan tugas ini. Khalid Gagap seharusnya tak perlu malu dengan status James Bondtuttt nya itu kerana pihak Polis akan membantunya.

Kalau Khalid Gagap malu nak ke Balai Polis maka bolehlah talifon sahaja pihak Polis dan pihak Polis akan sampai dalam menjalankan siasatan akan pencerobohan pejabatnya itu. Tapi.....

Kalau itu pun Khalid Gagap malu apa kata pegawai yang bertugas di Pejabat Khalid Gagap MB Selangor buat laporan Polis dengan aduan Pejabat Majikannya di percayai telah di ceroboh oleh orang yang tidak bertanggungjawap.

Kalau itu pun masih ada yang malu dan ragu ragu maka Gomo syorkan kepada semua rakyat Selangor yang berkesempatan untuk membuat laporan Polis dengan aduan Pejabat Menteri Besar Selangor iaitu MB saya telah di cerobohi dan ada kemungkinaan dokumen Rasmi Rakyat telah hilang di curi ataupun di Hapuskan. Ini boleh mendatangkan ancaman kepada seluruh rakyat Selangor.

Amacam??? Ada yang sudi buat laporan Polis?
Gomo menetap di KL so tak boleh pi buat report Polis. Apa kata GOBIND SINGH MP PUCHONG buat laporan Polis dalam isu ini? Al Maklum dia pun LAWYER dan sudah tentu banyak pengalamanan nya dalam hal sebegini.

GOMO CABAR Pihak PAKATAN PAS,DAP dan PKR buat laporan Polis berhubung isu pencerobohan pejabat MB Selangor Khalid Gagap.

Psssttt..Gobind buat report polis? he he he...

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

FAKTA- 20 Senarai DAP Kencing Atas Islam Dan Melayu


Aku Melayu BARUA DAP

Bukti Dan Fakta DAP serta Pakatan PAS dan PKR Anti Islam dan Melayu:

1) Ekuiti Bumiputera cecah 45% melebihi Sasaran (research Asli)

2) Melayu juga kaum pendatang ( Adun Pulau Jerjak)

3) Isu Kalimah Allah

4) JeffOii Sifatkan JIM Pertubuhan Ekstrimis

5) Ronie Liu Campurtangan rampasan Arak di kedai K K Mart oleh MBSA.

6) AP Rasah/ Ketua Pemuda DAP tulis artikel Hina Islam, Sultan Perak dan Raja Muda Perak.

7) Ap Rasah Hina Ridhuan Tee berkaitan Teoh Beng Hock " Has Everything be reduced to your FUCKING Religion ( Islam)?

8) Tony Pua Cadang diskaun Bumiputera diu hapuskan dalam Selangor.

9) Karpal Singh TOLAK Gagasan Negara Islam.

10) Guang Eng Hina Nik Ali, Pegawai Persekutuan Melayu.

11) Persenda ayat Al Quran di kempen Politik

12) Pijak gambar YB Melayu

13) Ajar Nizar jadi KAFIR ikut upacara Pegang Lilin kepada si Mati.

14) Sivakumar Hina speaker Dewan.

15) Tuduhan UMNO punca 13 May Tragedi Berdarah.

16) Menyokong Chin Peng Ketua Komunis yang membunuh ramai orang Melayu balik ke Malaysia.

17) Mendakwa Tan Sri Muhyiddin Yassin RACIST. ( Malay Firts)

18) Lim Kit Siang Hina Pusat Zakat Islam.

19) Sokong penghinaan Lagu Negaraku kepada Negarakuku.

20) Meminta Hak orang Melayu, Islam di Hapuskan.

Itu semua senarai 20 isu penting yang telah di mainkan oleh DAP dalam menghapuskan kedudukan orang melayu di Malaysia ini. Ini merupakan satu pekara yang jelas bahawa DAP yang mana penubuhannya sejak dulu masih di landasan yang sama iaitu Hak Sama Rata, Sama Rasa seolah oleh Malaysia ini tidak Bertuan dan tidak Berdaulat.

Semakin lama semakin jelas matlamat DAP ini di tambah pula dengan bantuan PAS dan PKR terutama Anwar Ibrahim yang menjadi dalag kepada Matlamat DAP iaitu menawan Malaysia.

Sampai bila kita orang Melayu baik di kalangan UMNO,PAS dan Melayu PKR hendak duduk diam membisu membiarkan DAP sewenang wenangnya menginjak injak Islam dan Melayu?

Orang Melayu perlu bangkit, Kuat nya mereka hari ini kerana kelemahan kita yang bercakaran akibat politik sempit dan hasil penipuan terancang Anwar Ibrahim.

Sampai masa kita orang Melayu bersatu dalam mempertahankan Tanah Melayu dari di Rampas pihak PENDATANG. Moga Allah memberkati doa kita sekalian umat Islam di malaysia ini. Amin.

Ehsan Anwar Pembohong

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP