PANAS - Zaid Ibrahim Tawarkan $$$ Kepada Blogger Pro Kerajaan BN

Wednesday, September 8, 2010Zaid Ibrahim melalak lalak menyatakan dirinya di Fitnah oleh beberapa Blogger Pakatan Pembangkang. Emmm betul kah dirinya di Fitnah?

Dalam 3 minggu yang lalu ada rakan blogger Pakatan Pembangkang memaklumkan pada Gomo untuk minta bantuan dan sebagai balasan Gomo di tawarkan Upah yang agak lumayan. Bantuan yang sebenarnya memang kerja Gomo pun untuk bertindak.

Rakan Blogger tersebut meminta Gomo untuk pilih dalam lingkungan 3 orang lagi Blogger pro Kerajaan BN untuk menghentam Zaid Ibrahim dalam Blogg dan Facebook. Tugas yang mana kalau ikutkan Gomo dan rakan yang lain tak di bayar pun tidak mengapa kerana perjuangan kita memang nak hentam pakatan pembangkang.

Gomo tanya pada rakan Blogger tersebut untuk apa? Walaupun dalam hati Gomo dah syak ini semua untuk kempen Zaid Ibrahim bertanding dalam pemilihan PKR. Masa tu Zaid belum pun umumkan untuk bertanding dalam merebut jawatan No 2 kerusi panas PKR!

Dah ternyatalah Sah bila rakan Blogger tersebut memaklumkan yang Zaid Ibrahim sendiri yang sanggup mengupah Gomo bagi menaikkan namanya agar di terima oleh ahli PKR. Kiranya bila Gomo dan rakan blogger pro kerajaan yang lain Attack Zaid Ibrahim berterusan maka nama Zaid akan di ingat dan di sebut sebut.

Malah ahli PKR yang akan menentukan pengundian itu nanti akan menyokong Zaid kerana Di anggapkan Zaid sebagai satu ancaman kepada Kerajaan BN!

Agak agak lu orang berapa wang yang di tawarkan kepada Gomo? Gomo terkejut kerana selama berjuang dalam Berblogg ni satu sen pun kerajaan BN atau UMNO tak bayar tapi bila Agen Zaid Ibrahim PKR pinta Untuk jalankan tugas ni RM10 ribu sanggup di bayar kepada Gomo satu team 4 orang Blogger!

Fuh, Terkejut berok jugak Gomo masa tu! Tanya dia betul ke RM10 ribu ni? Rakan Blogger kata betul kalau tak cukup dia boleh minta Zaid Ibrahim tambah lagi dan kalau Zaid Ibrahim menang maka akan di tambah lagi dengan BONUS!

Gomo bukanlah blogger cari makan yang sapu kiri kanan atau sanggup menggadaikan Prinsip perjuangan ini. Maka Gomo dengan rendah hati menolak tawaran tersebut dengan kata pada Rakan Blogger tersebut
" Prinsip Gua Satu sahaja,
Jahanam Anwar Al Juburi
Dan Pakatan Pembangkang!"


Atas prinsip Gomo sebagai pejuang Cyber maka Gomo menolak tawaran lumayan tersebut. Dan Gomo juga meniliti mana mana blogg pro kerajaan yang keluarkan cerita Zaid Ibrahim sepanjang kempen Pemilihan PKR ini dan ternyata rakan Blogger Kerajaan yang lain juga nampaknya tidak makan Hasil Suapan Zaid Ibrahim ini.

Buat semua pejuang Cyber anda di ingatkan agar tidak menggadaikan prinsip perjuangan ini. Dah memang tugas kita untuk menghentam Pakatan Pembangkang dan tak perlu pihak pakatan pembangkang nak Bayar kepada kita kerana kerja kita ini. Prinsip perlu di pertahankan!

Buat Zaid Ibrahim! Anda Silap memilih aku ataupun mana mana blogger Pro Kerajaan untuk promote anda! Kami tak kemaruk dengan Duit dari anda tu. Banyak lagi rezeki kami dalam kehidupan ini. Boleh jalan lah!!!

Psssttt... Harap rakan Blogger Pakatan yang hubungi Gomo tak marah kerana pendedahan ini! Lawan tetap Lawan! Nama anda tetap di rahsiakan!

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM
ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP