SYUKUR - Seorang Pemimpin DAP Bakal Memeluk Islam Hasil Dakwah PAS

Tuesday, September 21, 2010Tengok baik baik gambar di atas. Lihat dengan teliti tangan Tan Seng Giaw dan perhatikan memek muka Tian Chua....Apakah anda semua melihat???

Syukur, PAS telah berjaya menarik seorang pemimpin DAP akhirnya dalam menerima Islam. Walaupun Tadah tangan sahaja untuk membaca Doa. Amin.......

Gomo sebenarnya tak tahu nak ulas apa pasal gambar ni memandangkan aksi ini mungkin Spontan. Dan bila Tian Chua tegur maka Tan Seng Giaw ni terus menurunkan tangannya.

Moga terbuka pintu hati kafir kafir Pakatan DAP dan PKR menerima Islam yang di bawa oleh PAS. Kerana sampai ke hari ini PAS masih Gagal memberikan jawapan pemimpin Kafir mana yang sudi memeluk Islam hasil Dakwah PAS selama ini.

Harap kali ini Jadi lah hendakNya.....
PAS For ALL

Steady lah.....he he he

Gambar ini di rakamkan di Pilihanraya Kecil Manik Urai yang lalu.
Lama doh ambo simpan..sajo jo....he he he
Malah Berpuluh keping lagi Gambar BAIK PUNYA CILOK Gomo ada menyimpannya. saje je tunggu masa yang sesuai kita keluarkan satu persatu..he he he

Psssttt....Siapa kenal Tan Seng Giaw? MABOK hari hari..ha ha ha

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR -Polis Dahagakan Darah Kaum India


Emmm....
nak cakap apa?

Gomo takda mood sangat nak menulis ni,
pasal tangan asyik nak melibas je kerjanya.
Tak tahu lah gua nak libas sapa...
Tapi nampak gaya macam ada yang mintak ni.

Ops..lupa, gambar kat atas tu gambar semasa puak HINDRAF, DAP, PAS, PKR yang berdemo
membela kematian Kugan Penjenayah yang MAMPOS.
so bena tu berbunyi:
"POLIS DAHAGAKAN DARAH INDIA"

Betul ke Pak Polisi?

Gomo rasa salah apa yang di tulis pada Bena tu. Bukan semua kaum India ni jahat or Biadap dalam Malaysia. Tapi ada lah segelintir di antara mereka ni yang boleh di katakan Kurang Ajar nak Mampos. Tapi rasanya masih terkawal lagi.
Cuma........

Yang tak terkawal sekarang adalah Kami orang melayu ugama Islam.
Gomo cakap terus terang lah....:
"AKU DAHAGAKAN DARAH HINDRAF DAN DAP"

So kalau ada kaum lain yang bukan ahli Hindraf ataupun DAP usah risau. Yang kami dahagakan adalah Puak Hindraf dan DAP ini. Tengah tunggu, bila lah mereka nak berdemo tunjuk Aksi.

Lu orang Dahaga ke tidak?
kalau dahaga Kita Minum Dulu...
he he he.....

MAMPOS LU HINDRAF DAN DAP!!!

Psssttt...KDN? Polis kena Hina macam tu pun masih gagal ambil tindakan pada Hindraf?


KLIK GAMBAR

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - Video Anwar KEMUT Keliling Wajib Lihat

Bukti bahawa Anwar berbohong kepada rakyat Permatang Pasir dengan menjanjikan untuk melantik wakil tunggal PAS Adun Permatang Pasir Salleh Man untuk menjadi YDP MAIPP.

Janji hanya tinggal janji ,rakyat Permatang Pasir bagaikan diperbodohkan apabila hanya mampu melihat saja pelantikan Elias Zakaria sebagai YDP Majlis Agama Islam Pulau Pinang yang baru.

Dalam kempen PRK Permatang Pasir23 ogos 2009, Anwar didalam ceramah ceramahnya menjaja Salleh Man untuk dijadikan YDP MAINPP,kerusi yang dipertandingkan di Permatang Pasir menjanjikan sebagai YDP MAINPP.


Hua hua hua...apa lagi lah si Anwar AL Juburi tak kencing puak PAS? Apa puak PAS ni dah Buta ke dengan penipuan demi penipuan yang Anwar Ibrahim lakukan? Atau Anwar Ibrahim telah menggunakan SANTAU kepada juak PAS untuk mempercayai setiap dari kata katanya?

Aku makin lama makin kesian dengan puak PAS ni. Dah lah Nik Ajis sesatkan depa, Haji hadi yang dah hilang Telor. SI Anwar Al Juburi pulak ambil kesempatan KENCING Puak PAS. Hua hua hua...'

Kepada siapa lah pulak Puak PAS nak menagih simpati? Ops...masih ada abg DAP ma..semua boleh kawtim. ha ha ha....Habis lah jahanam puak PAS. habis Bungkus.

Apa apa pun aku Salute Kemut Keliling pada Anwar Al Juburi yang berjaya memperbodohkan PAS. Ha ha ha...Anwar Bijak menggunakan peluang yang ada tampa perlu bersusah payah menggunakan KY Jelly dalam Membalun Jubor jubor puak PAS.

Psssttt...Saleh Man? ha ha ha...kesian........hehehe

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP