PAS Sanggup Jilat DAP Walaupun Dah Terbukti DAP........

Saturday, September 18, 2010

Pergerakan parti DAP seringkali disalah ertikan oleh ramai orang,malah beberapa tindakan mereka yang mempertikaikan Islam malah menghina turut ditutup oleh kejumudan prasangka yang berpaksai kepada ideologi keterbukaan .

Semua ini adalah anutan buat penyokong pakatan rakyat.Mereka lebih taksub dan memberikan sokongan membuta tuli tanpa usul periksa.Malah insiden membenarkan beberapa wakil rakyat DAP yang beragama Kristian memasuki masjid dan surau membuktikan pergerakan Kristian tidak mengenal sempadan.

Gerak kerja dan propaganda yang dimainkan oleh DAP sekarang ini ibarat umpan sudah mengena,kerana apa saja tindakan mereka pasti akan dihalalkan oleh pihak PAS diatas bantuan Nik Aziz.

Nik Aziz dilihat sebagai penyelamat kepada perjuangan sulit DAP,agenda mereka lebih kepada berdakwah ,mendampingi,mendekati dan yang terakhir berdakwah.

Dengan memberikan pelbagai sumbangan wang ringgit dan material pasti akan berjaya menambat hati sesiapa pun.Yang termakan umpan ini terdiri daripada penyokong melayu PAS dan PKR.

Lim Guan Eng yang menjadi idola penyokong melayu pakatan di Pulau Pinang sebenarnya adalah seorang ...................KLIK DI SINI


Gila memang gila...dah nak Mampos agaknya Puak PAS ni yang buta ataupun buat buat buta....Bukti depan mata pun depa masih lagi dok sokong sampaikan menjilat punggung DAP yang tak basuh Berak tu...Habis Jahanam

Lagi PANAS http://www.anwarpembohong.blogspot.com berjaya membongkar satu lg pembohongan besar Anwar Ibrahim, kali ini terhdp PAS & YBnya, berlaku di dpn para pemimpin & penyokong PAS sendiri.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP