BABI - Lagi Remaja RACIST Berniat MEMBUNUH Melayu

Wednesday, August 25, 2010


Klik Imej
gambaq nih dia cakap : fuck babi techers: kill them, fuck you ji bai babi teachers


Klik Imej
nih plak comment lain: melayu teachers suck man :
lan c la yong: all just know do sex and born child then take money from kerajaan suck


Klik Imej
Berikut adalah kenyataan yang lebih racist dan mempunyai ugutan terhadap guru2 melayu. saya dah buat laporan polis dalam 6 bulan lepas tapi tiada satu tindakan diambil. kenapa melayu dipinggirkan di malaysia?


Klik Imej
nih la particular penulis nya yg racist tapi tak diamik tindakan oleh polis


Klik Imej
nih lagi sorang moderator dia

Maklumat dan Kenyataan yang telah di salurkan oleh Rakan Facebook pada Gomo malam tadi berhubung isu RACIST dan Ugutan Bunuh ini. Malah pengirim juga telah menyatakan membuat laporan Polis 6 bulan yang lalu namun sehingga kini laman Facebook RACIST ini GAGAL di ambil tindakan oleh pihak Berwajib.

Sampai bila nak biarkan hal ini?
KDN?
Amaran Lagi Ke?
Atau Nak Kami Sendiri Yang Bertindak?

Terima Kasih buat pengirim. Harap jika anda semua mempunyai sebarang maklumat dan berita dari pelbagai sudut boleh lah salurkan melalui akaun Emel:

ARTIKEL CINA RACIST SEBELUM INI
KLIK DI SINI

Psssttt....Gila BABI punya anak BABI...memang sah nak kena BABI SAWAN

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

BABI - Ngeh Koo Ham DAP Menghasut Rakyat Untuk.........


Selamat Tinggal Malaysia?

Perakians are mourning. Do not force us to celebrate.
If forced to fly the flag, can we fly half mast?


Allow Perakians to mourn for this may be soothing to their souls. Allow them to wear black coloured shirts or even fly black coloured flags on 31st August, if that will help to alleviate the injustice that they are subjected to.

Has the Mayor of Ipoh been directed by BN Government of Perak to enforce the above said ruling? It sounds like imperial masters of the past forcing patriotism on the conquered subjects. It is like the Japanese who conquered the then Malaya and using force on the people of Malaya to host the Japanese flag and swear allegiance to the Imperial Japanese Government.

If the BN government and the Mayor of Ipoh insist that shop owners must fly the flags, may I ask if they are allowed to fly half mast?

Dated this 17th day of August 2010.

DATO’ NGEH KOO HAM
MP for Beruas
State Assemblyman for Sitiawan
Blogg BABI KLIK

Pergh...memang BABI betul lah si Ngeh Anak BABI HARAMJADAH ni. Jelas bersikap kurang Ajar dan tidak mencintaii Tanah Air Malaysia. Menghasut rakyat Perak untuk BOIKOT Hari Kebangsaan pula si BABI TONYOK ni.

Ini Ngeh dari DAPig sudah boleh keluar dari Malaysia. Kalau tak cintakan Malaysia maka BERAMBUS lah ke Negara lain. Jangan bersikap kurang ajar dengan kenyataan kenyataan sebegini yang telah menghasut Rakyat melakukan pekara yang tidak sepatutnya.

Komunis Menentang Kemerdekaan!!!
Ngeh DAP Menentang Sambutan Hari Kemerdekaan.

CIBAI!!!

Pihak KDN??? Hal sebegini tak salah ke?
Tak boleh di ambil tindakan ke?
Atau AMARAN akan di beri?

Psssttt...Bila lah celaka haramjadah DAP nak kena pulun???

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR-Kenyataan Sohih Isu Cikgu Puan Hajah Yang Di Katakan RACIST! WAJIB BACA

Ini lah cerita sebenar apa yang berlaku dalam isu RACIST yang telah di mainkan oleh Pakatan Pembangkang serta komponen BN MCA,MIC,GERAKAN dan Khairy Jamaluddin.

Kita boleh menilai sendiri apakah kenyataan Cikgu Puan Hajah adalah satu bentuk RACIST?Mari kita menghalusinya........Sekarang jam 2.22 pagi, hari Ahad, 22 Ogos 2010. Saya melaporkan dari tempat penginapan saya di Pandan City JB. Saya baru pulang dari bertemu rakan fb saya dari Kulai. Beliau ketika pertemuan tersebut menghubungi "seseorang" melalui telefon. Saya di fahamkan, Puan Hajah Siti tidak mahu bertemu dengan sesiapa demi untuk membantu siasatan pihak polis. Beliau hanya mahu bertemu dengan 3 orang dan saya berpeluang bercakap dengan salah seorang dari 3 tersebut. Saya akan melaporkan kejadian ini mengikut kronologinya agar anda semua memahami asal usul isu ini.1. Puan Hajah Siti adalah salah seorang dari penerima anugerah PENGETUA CEMERLANG negeri Johor gred 52.2. Beliau baru beberapa bulan berpindah ke SMKTAR Kulai.3. Sesuai dgn status Pengetua Cemerlang, beliau cuba untuk membuat beberapa pembaharuan untuk meningkatkan kualiti P&P di sekolah tersebut.4. Sebilangan guru lama di SMKTAR tersebut TIDAK BERPUAS HATI dengan beberapa arahan terbaru beliau sebagai Pengetua. (MOTIF)5. Dalam Perhimpunan Pagi sekolah pada minggu lepas, bersempena dengan bulan kemerdekaan, beliau berucap tentang Konsep 1Malaysia.6. Beliau memberikan analogi seperti berikut :- "SAYA BAWA KERETA PROTON SAGA. AH CHONG & MUTHU MENUMPANG DALAM KERETA SAYA. KAMI SAMA-SAMA MENUJU KE SATU DESTINASI.TETAPI ITU TIDAK MENJADIKAN AH CHONG & MUTHU MEMILIKI KERETA PROTON SAGA TERSEBUT KERANA SAYA TETAP PEMANDU".7. Seorang guru KELINGPARIA bernama Maneswaran, yang sememangnya tidak puas hati dengan Puan Hajah (krn perkara 4 di atas), telah menghasut seorang pelajar KELINGPARIA juga dari tingkatan 6 bernama Asrivani. Bapak Asrivani (juga seorang KELING) adalah seorang Peguam Hindraf. Pakatan 3 ekor KELINGPARIA inilah yang telah membuat laporan polis yang bukan-bukan, menokok tambah statement Puan Hajah Siti dengan lauk-lauk tambah seperti :-"Cina & India penumpang boleh balik ke negara asal"
"India memakai kalung seperti anjing"
"dsb seperti yang turut di tambah-tambah lagi oleh parti rasis DAP,PKR,MCA &MIC & KJ"8. Inilah sebenarnya yang berlaku dalam kes ini. Bak cerita "Enemy of the states" lakonan Will Smith, Puan Hajah Siti menjadi mangsa atas sesuatu tuduhan yang tidak beliau lakukan.9.Saya telah berjanji kepada "seseorang" tersebut bahawa saya dan rakan2 pimpinan NGO BAWAH TANAH MELAYU berdiri teguh di keliling Puan Hajah Siti dan kami akan melakukan segalanya demi untuk mempertahankan Puan Hajah sebagai seorang MELAYU.10. Sumpah saya dan kawan2 TAK PERNAH KENAL/ATAU TAK ADA HUBUNG KAIT DGN Puan Hajah Siti sebagai seorang Individu, tetapi sebagai MELAYU, Cubit peha kiri, kaki kanan naik ke muka kamu!!!11. Kepada orang Politik, kamu bolehlah berlakon, memberikan statement playsafe tetapi aku dan kawan2 aku (+geng 13 pijak kepala lembu kuil Shah Alam) takkan playsafe lagi.12. Biarkan UMNO/BN hilang kuasa PRU-13 (kerana nak jaga hati PENDATANG) nanti asalkan BANGSA PENDATANG ni sedar diri mereka. Bila Melayu dah hilang kuasa PRU-13 nanti, baru Melayu mudah bersatu.APA PENDAPAT ANDA SEMUA???Ianya tak ubah sepertimana yang berlaku pada isu Datuk Nasir Safar Bekas Pegawai Khas PM satu ketika dulu!Psssttt.....apa yang racist sekarang ni???Anwar Al Juburi Harus Bertaubat

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP