Pakatan Haram Menyerang Institusi Melayu Kerana Gilakan SEKS?

Thursday, August 26, 2010

Noh: Pakatan serang institusi Melayu untuk kukuh kuasa
Timbalan pengerusi Umno Selangor Datuk Noh Omar melihat kaedah pengukuhan kuasa Pakatan Rakyat pada masa sekarang, dibuat melalui serangan ke atas institusi berkaitan Melayu - Biro Tata Negara (BTN) dan Felda.

Serangan juga diarahkan kepada institusi kehakiman bagi mewujudkan persepsi di kalangan masyarakat bahawa "ini hip hop punya mahkamah," kata Noh dalam satu wawancara dengan Malaysiakini.

Sebab itulah ketua umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim sengaja melengah-lengahkan perbicaraan kes liwat yang dihadapinya, dakwa Noh yang juga menteri pertanian dan industri asas tani.

Noh (kiri) menambah, Pakatan sebelum ini berjanji tidak mengamalkan kronisme sekiranya memerintah Selangor, namun apa yang berlaku sekarang menunjukkan keadaan sebaliknya.

Beliau juga menyifatkan pentadbiran diterajui menteri besar Tan Sri Khalid Ibrahim itu "sudah banyak tahi" walaupun baru dua tahun mentadbir negeri itu.

Noh mendakwa tindakan exco kerajaan menyekat projek-projek persekutuan di negeri itu memburukkan lagi keadaan.

Tambahnya, isu perobohan kuil -- melibatkan sensitiviti agama dan kaum di negeri itu juga "dipolitikkan dengan kuat" berbanding ketika pentadbiran BN.

Beliau turut mendakwa berlakunya perpecahan di kalangan pemimpin dalam setiap parti yang menganggotai Pakatan - keadaan yang membawa masalah kepada pentadbiran negeri.

Sumber Bernama

Biasalah nama pun Pakatan Haram! Memang ni lah kerja depa. Serang sana sini mana mana yang ada bersangkut paut dengan Melayu!

Dasar anak haram katakan, pemimpin Pakatan Pembangkang ni majoriti anak Haram! Makin lama makin haramjadah! Elok depa ni di Kapankan campak dala Lombong Pasir je!

Takda semangat Malaysia langsung! Celaka punya Anwar Al juburi!

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat!!!

Read more...

Ya Allah Tolong Bantu Remaja Wanita Ini Dari Terus .......................


Masitah Zaini


KLIK IMEJ


KLIK IMEJ


KLIK IMEJ


KLIK IMEJKLIK IMEJ

Dalam paparan gambar gambar di atas Gomo pohon anda semua membaca nya satu persatu dan lihat komen komen yang telah di keluarkan dalam ruangan FB Masitah Zaini.

Dan perhatikan komen komen yang keluar dari rakan rakan Kristian Masitah Zaini yang membuat ulasan dalam wall tersebut.

Apakah ini akan berlaku di Malaysia Kelak?

Mohon di bulan puasa yang mulia ini kita semua sama sama mendoakan agar Negara Malaysia yang tercinta ini selamat dari bala bencana dan juga memberikan pedoman kepada seluruh umat Islam untuk terus utuh dan bersatu dalam mempertahankan kesucian Islam itu dalam individu seseorang.

Kita juga di harapkan agar turut mendoakan agar adik Masitah Zaini kembali ke jalan yang benar dan bertaubat bagi mengelakkan dirinya dari terjerumus ke dalam MURTAD.

AMIN

Hantar Pesanan dan Ingatan Buatnya Ayuh
Klik Link Ini

Psssttt...Harap agar umat Islam dan Melayu bersatu di Malaysia ini...kuasa jahat semakin menggugat kita semua.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP