GEMPAR - Lelaki Yang Anwar Al Juburi Cium Itu Merupakan Adik Dot Dot Dot

Saturday, September 4, 2010

I Love U Abang
Sehingga ke hari ini kita masih lagi tidak mendapat jawapan dari Anwar Ibrahim mahupun dari pihak nya menjelaskan siapakah lelaki yang telah Anwar Ibrahim Cium semasa di Mahkamah jalan Duta bulan yang lalu. Ada juga terdengar desas desus dari lama Facebook yang menyatakan lelaki yang Anwar Ibrahim cium itu adalah adiknya. Adik yang mana satu?
Adik Kandung?
Adik Angkat?
@
Buah Hati?
Kalau dari kalangan kita yang bukan sekapal dengan Anwar Ibrahim pasti susah untuk bertanyakan hal yang sebenar siapa lelaki tersebut. Mengapa pula dari kalangan penyokong Anwar Ibrahim sendiri tidak bertanyakkan soalan yang menjadi tanda tanya kita semua?
Anwar Ibrahim perlu menjelaskan siapa lelaki yang di Cium nya itu.

Sumber Blogg Anwar PembohongPssstt...yelah beb, sampai sekarang anwar tak jawap lagi lelaki yang Anwar Cium ni siapa?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS -Nurul Izzah Di Paksa Anwar Ibrahim Untuk Melakukan Aksi........
Bapak & Anak Pengkhianat Negara

Bukan lagi suatu yang baru dan mustahil. Kebimbangan Anwar Ibrahim akan menjadi kenyataan tidak lama lagi. Kes liwat beliau mungkin sudah terlalu sukar untuk ditunda setiap kali perbicaraan dijalankan. Anwar Ibrahim sudah dapat menjangkakan yang beliau akan sekali lagi disumbat ke dalam penjara.

Apa yang lebih membimbangkan beliau adalah legasi kepada siapa harus ditinggalkan amanat perjuangan songsang beliau. Ucapan kronisme dan nepotisme yang akan diludahkan kembali ke muka beliau tidak perlu lagi dihiraukan.

Tidak dinafikan Azmin Ali dilihat sebagai penyambung warisan perjuangannya ke Putrajaya. Hanya Azmin Ali tampak paling cocok untuk perjuangan memenangi PRU 13 kelak. Mungkin sudah ramai para penganalisa politik beranggapan demikian. Siapa lagi jika bukan Azmin Ali, bakal Presiden PKR yang baru jika segala percaturan Azmin Ali berjalan lancar.

Namun, adakah Anwar Ibrahim akan mengangkat anak emasnya menjadi peneraju baru PKR. Azmin banyak dilihat menyimpan sejarah dan rahsia Anwar Ibrahim, sejarah dan noda hitam sepanjang karier belaiu sebagai politician. Apakah tidak mungkin Azmin Ali akan berpaling tadah dan hanya membiarkan Anwar Ibrahim terus merengkok di dalam busana penjara.

Di dalam politik, tiada yang mustahil. Kawan akan menjadi lawan dan lawan akan terus dibakar menjadi arang.

Maka sebab itulah, Nurul Izzah sudah semakin lantang bersuara sejak akhir akhir ini. Siapa lagi jika bukan anak sendiri yang akan menjadi penyambung legasi perjuangan songsang beliau. Ke mana kuah jika tidak tumpah ke nasi!

Graduan pemegang Master dari University John Hopkins (tempat di mana Anwar menjadi Pensyarah Jemputan dan dibentuk menjadi talibarut NeoCon Yahudi) ini sudah menunjukkan ketrampilan luar biasa setelah di’groom’ oleh ayahandanya.

Temubual beliau di majalah Kompas Indonesia dan Malaysian Insider, sudah cukup menunjukkan pemikiran yang sealiran dengan Anwar Ibrahim. Anwar Ibrahim bijak mengatur langkah politik anak sulungnya.

Nurul Izzah sudah mula pandai bermain api politik dengan mencetuskan huru hara dengan fahaman liberalnya berkenaan Artikel 153 Perlembagaan Persekutuan. Hak dan keistimewaan orang Melayu pula yang dipertikaikan olehnya. ’Ganyang Malaysia’ oleh Bendera adalah hasil percaturan politik beliau dan ayahnya.

Para penganalisa politik mungkin tersilap perhitungan jika mengatakan Azmin Ali bakal menjadi peneraju dan penyambung perjuangan ke Putrajaya.

Yang sebenarnya, Anwar Ibrahim secara tidak langsung telah melatih anak sulungnya menjadi nadi penggerak PKR jika beliau dipenjarakan kelak. Nurul Izzah adalah klon terbaik Anwar Ibrahim yang baru.

The New Anwar Ibrahim In The Making! Anwar Ibrahim No. 2!


Dari Blogg Anwar Pembohong


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP