PANAS - Seluruh Pelusuk Cabang PKR Di Nodai RASUAH

Monday, September 27, 2010

Anwar bapak kepada segala rasuah dan kejahatan telah melihat hasil benih benih beliau tumbuh subur didalam parti yang memperjuangkan kerja liwat beliau.

Lubok atau sarang PKR di Permatang Pauh menjadi pusat kepada segala rasuah politik,Anwar Ibrahim yang menjadi ahli Parlimen di Permatang Pauh benar benar membajai kawasan parlimen ini dengan amalan rasuah politik wang

Lagi Lanjutan KLIK http://www.anwarpembohong.blogspot.com

Read more...

Calon Anwar Mangsa Liwat

KUALA LUMPUR, 27 Sept – Anggota parti yang tidak direstui Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim tetapi menawarkan diri bertanding pada pemilihan peringkat cabang, hanya dilihat sebagai boneka.

Anggota Majlis Tertinggi Umno Datuk Seri Noh Omar mendakwa ini kerana Anwar sudah pun mempunyai calonnya sendiri bagi memudahkannya melaksanakan apa yang diagendakan.

"Calon yang bertanding bukan restu penasihat (Anwar) hanya boneka. Dia hanya nak menghalalkan cara sahaja, menghalalkan demokrasi dengan cara menipu ahli-ahli dia tetapi sebenarnya dia dah tentukan dah siapa yang mereka nak.

"Hari ini, saya tengok ahli-ahli PKR pun dah nampak dan dah sedar bahawa mereka selama ini diperkudakan oleh pimpinan mereka yang bercita-cita tinggi," katanya kepada pemberita selepas menghadiri Majlis Silaturrahim dan Sambutan Aidilfitri Tabung Ekonomi Kumpulan Usaha Niaga (Tekun) Nasional di Bandar Tasik Selatan hari ini.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai kekecohan yang berlaku dalam beberapa Mesyuarat Agung Tahunan Cabang PKR di Selangor antaranya di Subang, Kapar, Klang dan Petaling Jaya Selatan.

Read more...

GEMPAR - Sah Keputusan Pemilihan Cabang Yang Menang Di Batalkan Anwar Ibrahim!

Sah jua akhirnya kemenangan cabang cabang PKR yang telah menentukan proses Demokrasi dalam pemilihan pemimpin mereka di Batalkan!

Pembatalan proses pemilihan di kuala langat, klang, PJselatan, subang, jerai, merbok, kuala nerus & kapar telah di umumkan Anwar Brahim punaisihat PR.

Jelas disini proses Demokrasi telah di Cabul oleh Anwar Brahim bagi menyelamatkan Sekutu dan orang Kananya yang telah Tewas.

Apakah ini tidak memberikan gambaran jelas bahawa Anwar Ibrahim menggunakan Diktator dalam kekuasaanya? Belum lagi Anwar PM Malaysia, kalau jadi PM alamatnya habis jahanam negara!

Bak kata TPM:

TPM mahu rakyat nilai sendiri keupayaan PKR sekiranya pembangkang ambil-alih pentadbiran negara ekoran kekecohan pemilihan cabang mereka.

Kalau kelak Anwar menjadi PM dan Pilihanraya di adakan! Dan keputusannya Mereka Pakatan Kalah apakah Anwar akan rela hati membiarkan kemenangan BN? Sudah pasti Anwar Akan batalkan keputusan Pilihanraya dan mengadakan pilihanraya semula dengan segala taktik Kotor yang ada!

Fikir baik baik!!!!

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat!!!

Anwar BABI

Read more...

PANAS- Bendera PKR Di Bakar Pagi Tadi

Pagi tadi jam lebih kurang 3 am. Beberapa penyokong PKR cabang Kota Raja memprotes Kekalahan Xavier Jayakumar dengan Membakar bendera PKR di hadapan perkarangan Balai Polis Tropicana.

Xavier Jayakumar yang mana ada di sekitar kawasan itu tidak mampu membuat apa apa melainkan melihat sahaja akan beberapa orang pengikutnya yang membakar bendera PKR.

Ini merupakan satu isyarat jelas bahawa mereka PKR bukan lah satu parti yang tahu akan Demokrasi dan juga tahu apa itu prinsip perjuangan! Jika begini pun mereka sanggup Bakar bendera Parti mereka apatah lagi dengan hal hal lain.

Gomo mengharapkan agar kita rakyat Malaysia usahlah terikut ikut dengan ragam Ahli PKR yang sememangnya otak sempit dan Dungu ini! Gunakan Demokrasi sebaik mungkin dan jangan jadi Taksub sebegini.

Buat pemimpin PKR yang kalah tu sedarlah hakikat bahawa demokrasi itu tulen dan jangan di pertikaikan Kebebasan mereka ahli PKR yang tidak mengundi anda itu.

Psssttt...Juak PKR senyap je, pi mana? Dah mati ke? Hahaha

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat

Read more...

LIVE FROM TROPICANA SUBANG - XAVIER Di TUMBUK- Ribuan Ahli PKR Di Sana Sedang ......


Penyokong Xavier yang membantah kekalahan Boss Paria mereka.

Jam 12.00 malam,
Kelibat Anwar masih tidak kelihatan barangkali sudah kecut bila penyokong mereka yang menang berkimpul menghalang Anwar dari campurtangan dalam pemilihan cabang mereka.

Xavier jayakumar telah di tumbuk oleh seorang ahli PKR yang merupakan Ketua cabang baru yang menang mengalahkan Xavier.

mengikut laporan dari Lembah pantai pemilihan cabang Izzah juga kecoh bila ada cubaan menyeludup undi Hantu ke dalam peti dan ianya menjadi kecoh bila di luar dewan terjadinya pergaduhan melibatkan sesama mereka.

Anwar nak kata apa lagi? jelas PKR parti kencing rakyat.
HAHAHAHA

Esok pasti Anwar akan kata ini semua adalah
SALAH UMNO.

biasalah, Anwar Braim, sapa tak kenal!!!

Jam 11.29 malam...........
Gomo masih menunggu laporan lanjut dari papa Afiq di lokasi. Penyokong Xavier nampaknya sungguh tidak puas hati di atas tewasnya Boss mereka itu. Dan sekarang peti undi yang di syakit 1 tong masih belum di kira berada di dalam jagaan pihak Polis. Anwar Ibrahim di jangka kan akan turun ke balai Polis Tropica bagi menyelesaikan Masaalah yang timbul.

Laporan Lanjut Akan Menyusul

GAMBAR PKR KUALA LANGAT

Jam 11.20 mlm, Anwar masih gagal keluar dalam membuat kenyataan dalam isu yang sedang hangat ini.

Dalam pada waktu ini di balai Polis penyokong Xavier membantah kemenangan pihak lawan dan peti undi juga masih berada di dalam jagaan pihak Polis.

Jam 10.57 Menerima laporan Xavier Jayakumar MP yang tewas telah membawa lebih kurang 500 ahli yang menyokong nya di Tropicana dan membuat laporan Polis di sana.

Mengikut laporan Xavier telah menipu satu peti undi dan kemudiannya di rampas pihak lawannya dan tercetus pergaduhan antara mereka.

BERITA LANJUT MENYUSUL

Gambar di atas merupakan gambar sekitar pemilihan Cabang Kuala Langat yang telah kecoh sehingga menyebabkan ada kejadian Berparang dan libas melibas.

Jam 10.45 Malam, Waktu ini sumber dalaman kami di Tropicana Memaklumkan sudah hampir 2 ribu orang berkumpul di ikuti dengan beberapa pemimpin PKR yang tewas di cabang masing masing. Antaranya adalah Sivarasa, Eli Wong, MP Teluk Kemang Kamarul bahrain Abas, dan beberapa pemimpin PKR yang lain.

Gomo masih menunggu Gambar terkini di lokasi kejadian oleh Wartawan Bertugas Papa Afiq yang mengikuti secara langsung dari Tropicana. Sebarang maklumat akan di maklumkan dengan seberapa segera yang mungkin.

Apakah Anwar akan mengambil Risiko mengadakan pemilihan semula? Atau Anwar akan mengabaikan rakan rakan nya yang telah tewas?

He he he
Apa yang jelas Anwar Ibrahim memang takut nak bertanding Presiden kerana dia sudah tahu bahawa jika dia bertanding maka dia juga akan di tolak oleh Ahli PKR yang ada ini.

He he he!!!

nantikan berita terkini sebentar lagi!!!
ZassssssPAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP