PANAS - Lagi PKR Selangor Kaki Balun

Thursday, September 30, 2010

Semalam kita dikejutkan dengan berita  seorang Exco Selangor yang bertanding jawatan Ketua Cabang PKR Kota Raja yang memukul lawannya. Bukan setakat exco yang memukulnya lawannya, seorang Ahli Majlis MPK yang bertanding merebut jawatan Ketua AMK  Kota Raja juga terlibat memukul calon yang bertanding merebut jawatan Naib Ketua Cabang Kota Raja.

Azmizam Bin Zaman Huri (gambar) berada dalam satu kumpulan dengan Exco Selangor, Xavier Jayakumar. Manakala orang yang dipukulnya iaitu saudara Ayasamy berada dalam satu pasukan dengan saudara Kottapan, iaitu calon yang menentang Xavier.
Saya telah ditumbuk di muka oleh Xavier dan dipukul oleh Azmizam dan Sathia dengan kerusi plastik dan kaki meja besi

Artikel Lanjut http://www.selangordaily.com

Read more...

PANAS - Lagi Ketua Pemuda PAS Cerai Bini Ekoran Tergilakan BURIT Lain

Kawin cerai, kawin Cerai, Kawin Cerai! Apa dah takda kerja lain ke Pemimpin PAS ni? Apa hebat sangat ke kawin cerai?

Gomo baru mendapat maklumat jam 2.30 petang ini bertempat di Mahkamah Syariah Kuang Ketua Pemuda PAS Selangor akan Cerai Tebus Talak!

Tu lah dia, Kawin Cerai, Kawin Cerai, Kawin Cerai.

Ketua Pemuda PAS Kelantan Bawak lari anak dara orang! Pun cerita pasal Kawin jugak, Ada pemimpin PAS isteri datang bulan pun dia balun jugak! Isy isy isy isy.

Tu adun Melur PAS yang bekas isteri tuntut Rm 3 Juta pun tak selesai lagi! 3 Juta tu bukan sikit, berapa sen je gaji adun sampai dapat Rm 3 juta tu!

Kawin Cerai, Kawin Cerai, Kawin Cerai.

Aku rasa Puak PAS ni Kawin Cerai semuanya berpunca dari pegangan Islam yang lemah! Depa mengilai Buret lebih dari kasih sayang! Depa tak fikir kasih sayang dalam rumahtangga sebaliknya Burit First!

Faktor faktor lain ada juga kena mengena juga dengan Iklan Ubat Kuat yang wujud dalam Haprakdaily dan akhbar mereka! Sana sini ubat Kuat, Sana sini Ubat Seks! Alatan Seks pun ada!

Ni semua sapa yang beli kalau bukan ahli dan pemimpin PAS? Tu dah jelas Mereka lebih Mengagongkan BURIT dari Kasih Sayang!

Kawin Cerai, Kawin Cerai, Kawin Cerai!


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Malaysia Insider Berwartawankan Babi Pink Colour

Kecoh betul pasal laporan Malaysian Insider yang mendakwa Pegawai kanan BTN menyampaikan ucapan yang berbaur perkauman dalam satu majlis anjuran Puteri UMNO dua hari yang lepas.

Aku tak nak ulas ucapan Pegawai BTN tersebut tetapi sebagai orang Melayu yang berpijak di bumi yang nyata, aku ingin katakan bahawa Malaysian Insider berniat jahat dalam menulis laporan tersebut.

Siapa Malaysian Insider sebenarnya?

Artikel Lanjut Klik Blogg
http://www.sahabat-gunung.com

Pada waktu kejadian Gomo berada di luar dewan dan memang lihat dengan jelas seorang wartawan wanita Cina dengan di iringi 3 orang Puteri umno keluar dari dewan. Wartawan Malaysian Insider tersebut mengenakan Baju Pink dan siap bertudung Ping serta Pas Puteri Umno.

Ini lah anak haramjadah yang cuba menggugat ketenteraman awam dalam Malaysia. Wartawan ini seharusnya di batalkan lesen kewartawanan nya! Tindakan tegas perlu di ambil kepada wartawan ini yang jelas menjadi BETINA JALANG!

Majlis Rasmi Puteri UMNO dan ianya di buat secara tertutup persetan lah depa puteri umno atau pegawai BTN nak kata apa pun! Ini majlis rumah kami! Suka hati kami nak cakap apa pun!

Kami nak kata Anwar Babi ka, Kit Siang Babi ka, Guang Eng Babi ka, Nik Ajis Sesat ka. Tu hak kami dalam rumah kami! Jelas majlis tertutup!!!

Jelas semakin lama semakin kuat mereka ini Pakatan Anak Haramjadah ingin menjahanamkan Keharmonian kita rakyat Malaysia! Perlu di ajar mereka ini!

Anwar Al Juburi Harus Bertaubat!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP