Tawaran Akhir Kepada Jemaah Yang Berminat Untuk Ke............

Friday, August 27, 2010


Klik Imej Borang Suurga

Jika sesiapa yang merasakan dirinya layak maka boleh lah dapatkan borang berkenaan di mana mana pejabat PAS,PKR dan DAP seluruh Malaysia.

Tidak ada pembayaran di kenakan ketika mengambil borang ini melainkan anda di kehendaki mendoakan Kesejahteraan kepada Penyelaras penempatan Suurga Khalifah Lim Guang Eng.

Permohonan yang berjaya akan di maklumkan sendiri oleh Penyelaras Bidadara Syeikh Anwar Al Juburi di Kondo beliau. Bagi permohonan yang berjaya di syaratkan untuk membawa sekali KY Jelly ketika berurusan dengan Pak Syeikh Anwar Al Juburi ini.

Selamat mencuba dan Semoga anda berjaya ke Suurga Nik Ajis

Psssttt.....Tolong ambilkan untuk Gomo sekeping ye...he he he

TIPS MENGGUNAKAN PRODUK DARI STOKIS ANUGERAH PLATINUM AWARD !!! Klik Di Sini

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anwar Brahim Pencetus Pergaduhan Kaum Kerana Seks Duburnyaoleh MCB

Ketika ini perpecahan kaum makin lama makin panas. Jerat Anwar dalam agenda pecah dan perintah ketika ini dalam pembikinan .Kesan kesannya sudah kelihatan apabila berlakunya insiden insiden yang menyesakkan dada.

Sejak Anwar Ibrahim mempromosi liberalisme , pluralisme dan sama rata,ramai kalangan politic animal terpalit secara bersama terikut rentak Anwarisme.

Keterbukaan kononnya menjadi tanda aras baru yang harus di terima oleh majmuk Malaysia,walhal rakyat sudah mempunyai persefahaman antara kaum sejak dulu lagi.


Dalam bahasa mudah ialah kontrak sosial.Sejak pembebasan Anwar,beliau menampakkan keterbukaan tidak bertempat didalam semua segi,jika sebarang pihak tidak dapat menerima fahaman beliau maka akan dituduh sebagai jumud,rasis dan tidak berlaku adil.


Terpalitnya kalangan politic animal terutamanya segolongan PAS Liberal mereka turut sama bersetuju saranan dan agenda Anwar Ibrahim walaupun menyedari prinsip mereka bakal digadaikan.


Anwar Ibrahim bersama sekumpulan think tank pakatan telah mengenal pasti titik lemah dan kelompangan sosio budaya dan agama di negara ini.Beliau tahu, Umno cukup kuat melayunya,jika disentuh isu melayu,hak keistimewaan bumiputra dan Islam, maka pasti akan di lawan habis habisan oleh Umno.

Justeru beliau memainkan jarum dengan menyebarkan fahaman kesama-rataan. Peluang untuk mendapat sama rata oleh kaum minoriti adalah mustahil sama sekali.

Garapan menu sudah disediakan,jenis lauk sudah dikenal pasti maka dengan hanya mengambil bau,mereka yang lapar sudah pasti dapat membayangkan keenakan juadah yang bakal disediakan oleh Anwar Ibrahim dan pakatan nanti.

Yang menjadi mangsa adalah bangsa melayu dan Islam.Keseluruhannya rakyat malaysia akan bergolak dan bertelingkah sesama sendiri.Anwar akan selesa jika perkara ini berterusan untuk meneruskan agenda beliau menjadi PM.

Sumber Blogg Anwar Pembohong

Psssttt....Patutlah semakin ketara isu RACIST di Malaysia ini....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP