PANAS- Papa Jahat.....Auwwwww.....

Monday, September 20, 2010

Gomo rasa nama Papa Gomo ni dah di senarai Hitam lah oleh Facebook akibat banyak sangat Tekanan dari Anwar Ibrahim melalui sekutu yahudinya. Dah masuk kali ke 4 akaun papa Gomo DiSable oleh Facebook tampa apa apa amaran.

Harap rakan rakan dan pembaca dapat add semula Papa Gomo di akaun yang baru yang lebih Ganas dan Brutal ini bagi bersama sama kita melanyak Pakatan Haramjadah!!! He he he....


Create Your Badge

PAPA GOMO JAHAT
hehehe

JANGAN LUPA ADD...HE HE HE

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Al FatihahMarilah kita seluruh umat Islam mendoakan Al Fatihah buat ke empat empat mangsa Pembunuhan Kejam ini. Semoga Roh mereka di cucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan orang orang yang beriman.

"Jika Cina Teoh Beng Hock dan India Kugan mati maka seluruh angkatan Pakatan Pembangkang baik DAP, PAS dan PKR bersungguh sungguh berdemo dan mengadakan pelbagai upacara dalam mendoakan simati malah menghulurkan bermacam macam sumbangan buat keluarga si mati.

Namun bila 4 orang Umat Islam di Bunuh dengan Kejam pada bulan Ramadhan yang mulia oleh sekutu mereke Hindraf dan DAP maka mereka seolah oleh tidak melihat dan mendengar segala rintihan dan keluh kesah seluruh umat Islam di Malaysia ini.

Malah mereka Pakatan Rakyat juga sedikit pun tidak mahu mengulas kejadian Pembunuhan ini sebaliknya terus menyalahkan kerajaan dengan apa yang berlaku."

Mengapa mereka tidak tanya kepada diri mereka apa sebenarnya matlamat perjuangan yang mereka inginkan? Hanya Undi Kaum CIna dan India semata mata? Ataupun Undi dari seluruh bangsa?

KIta semakin jelas bahawa bila umat Islam Melayu di Tindas maka mereka ini yang kononya Melayu dalam Pakatan tidak akan membela. malah perjuangan mereka hanyalah untuk kaum kaum lain yang berkepentingan sahaja.

Semoga Roh mereka yang telah terkorban di cucuri rahmat.
AMIN

"Ya Allah, Ya Tuhanku ampunilah segala
dosa yang dilakukannya dan rahmatilah ia",


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP