Malam Ini Jam 10.30 Mlm GEMPAR!!!

Sunday, August 29, 2010

Petang tadi berlangsungnya majlis Berbuka puasa PERKASA di Kelab Sultan Sulaiman Kg Bharu. Kehadiran amat memberangsangkan dari serata pelusuk Lembah Klang dan sekitarnya.

Malam ini juga bertempat di Kelab Sultan Sulaiman satu Majlis Ceramah Perdana yang di anjurkan oleh Perkasa akan berjalan yang mana akan membawa isu Tuntutan kita Untuk Menyatukan Islam Melayu di Malaysia ini.

Di harapkan kepada mereka yang berkesempatan untuk turut sama hadir bagi bersama sama kami Ahli PERKASA dalam meneruskan Perjuangan Agama, bangsa dan Tanah air!

Alif Ba Ta
Agama, Bangsa dan Tanah air

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS- Nik Ajis Sekali Lagi Menderhaka Pada Sultan Selangor

KOTA BARU, 28 Ogos — Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat hari ini mempertahankan tindakan anggota Parlimen Serdang, Teo Nie Ching menyampaikan sumbangan dan tazkirah di ruang solat Surau Al-Huda, Kajang Sentral, Ahad lepas.

Menteri Besar Kelantan itu berkata tindakan anggota Parlimen tersebut tidak menyalahi hukum Islam, malah sebaik-baik cara untuk mendekatkan mesyarakat bukan Islam kepada Islam.

“Tidak salah orang bukan Islam termasuk wanita masuk dalam masjid sama ada untuk berucap atau apa sahaja asalkan berpakaian sopan bagi bukan Islam dan menutup aurat bagi orang Islam,” kata Nik Aziz (gambar) kepada pemberita, di sini hari ini.

Beliau diminta mengulas tindakan Anggota Parlimen DAP itu yang menyampaikan sumbangan dan tazkirah di ruang solat utama surau terbabit.

Tindakan Teo itu menimbulkan kemurkaan Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah yang menitahkan Majlis Agama Islam Selangor menyiasat dan mengambil tindakan sewajarnya ke atas pengurusan surau tersebut.

Mengulas lanjut, Nik Abdul Aziz berkata tindakan itu dilihat ganjil kerana umat Islam sekarang terlalu jahil dengan agama sedangkan pada zaman Nabi Muhammad SAW baginda mengajak orang kafir Quraisy tinggal di dalam masjid termasuk dibenar tidur, makan dan minum.

“Cuma apa yang dilihat (benda) itu sebagai pelik di zaman ini menunjukkan umat Islam kita terlalu jahil dengan agama,” katanya.

Sumber Bernama

Pergh....Nik Ajis sokong Gomo tak heran pasal memang dah tahu si Tua Kutuk ni akan sokong apa sahaja yang menguntungkan Politik Pakatan Haram ni. Eli Wong yang berbogel dan berkesedudukan dengan lelaki Muslim pun Nik Ajis sokong! Apatah lagi dengan benda macam ni!

TAPI, Pasal apa si Nik Ajis Tua Kutuk Nak MAMPOS ni kata dalam ayat terakhirnya

"Cuma apa yang dilihat (benda) itu sebagai pelik di zaman ini menunjukkan umat Islam kita terlalu jahil dengan agama,”

Wah betul betul Pokemon Nik Ajis ni, Memang nak Menghina Sultan Selangor! Sultan Selangor murka dengan hal yang berlaku boleh pula Nik Ajis kata Orang Jahil yang menentang MP Serdang DAP yang berpakaian menjolok mata ni! Bangsat punya Nik Ajis!

Bukan sekali Nik Ajis menyalak bagaikan Anjing dalam menentang Titah Sultan malah jika kita imbau waktu PRK Hulu Selangor pun begini juga jadinya bila Nik Ajis menentang Titah Sultan Selangor!

Ehhh Nik Ajis Tua Kutuk? Mu ni elok bersara lah dari Politik! Pitih Banyok doh, mu dok buat Gapo lagi? Baik Mu jaga anok nantu mu tu jah! Tok soh nok gilo kacek kokse kokse! Makin tuo makin GILO mu ni!!! Menatang lah mu ni Ajis!

Orang Melayu semakin lama semakin tertekan dengan satu persatu isu yang sebelum ini langsung tidak timbul! Di tambah pula dengan Adanya orang Melayu Islam yang bangsat macam Nik Ajis ni lagi lah Parah di buatnya!

Kita seharusnya sedar, hal hal sebegini sepatutnya di elakkan berlaku kerana jika di biarkan ianya akan mengundang masaalah akidah kepada anak cucu cicit kita kelak!

Sifat Nik Ajis yang semberono dalam menyokong Kafir Kafir meraih Poitik juga patut di Tentang dan di Tegur sendiri oleh Ahli PAS terutama Presiden PAS Haji Hadi Awang. Kelak PAS akan binasa kerana Mulut CELAKO Nik Ajis ini.

Psssttt...betul betul Barua lah Nik Ajis ni!!! Sangap Buret agaknya!

Nik Ajis Wajib Bertaubat

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP