BANGSAT - Mangsa Di Sembelih Dan Di Bakar Hidup Hidup Oleh Hindraf DAPig!!!

Wednesday, September 15, 2010BANTING: Unit Forensik Polis hari ini menemui beberapa lagi objek yang dipercayai bahan bukti kes pembunuhan jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga lagi lelaki lain di Sungai Panchau di sini.

Polis yang memulakan operasi pada jam 3.30 petang ini dilihat membawa beberapa objek termasuk satu bungkusan yang kelihatan seperti tulang di dalamnya.

Usaha pihak media untuk menghampiri kawasan itu bagi melihat dengan lebih jelas operasi itu gagal berikutan kawalan ketat dan media hanya dibenar berada kira-kira 100 meter dari kawasan itu. Operasi itu berakhir pada jam 5.30 petang.


Selain itu, polis juga memasang kain kanvas di tempat mereka beroperasi dan tindakan itu menyukarkan pihak media untuk melihat dengan jelas apa yang mereka lakukan dan objek yang dibawa naik dari sungai itu.

Turut kelihatan berada di lokasi operasi ialah Pengarah Jabatan Forensik Polis Diraja Malaysia, Datuk Abdul Malek Harun.

Sumber BernamaGomo juga menerima maklumat lengkap pembunuhan yang di lakukan Lawyer Hindraf ahli DAPig ke atas ke empat empat mangsa.

Mangsa di Ikat dan di pukul dengan kayu Kriket dan kemudiannya di Sembelih seorang demi seorang! Dalam masa ke empat empat mangsa masih bernyawa setelah di sembelih pembunuh pembunuh itu meletakkan najis lembu ke atas kesemua mangsa dan kemudiannya membakar mangsa hidup hidup!Ya Allah ya Tuhanku, berikanlah ku kekuatan untuk menghadapi pertarungan yang bakal muncul ini! Aku berserah kepadamu Ya Allah!Gomo minta kesemua mereka Di BUNUH terus tampa perbicaraan. Jangan sampai kami yang menjatuhkan hukuman ke atas mereka Anjing anjing ini! Sesungguhnya Kekejaman mereka amat kejam dan tidak berperikemanusiaan!

Buat DAP dan juga Hindraf malah seluruh Pakatan Pembangkang yang menyokong Pembunuh pembunuh ini! Kami minta anda melakukan demonstratsi di jalanan! Kami sedang menunggu hari itu! Kerana waktu itu akan berkecailah Tubuh anda semua!

Aku sudah tidak peduli dengan apa yang ada! Kerana kekejaman mereka ini semakin menjadi jadi! Jahanam DAP dan Hindraf! Jahanam juga Melayu yang menyokong mereka ini!

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat!!!

Read more...

PANAS - Peguam Hindraf Pembunuh Menyalurkan Keewangan Buat DAP???

Lagi maklumat sahih yang di terima berhubung isu Pembunuhan Datuk Sosilawati dan 3 lagi Umat Islam yang lain!

Transaksi keewangan Peguam Hindraf itu ada menyalurkan keewangan kepada beberapa kenamaan pemimpin DAPig dan juga sumbangan program DAPig???

Malah ada juga dokumen dokumen yang menyatakan beberapa pemimpin DAP menghantar dokumen dokumen dan Surat rasmi berhubung bantuan pembiayaan dalam sesebuah program yang di anjurkan Pakatan Pembangkang???

Habis jahanam lah lu DAPig! Habis jahanam!!! Nampak jelas di sini DAPig terlibat sama dalam pembunuhan ini! Hasil Keewangan DAPig juga di salurkan oleh Pembunuh ini! Nah apa lagi juak pakatan nak kata? Babi betul lah hangpa ni!

Dah lah kebas duit Rakyat! Duit hasil Pembunuhan pun hangpa kebas! Haramjing betul!!!

Tu sumbangan derma yang DAPig Bagi pada umat Islam di bulan puasa ntah ntah duit yang di salurkan oleh Peguam Hindraf yang Membunuh! Duit Haram tu! BAGERO!!!

Harap dapat dedahkan penerima penerima Sumbangan Keewangan Pemimpin DAPig ini! Biar rakyat Tahu bahawa Peguam Hindraf yang membunuh 4 orang Melayu ini menyalurkan Keewangan buat DAPig!

Aku makin geram!!! Celaka punya DAPig! Celako punya Nik Ajis yang bersubahat dengan DAPig PEMBUNUH!!! Celake lagi Anwar Al Juburi yang menyokong Pembunuh ini!!!

Seluruh Rakyat Wajib Tentang DAPig dan Pakatan Haram yang lain!!!! Jangan Biarkan Penjenayah penjenayah ini menghancurkan Negara!!!

Gomo rasakan selepas ini akan ada lagi pekara yang mengemparkan kita semua!!! Harap dapat di dedahkan buat rakyat Malaysia!!!!

DAPig TERLIBAT SAMA!!!

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat!!!

Read more...

DAP Diam Bila Melayu Di Bunuh Sepupu Sepapat Mereka


Apabila hebohnya berita mengenai pembunuhan Datuk Sosilawati dan 3 orang pembantunya,tidak ada langsung kedengaran gesaan atau pun bantahan yang disuarakan oleh DAP.

Masyarakat begitu maklum dengan tindakan DAP yang mendesak agar diadakan inkues apabila berlakunya kes kematian pencuri kereta A Kugan di dalam tahanan polis dan Teoh Beng Hock.

Kes yang serupa berlaku di Kulim apabila 6 orang penjenayah India ditembak mati oleh Polis,pihak DAP terus mengecam dan menuduh pihak Polis berlaku kejam dan mendesak agar diadakan suruhanjaya diraja siasatan diadakan.

Kaitan pembunuh Datuk T Pathanaban bersama konco konco nya dengan DAP amat dekat,diberitakan beliau adalah ahli seumur hidup parti DAP. Pihak DAP langsung tidak bersuara apabila menyedari suspek adalah ahli parti DAP.Malah tidak ada mana mana pemimpin daripada pakatan rakyat yang menyeru agar inkues ataupun suruhanjaya diraja untuk menyiasat perkara ini.

Nyawa orang melayu begitu murah, hinggakan dilihat adalah tidak penting bagi pihak DAP.Mereka hanya melihat dari aspik perkauman yang rasis jika ada peluang untuk menghentam kerajaan Melayu,maka segala usaha digerakkan untuk memburukkan persepsi terhadap kerajaan dan agensi penguatkuasaan.

Sebolehnya ramai pihak tidak mahu mengaitkan isu pembunuhan Datuk Sosilawati dengan politik,kita tidak dapat mengelak daripada isu ini dipolitikkan kerana dari awal awal lagi Hj Nizar dan Mahfuz sudah pun menuduh UMNO dan pemimpin negara terlibat dalam kes ini.

Hinanya batang tubuh melayu apabila berlaku sesuatu yang tidak menyebelahi DAP,mereka hanya dipandang sebelah mata dan tidak dipedulikan.Amat menghairankan tidak ada pula gesaan daripada mana mana pemimpin melayu pakatan yang mendesak seperti mana berlakunya terhadap Teoh Beng Hock.

Kesimpulannya,melayu sejak dari dulu dilayan bagaikan kelas kedua oleh pihak DAP dan pakatan,jika berlaku terhadap yang bukan melayu mereka akan cepat cepat untuk bertindak dan membuat protes.

DAP ANTI MELAYU DAN ISLAM

Sumber Blogg Dapmalaysia.net


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP