GEMPAR - Balai Polis Banting Di Serang Hindraf

Friday, September 24, 2010Petang Tadi satu pergaduhan telah tercetus apabila sekumpulan badan NGO milik Peguam yang membunuh dengan kejam ke empat empat mangsa ini cuba membuat huru hara di balai Polis Banting.

Artikel lanjut KLIK
Blogg Adik Sarah Di Sini


Psssttt..Bangsat, kurang ajar betul depa ni..memang nak MAMPOS

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Perebutan MB Kelantan Di Antara Hussam Musa & 2 Lagi Pimpinan PAS Punca Rm 4 BilionKota Bharu 24 September : Nik Ajis Nik Mat mengulangi pendiriannya yang menafikan tidak tahu menahu isu berhubung sumbangan Rm4 Bilion yang di terima oleh Adik beliau dari syarikat Swasta IDA World Group Sdn Bhd atas hasil perolehan Projek dari Kerajaan Kelantan bernilai Rm 300 Bilion.

Benarkah Nik Ajis tidak tahu menahu akan Projek bernilai Rm300 bilion ini dan juga sumbangan Rm4 bilion yang di perolehi atas nama Kerajaan PAS Kelantan? Jika Nik Ajis tidak mengetahui nya apakah benar terdapat dakwaan bahawa Hussam Musa telah membelakangkan Nik Ajis dalam hal ini dan Hussam Musa yang sebenarnya cuba menjatuhkan Nik Ajis Nik Mat bagi memberikan Laluan kepadanya untuk menjawat jawatan MB Kelantan?

Petang semalam mengikut laporan dari seorang ahli PAS Kelantan yang di temui telah memaklumkan bahawa Nik Ajis amat marah dan sungguh kecewa atas isu Rm 4 bilion ini. Nik Ajis telah meluluskan Projek Rm 300 Bilion dan ianya adalah sulit sama sekali dan hal ini hanya di ketahui oleh EXCO Kerajaan dan juga beberapa pihak yang berkepentingan dalam Projek ini. Isu Rm 4 bilion ini tidak seharusnya timbul memandangkan ianya akan menjatuhkan kreabiliti PAS Kelantan dan membuka Pekung apa yang PAS lakukan.

Laporan dari sumber ini mengesahkan bahawa sumbangan Rm4 Bilion ini sebenarnya adalah bertujuan untuk menjatuhkan Nik Ajis Nik mat seberapa cepat yang mungkin bagi di gantikan dengan hussam Musa. Strateginya adalah mewar warkan sumbangan ini bagi di ketahui oleh Rakyat Kelantan yang Nik Ajis telah membelakangkan Rakyat Kelantan dan menerima Hasil Habuan dalam meluluskan Projek Rm300 Bilion itu.

Namun demikian ada juga sumber menyatakan di sebalik pendedahan Isu Rm4 Bilion ini bukanlah Hussam Musa yang menjadi dalangnya tetapi Muhamad Amar dan Takiyudin Hassan yang mana pada waktu ini sedang memasang kaki dalam percaturan merebut jawatan MB Kelantan.

Apakah Hussam Musa di kambing hitamkan dalam isu Berbilion Bilion wang rakyat ini? Ataupun Memang Benar Hussam Musa yang menjadi Api dalam Sekam menjatuhkan Kreabiliti Nik Ajis? Hanya mereka yang di dalam Kepimpinan PAS Kelantan sahaja yang mengetahui apa sebenarnya yang telah berlaku dan mengetahui angkara siapa hal Rm4 Bilion ini di adakan dan pendedahan Rm300 bilion Projek Kelantan.

Psssttt...Dasyat Game Politik Cantas menyantas Hussam Musa dan Muhammad Amar dan Takiyudin Hassan

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS 18 SX- Adik Sarah Rela Di KongsiPohon Bantuan Rakan rakan untuk Linkkan Blogg Baru milik Adik Sarah ini.

KLIK DI SINI BLOGG
ADIK SARAH


Psssttt...Sorry, adik sarah ni Gomo puya..he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR - Peguam Pembunuh Mengamok

Peguam suspek pembunuh D Sosilawati akan membuat lapuran polis berkenaan konon kononya nya pihak polis memukul suspek. Anak haramjadah betul Paria Hindraf DAP ni! Elok Mampos kan aja dalam lokap tu! Kena pukul nak mengadu! Tapi bila dia sembelih dan bakar mangsa dia tak Fikir! BABI betul!!! Kasi Mampos je depa ni semua!!!

Jangan bagi can pada Pembunuh Bangsat Ini. Jika perlu kita sahaja yang bertindak!!!*Baca berikutnya di sini
http://perelih.blogspot.com/2010/09/suspek-utama-kes-sosilawati-dakwa.html

Jahanam Anwar Al Juburi!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP