LIVE - Perhimpunan Melayu PERKASA Di Pasir Mas Membuatkan Nik Ajis Kecut Telor

Saturday, September 25, 2010

Perhimpunan PERKASA Kelantan di Pasir Mas! Hadirin yang di anggarkan mencecah 15 ribu orang yang menghimpunkan anak anak seluruh Kelantan. Syabas rakyat Kelantan! Masih ada kesedaran anak anak Melayu dalam memperjuangkan Hak kita orang Melayu.

Read more...

PKR Di Anak Beranakkan Apabila Nurul Izzah Dot Dot DotKLIK

NURUL IZZAH BERTANDING NAIB PRESIDEN :

STRATEGI ANWAR MENJADI KENYATAAN


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Ahli PKR Bertumbuk Kerana Azmin Ali

YB Johari Abdul, MP Sg. Petani, tewas dalam pemilihan ketua cabang PKR Sg. Petani malam tadi. Beliau tewas kepda seorang calon 'pilihan rakyat' En. Kumar yang hanya bekerja sebagi seorang tukang besi di pekan sg petani.

YB Johari mendapat sokongan kuat Azmin Ali dan antara MP yang umum secara terbuka sokong Azmin untuk timbalan presiden PKR. Kini PKR cabang sg petani berhadapan risiko digantung kerana calon pilihan anwar dan azmin tewas.

PKR cabang Merbuk juga kecoh setelah terjadi tumbuk menumbuk akibat ahli yang tidak puas hati apabila calon ketua Datuk Rashid Din menarik diri setelah mendapat tekanan dari anwar untuk berundur.

Calon pilihan anwar Saiful izham Ramli menang tanpa bertanding sepeti dikehendaki Anwar, Azmin dan Saifudin.
Akibat insiden tumbuk, YB Manikumar, Adun Merbau Pulas exco kerajaan Kedah malam tadi di IPD Kuala Muda untuk menyelesaikan ahli PKR yang membuat laporan polis setelah ditumbuk,Terajang sesama mereka.

Inilah jawapan kepada semua rakyat Malaysia yang PKR amatlah ketandusan pemimpin dan mempunyai Mentaliti yang Korup sehinggakan pemilihan sebegini menjadi medan mereka untuk bergaduh sesama parti.

Jahanam Anwar Al Juburi!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP