GEMPAR - Kapal Selam Tak Boleh Menyelam Kini Menyelam . Ha ha ha

Saturday, August 28, 2010


Kapal Selam APCO???Sumber Blogg Big Dot Com

Apa ni? Tipu lah,
Pembangkang kata Kapal Selam Kita tak boleh Menyelam?
Mereka kata Kapal Selam kita tak boleh pakai?
Mereka kata Kita kena Tipu.

Habis tu yang dalam Gambar ni Kapal Selam mana pulak?

Opsss.....nanti mereka akan kata,

" Kami sudah buat siasatan dan dapati yang membuat latihan dalam gambar ini adalah Kapal Selam milik APCO."

Biasalah, depa akan kata lagu tu jugak. Bila dah malu depa akan pusing sana sini nak kaitkan dengan benda yang tak berkaitan. Betul betul Bengong depa ni.

So harap rakyat Malaysia jelas dan fikir siapa yang telah MEMBOHONGI anda selami ini jika tidak Pakatan HARAM. Tu dia Kaki Kelentong Anwar Brahim dok tengah fikir apa nak di Jawap nya nanti.

Psssttt...Ha ha ha.....Depa pasti akan spin hal ni....percayalah...bak lagu siti nurhaliza...he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

LIVE - Wira PERKASA Mengegar Surau Al Huda Lokasi DAP mendedahkan SEKS dalam Rumah Allah


Armand Ketua Wira PERKASA bersama beberapa barisan Exco Wira PERKASA dan Ahli PERKASA ke Surau AL Huda KajangWira PERKASA juga turut memyumbangkan RM1000 kepada pihak Surau berkenaan dan MEMINTA pihak Surau memulangkan balik Wang yang di Beri oleh Adun DAP Kafir sebelum ini.Memo Bantahan dan Kecaman kepada Imam dan AJK Surau Berkenaan Di bacakan dan di serahkan kepada wakil Surau berkenaan.Armand Dalam Sidang Media Menyatakan PERKASA menentang sikap segolongan ahli Politik yang menjadikan Rumah Allah sebagai kempen meraih undi Politik.


Baru sebentar tadi Armand Ketua Wira PERKASA Malaysia dan Exco Wira serta beberapa ahli Wira PERKASA hadir ke surau Al Huda Kajang

Wira PERKASA menyerahkan memorandum bantahan kepada Imam dan AJK surau Al Huda Kajang yang tercetus Kontroversi isu Adun DAP bukan Islam yang masuk mencemarkan rumah Allah itu.

Ketua Wira PERKASA, saudara Armand juga turut menyerahkan wang RM1000 kepada pihak surau Al Huda tersebut dan meminta pihak Surau Memulangkan semula wang RM1000 yang telah di serahkan oleh Si Kafir DAP kepada pihak surau sebelum ini.

Wira PERKASA mengharapkan agar selepas ini tidak ada lagi kejadian seumpama ini berlaku dalam Negara kita bila mana Rumah Allah di jejakkan kaki oleh Si Kafir masuk Tampa menutup aurat. Hal ini sepatutnya tidak berlaku apatah lagi di bulan Ramadhan yang mulia ini.

Psssttt.... Asyik asyik PERKASA je bertindak, Pemuda UMNO pi mana?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP